Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως θα έχεις γρήγορη ανέλιξη στην δουλειά σου!

Πως θα έχεις γρήγορη ανέλιξη στην δουλειά σου!

Η Σάρα Μπλέϊκλη είναι η CEO για την οποία μιλάει όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της Αμερικής. Το μότο της είναι «start small, think big, scale fast» που σημαίνει ότι όταν ξεκινάς μία επιχειρηματική κίνηση ή πιάνεις δουλειά σε μία εταιρεία πρέπει να κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια και να πετύχεις γρήγορη ανέλιξη στην δουλειά σου.

Η φράση αυτή βρίσκεται έντονα στην καινοτομία και τις start up επιχειρήσεις. Για την δική σου καριέρα μπορεί να σημαίνει πολλά το να ξεκινήσεις από τα πιο ασήμαντα και να περάσεις στα άκρως σημαντικά κομμάτια μιας εταιρείας ή ενός project.

Πως θα έχεις γρήγορη ανέλιξη στην καριέρα σου!

Αύξησε την παρατηρητικότητα σου

antras grafei se xarti

Για μία πετυχημένη CEO όπως η Μπλέϊκλη οι ιδέες για νέα προϊόντα είναι συνεχείς. Αυτό όμως γίνεται χάρη στην έντονη παρατηρητικότητα της. Για ένα νέο προϊόν της όπως τα ειδικά αντρικά φανελάκια χρειάστηκε να δώσει σημασία στα παράπονα του άντρα της για τα δικά του φανελάκια. Κατάλαβε πως υπάρχει ανάγκη για ένα νέο προϊόν παρατηρώντας τους ανθρώπους της ζωής της.

Παραδέξου τα λάθη σου

synadelfoi douleyoun mazi

Όλοι οι άνθρωποι ακόμα και οι πιο επιτυχημένοι κάνουν λάθη. Το σημαντικό είναι να αφήνεις κατά μέρος τον εγωισμό και να παραδέχεσαι τα λάθη σου ακόμα και στους υφιστάμενους σου.

Άκουσε την κριτική

anthrwpoi douleyoyn se grafeio

Εποικοδομητική είναι η κριτική για να έχεις γρήγορη ανέλιξη στην δουλειά σου! Μπορεί να εκτεθείς ακόμα και σε πελάτες ή συνεργάτες με το να είσαι ανοικτός στην κριτική όμως ένα feedback δίνει πάντα κατευθύνσεις για το τι πρέπει να βελτιώσεις.

Χρησιμοποίησε το χιούμορ

synadelfoi perpatane mazi

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τεχνικές όπως το χιούμορ για να πλησιάσεις νέους συνεργάτες. Οι εποχές της αυστηρότητας στις εταιρείες έχουν περάσει και πλέον ολοένα και νεότεροι συνεργάτες θα έρχονται σε καίριες θέσεις. Το χιούμορ απαλλάσσει από το άγχος και χαλαρώνει την ατμόσφαιρα σε ένα εργασιακό περιβάλλον.

Δούλεψε σκληρά

antras koubalaei koutes

Όταν ξεκινάς μία επιχείρηση, ένα νέο προϊόν ή ακόμα και την καριέρα σου πρέπει να εργαστείς σκληρά. Αυτό είναι τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τα projects που αναλαμβάνεις. Πρέπει να είσαι παρόν και να εργαστείς πολύ για να έχεις γρήγορη ανέλιξη στην δουλειά σου και γρήγορα αποτελέσματα.

Σπάσε τους κανόνες

aneliksh karieras

Μην περιμένεις να μπεις σε καλούπια που δεν σου ταιριάζουν. Σπάσε τους κανόνες όταν πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερα με τον δικό σου τρόπο. Η CEO της Spanx άκουσε πολλά όχι κατά την παραγωγή του πρώτου της προϊόντος. Όμως δεν της άρεσε η παραδοσιακή πολιτική των επιχειρήσεων και έτσι άλλαξε τα πράγματα! Διάλεξε νέες προσεγγίσεις και νέους τρόπους για να αποδώσεις καλύτερα και σίγουρα θα έχεις γρήγορη ανέλιξη στην δουλειά σου!

 the-man

About Μαρία Νικολοπούλου