Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ; ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΟΜΨΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ… ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ

 

gggggg rings2

Ποιο είναι το όριο ανάμεσα στους παραφορτωμένους και τους εντυπωσιακούς συνδυασμούς Αποτέλεσμα εικόνας για how to wear jewellery κοσμημάτων; Αυτές και άλλες απορίες, λύνουμε με τους ακόλουθους  κανόνες για τους συνδυασμούς κοσμημάτων που μας έδωσαν τα μεγαλύτερα κοσμηματοπωλεία της Κορινθίας:

Λίγα και καλά

Είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστεί ένα εντυπωσιακό κολιέ με εντυπωσιακά σκουλαρίκια επειδή υπάρχει μικρή απόσταση μεταξύ λαιμού και αυτιών. Οι επιλογές είναι τρεις για αποτέλεσμα που δεν θα Αποτέλεσμα εικόνας για how to wear jewelleryείναι «φλύαρο»:

  • Mόνο μεγάλο κολιέ
  • Μόνο μακριά και εντυπωσιακά σκουλαρίκια
  • Διακριτικό σετ κολιέ και κοντών σκουλαρικιών

 

Το απλό είναι πιο εντυπωσιακό

Όταν φοράς ένα πολύ εντυπωσιακό κόσμημα τότε το ρούχο λειτουργεί ως καμβάς. Το LBD, ένα λευκό πουκάμισο, ουδέτερες αποχρώσεις και γενικά μονοχρωμίες αποτελούν την πιο σικ και απλή λύση όταν το κόσμημα είναι ογκώδες και φαντασμαγορικό.

 

Διάλεξε σωστά τα σκουλαρίκια Αποτέλεσμα εικόνας για how to wear jewellery

Πρώτα  είναι σημαντικό να βρεις τα σκουλαρίκια που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου, που το αγκαλιάζουν και το αναδεικνύουν. Στη συνέχεια, χρειάζεται να πλαισιώσεις τα σκουλαρίκια με το σωστό χτένισμα. Αν τα σκουλαρίκια είναι ογκώδημακριά και έντονα είναι καλύτερο τα μαλλιά να είναι μαζεμένα και όταν είναι αφημένα κάτω να βρίσκονται σε λεία μορφή ή με απαλά κύματα.

 

Στα χτενίσματα με όγκο εξισορροπούν καλύτερα με κοντά σκουλαρίκια. Επίσης, αν φοράς μαντήλι ή τουρμπάνι στα μαλλιά είναι καλύτερο να επιλέξεις μικρά και διακριτικά σκουλαρίκια.

 

Ταίριαξε το κολιέ με την κατάλληλη λαιμόκοψη

Σχετική εικόναΓια να βεβαιωθείς πως το statement necklace κάνει όντως «statement» οφείλεις να επιλέξεις τη λαιμόκοψη που θα το αναδείξει. Strapless, με ανοιχτούς ώμους ή ντεκολτέ V είναι οι πιο σίγουρες επιλογές.

Όσον αφορά τα ζιβάγκο, κάποιες φορές λειτουργεί ο συνδυασμός και κάποιες όχι. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις, φρόντισε να επιλέξεις ένα ζιβάγκο που να έχει στενή εφαρμογή στο λαιμό διαφορετικά ο γιακάς με το κολιέ θα «γεμίσουν» τη συγκεκριμένη περιοχή αφαιρώντας πόντους.

Στα ρούχα με κολλαριστούς γιακάδες ή με halter neck συνήθως δεν ταιριάζουν τα μεγάλα κολιέ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι ουδέτεροι τόνοι και οι μονοχρωμίες αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή στους συγκεκριμένους συνδυασμούς.

Μην παραμελείς το μανικιούρ colorful-rings-street-style

Aν σου αρέσουν τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια με είναι σημαντικό να διατηρείς τα νύχια σου περιποιημένα γιατί τα βλέμματα θα στραφούν σίγουρα στα χέρια.

Επίσης, αν φοράς δαχτυλίδια με χρωματιστές πέτρες είναι καλό να ταιριάζει το δαχτυλίδι με την απόχρωση του βερνικιού στα νύχια.

Αν σου αρέσουν οι συνδυασμοί με πολλά μεγάλα βραχιόλια, χρειάζεται να έχεις δύο κανόνες στο μυαλό σου όταν τα ταιριάζεις: Ο πρώτος είναι να ταιριάζουν στο χρώμα ή στο μέταλλο και ο δεύτερος, να είναι του ίδιου στυλ (π.χ. έθνικ).

 

Αποτέλεσμα εικόνας για how to wear a watch with jewellery

Ο συνδυασμός βραχιολιού με ρολόι είναι στιλιστικά τολμηρός ως προς το αισθητικό αποτέλεσμα  αλλά αν θέλεις να δοκιμάσεις μπορείς να συνδυάσεις το βραχιόλι με μια λεπτομέρεια του ρολογιού όπως το μεταλλικό καντράν.

 

AG JEWELLERY – ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΚΑΡΣΟΝΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – Κοσμήματα

Γλυκοφρύδης Κόσμημα

ΜΙΓΓΟΛΙΟΣ Jewellery

ΤΣΟΛΑΚΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε. – ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ – ΑΦΟΙ Χ ΤΡΟΥΠΗ ΟΕ

 

About Μαρία Νικολοπούλου