Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

To ντύσιμο που θα κάνει την selfie σου να μοιάζει όπως των infuencers

To ντύσιμο που θα κάνει την selfie σου να μοιάζει όπως των infuencers

;Eνα από τα αγαπημένα μας «χόμπι» το καλοκαίρι (και όλες τις εποχές, βασικά) δεν είναι άλλο από το να προσπαθούμε να βγάλουμε την τέλεια selfie που θα συγκεντρώσει likes στο Instagram – δεν είναι τόσο ρηχό όσο ακούγεται απλά, ζώντας στην εποχή των social media, ποια δεν θέλει ένα ωραίο Instagram feed;

Ο τρόπος λοιπόν για να πετύχουμε την τέλεια λήψη δεν έχει να κάνει μόνο με τον τρόπο που θα ποζάρουμε αλλά και με το outfit που θα επιλέξουμε μιας και φέτος, όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, υπάρχουν ορισμένα στιλιστικά “must-haves” που όλες οι influencers συμπεριλαμβάνουν στις φωτογραφίες που βλέπουμε και θαυμάζουμε – τώρα όμως, σειρά μας!

Μία ψάθινη τσάντα ή μία basket bag

Φέτος δεν βλέπει κανείς άλλη τσάντα στον δρόμο και η αλήθεια είναι πως αν πρέπει να μιλάμε για το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι, θα ήταν αυτό. Οι ψάθινες τσάντες ή οι τσάντες που θυμίζουν καλάθια, έχουν αγαπηθεί από όλα τα it girls και είναι η τέλεια λύση για να βάλετε κάτι από beachwear στη φωτογραφία σας αλλά και στο ντύσιμό σας, γενικότερα.

Ένα καπέλο τύπου fedora ή panama hat

Τα ψάθινα καπέλα μποιάζουν κάθε χρόνο αναπόσπαστο κομμάτι των καλοκαιρινών μας looks και δίνουν αυτόν τον εξωτικό αέρα που βλέπουμε σε όλες τις bloggers του εξωτερικού. Ένα ψάθινο καπέλο θα δώσει μια νότα από διακοπές στις φωτογραφίες σας και μπορείτε να το εντάξετε στη λήψη είτε φορώντας το είτε κρατώντας το στο χέρι.

Κολιέ που θυμίζουν vintage κοσμήματα

Tα κοσμήματα που μοιάζουν με νομίσματα – ενδεχομένως να είναι πράγματι, είναι η μεγαλύτερη τάση στα κολιέ φέτος. Σε αντίθεση με τα πολύ μοντέρνα και πιο μίνιμαλ σχέδια, είναι ιδανικά για να δώσετε ένα vintage twist στο στιλ σας και να τα ταιριάξετε είτε με ένα απλό λευκό T-shirt για εντελώς 90s ντύσιμο, είτε με ένα ωραίο ρομαντικό off the shoulders top ή φόρεμα, για πιο θηλυκές εμφανίσεις που όμως έχουν και μια ρετρό αύρα.

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με updated σχήμα

Πρόκειται για μία παραλλαγή των κλασικών cat-eye sunglasses, τα οποία έχουν γίνει λίγο πιο μακρόστενα και, η αλήθεια είναι, κολακεύουν αρκετά το πρόσωπο της κάθε γυναίκας. Σε Instagram και Pinterest τα βλέπουμε κυρίως στη μαύρη εκδοχή τους αλλά δεν λείπουν και οι πολύχρωμες βερσιόν όπως το έντονο κόκκινο.

Ένα off the shoulders top

Το απόλυτο καλοκαιρινό τοπ είναι όσο ανάλαφρο και δροσερό πρέπει, προσθέτει ρομαντικά vibes στο look μας και αναδεικνύει υπέροχα το σημείο των ώμων μας, ειδικά αν είμαστε και λίγο μαυρισμένες. Συνδυάστε το με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι ή μία αέρινη μάξι φούστα και θα έχετε το πιο εύκολο και χαρακτηριστικό ντύσιμο των style influencers.

ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ  ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ  ΚΟΡΙΝΘΊΑΣ

ΠΗΓΉ

About Μαρία Νικολοπούλου