Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πρώτη Κυριακή των Εκπτώσεων: Ανοιχτά τα καταστήματα -Δείτε το ωράριο

webkorinthos

Ανοιχτά θα είναι την προσεχή

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα, τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα αλλά και supermarket.

 

To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ενώ τα πολυκαταστήματα και τα supermarket, θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.
Σημειώνεται, ότι την ίδια μέρα, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία στο εμπόριο την προσεχή Κυριακή.
«Στις 14 Γενάρη, για μια ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι δανειστές, η Κυβέρνηση και οι μεγάλοι εργοδότες.
 Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από 3 συνεχόμενες Κυριακές το Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η Μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν.4177/13), την οποία η Κυβέρνηση άφησε άθικτη. Οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο δεν το βάζουμε κάτω!» αναφέρει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην ανακοίνωσή της.

About Μαρία Νικολοπούλου