Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μια απέραντη γιορτή χθες η Αγορά της Κορίνθου !!!

24Μια απέραντη γιορτή χθες η Αγορά της Κορίνθου  !!! 

Άκρως πετυχημένη ήταν “Λευκή Νύχτα” στην πόλη της Κορίνθου και  αδιαμφισβήτητα ήταν η καλύτερη μέχρι στιγμής.

Μουσικές εκδηλώσεις με συγκροτήματα, βεγγαλικά, κόσμος να κατακλύζει τους δρόμους και τα καταστήματα ,για να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές,παιχνίδια, μπαλόνια, κεράσματα και δώρα από τα καταστήματα συνέδεσαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα που κράτησε μέχρι νωρίς…..το πρωί!

Για πολλές ώρες οι πεζόδρομοι , Ερμού, Εθνικής Αντιστάσεως, Πυλαρινού , Κύπρου Κολοκοτρώνη και ακόμα άλλοι δρόμοι ήταν ασφυκτικά γεμάτοι από κόσμο, ενώ οι περισσότεροι ψώνιζαν επωφελούμενοι τις υψηλές προσφορές που άγγιζαν και το 70 %!!

999

Εδώ να σημειώσουμε πως ο Ηλεκτρονικός Οδηγός webkorinthos.gr  προσέφερε μεγάλη προβολή στους επαγγελματίες που εμπιστεύονται την επαγγελματική τους προβολή  στο οδηγό ,όπου  με τις καθημερινές προβολές των μεγάλων προσφορών τους και ας μας επιτραπεί να πούμε , πως αν υπήρχε διαφορά και επιτυχία αγοραστική σε σχέση με τις προηγούμενες φορές,που διοργανώθηκε Λευκή Νύχτα ” στην Κόρινθο ,έχει να κάνει και  με την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την ομάδα μας  για την προβολή των πράγματι πολύ μεγάλων  προσφορών , αλλά και την βοήθεια που προσέφεραν   ορισμένες ιστοσελίδες  ενημέρωσης όπως της   Πρώτηnews  που στηρίζει κάθε προσπάθεια του  Εμπορικού Συλλόγου  και του     webkorinthos.  , γεγονός είναι  πως το κοινό όταν ενημερώνεται σωστά  αποδεικνύεται πως ανταποκρίνεται.

Πρωταθλητές αναδείχτηκαν για ακόμη μια φορά τα εστιατόρια και οι καφετέριες της πόλης, αφού γέμισαν ασφυκτικά από τον κόσμο.

10

Και μπορεί να είναι νωρίς για απολογισμό,η διοργάνωση για κάποιους επαγγελματίες να ήθελε ορισμένες βελτιώσεις, (όπως π.χ. η γιορτή να μην περιορίζεται μόνο στο κέντρο,ή ημερομηνία να ήταν μέσα στην τουριστική την περίοδο ), ωστόσο τα εμπορικά καταστήματα έμειναν απόλυτα ικανοποιημένα χθες από την απρόσμενη συμμετοχή, μιας και ο κόσμος δεν κατέβηκε μόνο να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ,αλλά πραγματοποιήθηκαν σοβαρές αγορές, που ήταν και το ζητούμενο.

Το αδιαχώρητο ήταν σε πάρα πολλά καταστήματα και γέμισε χαμόγελα τους εμπόρους , που είχαν ανάγκη από αυτή την τονωτική ένεση μετά τις οικονομικές δυσπραγίες των τελευταίων χρόνων.

54

Τα περισσότερα καταστήματα ήταν ανοιχτά για τους καταναλωτές ενώ αρκετά έκλεισαν μετά της 03:00.

Δείτε φωτογραφίες
2-3152823360
3

5190

99977775555551213

fff 14 15 16 17 18 19 20 21 23 24 26 27 28 29 30 31 32

About Μαρία Νικολοπούλου