Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Οι τάσεις της μόδας στα γυναικεία κουρέματα για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2020!

Οι τάσεις της μόδας στα γυναικεία κουρέματα για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2020!

Σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να κάνεις αλλαγές στα μαλλιά σου, αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις τι κούρεμα να κάνεις; Αρχικά θα πρέπει να βρεις το ποιο hairstyle ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου. Υπάρχουν κουρέματα που κολακεύουν το στρόγγυλο πρόσωπο και άλλα που αναδεικνύουν ένα μακρύ πρόσωπο με γωνίες.

Πέρα από αυτό όμως, θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου και τις εκάστοτε τάσεις της μόδας στα γυναικεία κουρέματα. Αν λοιπόν ψάχνεις να κάνεις ένα hairstyle το οποίο δεν θα βγει σύντομα από την μόδα, στην συνέχεια θα βρεις τα καλύτερα κουρέματα, αλλά και χτενίσματα για τον φετινό Χειμώνα!

Κουρέματα με αφέλειες ή φράντζα

κουρέματα με αφέλειες φθινόπωρο 2019

γυναικεία κουρέματα με φράντζα χειμώνας 2020

Τον φετινό Χειμώνα θα είναι στη μόδα τόσο τα κουρέματα με κοντές αφέλειες όσο και με μακριές αφέλειες γυρισμένες στο πλάι σαν φράντζα. Ή του ύψους ή του βάθους με λίγα λόγια. Βέβαια, αυτό είναι και το καλό της υπόθεσης μιας και δεν θα είναι σχεδόν καμία γυναίκα εκτός μόδας, όποια επιλογή κι αν κάνει.

KONSTANTINOS HAIR STYLE

Καρέ γυναικεία κουρέματα (Bob hairstyles)

κοντά καρέ κουρέματα 2020

Τα bob hairstyles επανεμφανίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια και από τότε όλο και περισσότερες γυναίκες τα επιλέγουν. Το ιδανικό μήκος για το συγκεκριμένο hairstyle είναι μέχρι το σαγόνι και μπορείς να το συνδυάσεις με ακόμη ένα εντυπωσιακό trend και να έχεις ένα υπέροχο ασύμμετρο καρέ κούρεμα.

Κουρέματα μέχρι τους ώμους (Long bob hairstyles)

γυναικεία κουρέματα μέχρι τους ώμους

Εκτός όμως από το κοντό bob μπορείς να κάνεις και ένα πιο μακρύ, το οποίο θα φτάνει μέχρι τους ώμους σου. Είναι πολύ πιο κομψό και κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου και ειδικά το στρόγγυλο.

Make-Up Beauty Bars

 

Pixie κοντά γυναικεία κουρέματα ή ξυρισμένο κεφάλι

γυναικεία κοντά κουρέματα χειμώνας 2020

Υπάρχουν όμως προτάσεις και για ακόμη πιο κοντά μαλλιά. Τα αγορέ κουρέματα με μύτες, αλλά και τα buzz hairstyles -δηλαδή το κούρεμα με την ψιλή–  είναι προτάσεις που απευθύνονται κυρίως στις πιο μοντέρνες γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν και να φωτίσουν το πρόσωπο τους.

TAKIS COIFFURES – Μαυροκορίδης Παναγιώτης Π.

Μακριά φιλαριστά μαλλιά

κουρέματα μακριά μαλλιά με φιλάρισμα

Προφανώς όμως, τα μακριά μαλλιά δεν είναι ποτέ out of fashion. Απλά πάντα τους δίνουν ένα λίγο πιο διαφορετικό στιλ από τις προηγούμενες τάσεις της μόδας. Φέτος λοιπόν, ο όγκος στα μαλλιά είναι το παν. Οπότε τι το καλύτερο από το να φιλάρεις τα μακριά μαλλιά σου;!

Οι τάσεις της μόδας στα γυναικεία χτενίσματα για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2020!

Χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι

γυναικεία χτενίσματα χωρίστρα στο κέντρο

γυναικεία χτενίσματα χωρίστρα στο πλάι

Νομίζω πως όλες σας το περιμένατε, μιας και τα τελευταία χρόνια οι hairstylists εκτός από την χωρίστρα στο πλάι μας συνιστούν και την χωρίστρα στο κέντρο. Μπορώ να πω ότι έτσι γίνεται πιο κομψό και φινετσάτο ένα χτένισμα και ιδίως τα κοντά καρέ που είναι ίσια στο τελείωμα.

VASSILIS BELERIS – Hair Styling

Μαλλιά ίσια στις άκρες

trends gynaikeia kouremata 2019

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι η μόδα έχει αλλάξει αρκετά και από εκεί που όλες μας κάναμε κουρέματα με μύτες τώρα επιλέγουμε να είναι ίσια τα μαλλιά μας στις άκρες. Η συγκεκριμένη τάση της μόδας ήρθε για να μείνει και φέτος θα την δούμε ακόμη περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Χαμηλή ή ψηλή κοτσίδα

casual χτενίσματα μακριά μαλλιά χειμώνας 2020

ψηλή κοτσίδα φθινόπωρο 2019

About Μαρία Νικολοπούλου