Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μεταμορφώστε την κρεβατοκάμαρά σας με απλές, οικονομικές αλλαγές!

webkorinthos.α

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, που θα πρέπει να αισθανόμαστε και όμορφα όταν εισερχόμαστε σε αυτόν. Είναι ο ιδιαίτερος χώρος του ζευγαριού. Είτε είστε μαζί πολλά χρόνια, είτε νέοι στη συγκατοίκηση, πρέπει να ξέρετε πως το δωμάτιο αυτό είναι το κοινό σας περιβάλλον σαν ζευγάρι και πρέπει να σας ενώνει. Πρέπει να εκπέμπει αρμονία, ηρεμία, οικειότητα και φυσικά ρομαντισμό. Πολλές φορές με το πέρασμα των χρόνων (για τους παλιούς) ή λόγω έλλειψης χρόνου (για τους πιο νέους) το υπνοδωμάτιο καταλήγει να είναι ένας απλά πρακτικός χώρος ύπνου και ξεκούρασης χωρίς ούτε μία νότα συναισθηματισμού, που πολλές φορές επηρεάζει αρνητικά τα ζευγάρια.

Γι’ αυτό και αλλάζοντας τη διακόσμησή του αλλάζει και η ψυχολογία. Το παν είναι το υπνοδωμάτιο να είναι άνετο, αρμονικό και να εκπέμπει θετική αύρα ώστε να επωφελούνται θετικά οι μεταξύ σας διαπροσωπικές σχέσεις.

unnamed

 

Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την επεκτεταμένη διαφημιστική επιρροή μας οδηγούν όλους στις ίδιες λύσεις και τις ίδιες επιλογές. Η ίδια διακόσμηση κρεβατοκάμαρας πρέπει να είναι εμπνευσμένη και σύμφωνα με το προσωπικό μας γούστο αλλά και με τολμηρούς συνδυασμούς.

Οι λεπτομέρειες είναι και αυτές που μετράνε περισσότερο. Για να διαμορφώσετε μία έντονα ρομαντική κρεβατοκάμαρα εστιάστε σε αυτές. 19832721_1983684384990646_655720901_nΠρομηθευτείτε σεντόνια από μετάξι ή σατέν που δείχνουν πολύ κομψά και ρομαντικά ενώ παράλληλα προσφέρουν μία διαφορετική αίσθηση στο σώμα.  Προσθέστε ένα όμορφο κάλυμμα και απαλά μαξιλαράκια που χαρίζουν μία αίσθηση οικειότητας και ρομαντισμού, ενώ είναι υπέροχα στην αφή και ντύνουν το χώρο με ζεστασιά και συνδυάστε κουρτίνες με το κάλυμμα ή  του κρεβατιού παίζοντας με το χρώμα των μαξιλαριών.

Με λίγες μόνο αλλαγές μπορείτε να έχετε έναν υπέροχο χώρο που τονώνει την κοινή σας ζωή!

Εάν χρειάζεστε έμπνευση στο πως θα διακοσμήσετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο και να το κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερο, επισκεφθείτε το κατάστημα Λευκών Ειδών ΥΦΑΝΣΙΣ.  Όλα τα λευκά είδη που αναζητάτε για το υπνοδωμάτιο, το παιδικό και βρεφικό δωμάτιο, το μπάνιο, το σαλόνι ή την κουζίνα θα τα ανακαλύψετε στη μοναδική συλλογή του καταστήματος ΥΦΑΝΣΙΣ. Συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα και προσιτές τιμές!

unnamed (4)

unnamed

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσης στο κατάστημα CHIC Strom θα βρείτε στρώματακρεβάτια, μεταλλικά κρεβάτια, κρεβατοστρώματα με αποθηκευτικό χώρο, μικροέπιπλα, βρεφικά στρώματα, επιστρώματα και είδη ύπνου (μαξιλάρια κλπ)  στις καλύτερες τιμές της Αγοράς!

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΔΩ:

ΥΦΑΝΣΙΣ – ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

CHIC STROM – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

About Μαρία Νικολοπούλου