Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μπακλαβάς : Τρεις διαφορετικές εκδοχές

Μπακλαβάς : Τρεις διαφορετικές εκδοχές

1. Μπακλαβάς
Ίσως το πιο διάσημο σιροπιαστό γλυκό, με πολλές παραλλαγές και ασύγκριτη γεύση, που την καταγωγή του διεκδικούν πολλές χώρες. Φτιάχνεται παραδοσιακά με λεπτά φύλλα ζύμης (φύλλο κρούστας) που στρώνονται επιμελώς σε ταψί και γέμιση ξηρών καρπών, όπως αμύγδαλα, καρύδια και φιστίκι. Βέβαια, πλέον τον βρίσκουμε και με σοκολάτα που είναι επίσης πολύ νόστιμος. Ο καλός μπακλαβάς ξεχωρίζει για τη βουτυράτη γεύση του και για το σιρόπι που δεν ξεχειλίζει στο πιάτο, αλλά είναι τόσο όσο…
Σας έχουμε και 3 λαχταριστές συνταγές για μπακλαβά:
Κλασικός μπακλαβάς
Αλλιώτικος μπακλαβάς
Ελληνικός νηστίσιμος μπακλαβάς με μέλι

Eδώ θα βρείτε τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Κορινθίας

olivemagazine.gr

About Μαρία Νικολοπούλου