Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δυναμικό παρών του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου σήμερα στο 4ο συνέδριο της ΕΣΕΕ – Προβάλλουν τα προβλήματα των εμπόρων της Κορίνθου

Το Σάββατο 21 Απριλίου,  πραγματοποιηθηκε η έναρξη  του 4ο συνέδρίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με τίτλο «Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα: Ο Μεγάλος Πρωταγωνιστής της Ανάπτυξης». Στόχος του συνεδρίου, που που πραγνατοποιήται  στο ξενοδοχείο Metropolitan στο Παλαιό Φάληρο, είναι να ακουστούν προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με το εμπόριο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο επίκεντρο.

Τα θέματα στα οποία θα εστιάσει ο διάλογος είναι τα εξής:

– Με ποιο τρόπο οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θα γίνουν πιο αποδοτικές και λειτουργικές χωρίς απαραίτητη προϋπόθεση τη μεγέθυνση αλλά με απαραίτητη προϋπόθεση την οργάνωση;

– Ποια εργαλεία είναι απαραίτητα σήμερα για τους επιχειρηματίες;

– Ποιο είναι το πλεονέκτημα στο οποίο μπορούν να στηρίξουν την στρατηγική τους;

– Με ποιους μπορούν να συνεργαστούν;

– Ποιος θα είναι ο ρόλος της ΕΣΕΕ, των ομοσπονδιών και των εμπορικών συλλόγων σε αυτή τη διαδικασία;

Ο Εμπορικός Συλλογος Κορίνθου στην καρδιά της πραγματικής οικονομίας !!Στο 4ο Συνέδριο της ΕΣΕΕ «Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανάπτυξης !!!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου δεν συμμετέχει απλώς στο Συνέδριο αλλά ο Πρόεδρος Βασίλης Γεώργαρης θα μιλήσει σήμερα για τα προβλήματα των εμπόρων της πρωτεύουσας του νομού και θα αναζητήσει λύσεις για καλύτερες μέρες σε ένα κλάδο πολυδοκιμασμένο από την κρίση.

Μαζί του και οι δύο  Αντιπρόεδροι του Συλλόγου, Βασίλης Ταγαράς και Ιάκωβος Μπεζιργιάννης.

 

31064425_970047216496904_4825835978318938112_n

Με ένα κλικ όλες οι επιχειρήσεις της Κορινθίας εδώ

wbkorinthos ,gr

About Μαρία Νικολοπούλου