Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Οι νέες τάσεις στα ανδρικά γυαλιά ηλίου για το 2018!

webkorinthos.gr

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου φέτος είναι ιδιαίτερα μοντέρνα με λιτές γραμμές και έγχρωμους φακούς. Ειδικά για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018, η μόδα προστάζει φωτεινά χρώματα στους φακούς και δίχρωμος ή ξύλινος σκελετός.

Αφού επιλέξεις το στυλ των γυαλιών που επιθυμείς να αποκτήσεις, δοκίμασε πολλά χρώματα και σχέδια για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και αναδεικνύει την προσωπικότητά σου. Πάμε να δούμε τα trends για φέτος στα ανδρικά γυαλιά ηλίου.

gialia-iliou-antrika-style

Οι τάσεις για φέτος στα ανδρικά γυαλιά ηλίου!

Ξύλινος σκελετός-μαύρος φακός

kafe xilina andrika gyalia hliou

xilina andrika gyalia hliou

 Επισκεφτείτε στην Κόρινθο  το κατάστημα οπτικών ΤΑΟΥΞΙΔΗ εδώ

webkorinthos.tττ

Τα ξύλο στα γυαλιά ηλίου, αποκτάει μεγαλύτερο φανατικό κοινό χρόνο με το χρόνο και το καθιστά ένα πολύ όμορφο και κομψό ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Πράσινος φακός-έγχρωμος σκελετός

mple xilina andrika gyalia hliou

prasina andrika gyalia hliou

  Επισκεφτείτε το κατάστημα ΚΥΠΡΑΙΟΣ EYE FASHION στην Κόρινθο εδώ

webkorinthos.κκκ

Το πράσινο χρώμα είναι πολύ ζωντανό και μοντέρνο και σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεχωρίζεις σε κάθε σου έξοδο. Προτίμησε τα για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2018 και σίγουρα η επιλογή αυτή θα σε αποζημιώσει με το υπέροχο στυλ που θα σου προσδώσει.

Μπλε φακός και σκελετός

ble andrika gyalia hliou

mple andrika gyalia hliouΤο μπλε χρώμα στα γυαλιά, είναι διαχρονικό και προτιμάται κυρίως από τις νέες ηλικίες. Φόρεσε τα είτε στη θάλασσα, είτε στις εξόδους σου και εντυπωσίασε με το μοντέρνο αυτό look.

Πράσινος φακός – ασημί σκελετός

prasina me asimi andrika gyalia hliou

prasino andriko gyali hliouΈνας από τους πιο κομψούς συνδυασμούς στα ανδρικά γυαλιά ηλίου, είναι ο ασημί σκελετός με τον πράσινο φακό. Θα σου χαρίσει γοητευτικό στυλ που θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω σου. Μπορείς να δεις εδώ 14 Τρόποι για να είσαι πάντα ένας γοητευτικός άνδρας!

Ξύλινος σκελετός – έγχρωμος φακός

xilina mple andrika gyalia hliou

ksilina andrika gyalia hliou

Το ξύλινα γυαλιά ηλίου με έγχρωμο φακό, είναι από τις νέες τάσεις που οι νέοι λατρεύουν. Προτίμησε τα σε ένα ζεστό μπλε χρώμα ή πράσινο που είναι οι αγαπημένες φετινές τάσεις στους φακούς.

Στρογγυλεμένοι έγχρωμοι φακοί

andrika gyalia hliou strogila

stroggilemena andrika gyalia hliou

Τα στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου και αναδεικνύουν ιδιαίτερα το ανδρικό στυλ και ντύσιμο, αφού είναι φινετσάτα και κομψά.

Χρυσός σκελετός

xrysa andrika gyalia hliou

xrisa andrika gyalia hliou

Ο χρυσός σκελετός στα ανδρικά γυαλιά ηλίου, είναι ιδιαίτερα σικάτα και αποπνέουν γοητεία. Προτίμησε τα με ένα ζεστό καφέ φακό και χάρισε στο στυλ σου ένα μοναδικό κομμάτι που θα σε συντροφεύει επάξια στην καθημερινότητά σου αλλά και σε πιο επίσημες εξόδους.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου για το 2018, είναι εξαιρετικά όμορφα, κομψά αλλά και διαχρονικά. Οι φακοί για φέτος είναι κυρίως έγχρωμοι και ο σκελετός μοντέρνος και ιδιαίτερος. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και σίγουρα θα είσαι εξαιρετικά φινετσάτος και γοητευτικός.

πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου