Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΗΣ: Υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές με πρόεδρο τον Σωτήρη Μουρίκη

23584410_161592431247882_721480917_nΟ ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, είναι γεννημένος το 1977 στο Τορόντο του Καναδά όπου γαλουχήθηκε από μικρός σε μια χώρα με ορθή κοινωνική και οργανωτική δόμηση από Έλληνες γονείς.
Στα τέλη της δεκαετίας 1980, με την οικογένεια του επέστρεψε στην Αθηνά όπου και παρέμεινε έως τις αρχές τις δεκαετίας 1990 μετακομίζοντας στο Λουτράκι Κορινθίας όπου διαμένει έως και σήμερα.

Απόφοιτος γενικού Λυκείου, σχολής τεχνικού ήχου (ηχολήπτης), σχολής υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτου, μέλος της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ποσειδώνα Λουτρακίου για αρκετά έτη και κάτοχος όλων των ανώτατων πτυχίων της αγγλικής γλώσσας (Proficiency -Cambridge και Michigan).

Από την δεκαετία του 1990 έως το 2011 ασχολήθηκε ως event organizer και ως DJ με παρουσία σε πολύ γνωστά clubs της Αθήνας και της επαρχίας. Ήταν ιδρυτικό μέλος των NSQUARED TEAM με δισκογραφικές δουλειές με την συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών και έχει διοργανώσει πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με αποκορύφωμα το απόλυτα επιτυχημένο A-LIVE art and music festival (www.alivefestival.gr) στο Λουτράκι Κορινθίας με line up τους PURESSENCE, MARAVEYAS ILLEGAL, CRAIGWALKER και άλλους το καλοκαίρι του 2011.

Από το 2005 έως και σήμερα διατηρεί μια από τις πιο δραστήριες και επιτυχημένες σχολές οδηγών “Νίκος Πουλής” που ιδρύθηκε και εδρεύει στο Λουτράκι Κορινθίας με σκοπό να προσφέρει στους εκπαιδευόμενους και πελάτες της υπηρεσίες υψηλού μαθησιακού επιπέδου τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Είναι ενεργός όλα αυτά τα χρόνια έως και σήμερα στο σωματείο εκπαιδευτών που υφίσταται, έχοντας εκλεγεί κατά καιρούς σε όλες τις θεσμικές θέσεις που υπάρχουν στην πενταμελή επιτροπή του προεδρείου.

Είναι παντρεμένος από το 2007 και έχει δυο κόρες 5 και 7 ετών.

Εκτιμώντας πως το Επιμελητήριο είναι ο Πυλώνας της επιχειρηματικότητας και σαν δυναμικός νέος επιχειρηματίας θέλοντας να συμβάλει στην υποστήριξη των επιχειρήσεων της Κορινθίας ,   κατεβαίνει υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών με πρόεδρο τον Σωτήρη Μουρίκη 

O ηλεκτρονικός οδηγός webkorinthos  του εύχεται καλή επιτυχία !

About Μαρία Νικολοπούλου