Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως θα κάνεις το καλύτερο αντρικό ντύσιμο για καλοκαιρινά της Κορινθίας events!

Πως θα κάνεις το καλύτερο αντρικό ντύσιμο για καλοκαιρινά της Κορινθίας events!

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα πηγαίνουμε σε διάφορα event και πολλά πάρτι αλλά και σε γάμους και βαφτίσεις, αφού ο καιρός εμπνέει για τέτοια γεγονότα. Ακόμα όμως κι αν τα γεγονότα δεν είναι εντελώς επίσημα είναι καλό να κάνεις το κατάλληλο αντρικό ντύσιμο για καλοκαιρινά events όλων των ειδών.

Αν και δεν χρειάζεται να βάλεις σμόκιν για να κάνεις μία κομψή εμφάνιση, ανάλογα την περίσταση μπορείς να κάνεις πολύ ωραίους συνδυασμούς και να ξεχωρίσεις. Από μία έξοδο για μπύρες με φίλους μέχρι την καθημερινή σου εργασία στο γραφείο μπορείς να διαφέρεις για το στυλ και την κομψότητα σου.

Το καλύτερο αντρικό ντύσιμο για καλοκαιρινά events της Κορινθίας εδώ!

 

Αντρικοί συνδυασμοί ρούχων για γάμους

Η πλειοψηφία των γάμων γίνονται καλοκαίρι. Έτσι όταν καλείσαι να παρευρεθείς σε ένα τέτοιο γεγονός πρέπει να πας με ένα επίσημο ντύσιμο. Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την ζέστη. Οι συνδυασμοί για το κοστούμι δεν χρειάζεται να είναι σκούρου χρώματος. Το navy ταιριάζει πολύ με το μπεζ, το γκρι με το μπλε και το άσπρο με σκούρο γκρι και καφέ. Μάλιστα ένα τέτοιο κοστούμι μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με κλειστά καλοκαιρινά παπούτσια για ένα look επίσημο προς casual.

Ανδρικά ρούχα για εργασία και καύσωνας

Όλοι περιμένουμε το καλοκαίρι με αγωνία και όταν έρχεται ανακαλύπτουμε από την αρχή πώς δεν αντέχουμε την ζέστη. Φυσικά στο γραφείο δεν μπορείς να εμφανιστείς με βερμούδα και ντύσιμο παραλίας, που σε άλλη περίπτωση θα είχε αποτελέσματα ενάντια στον καύσωνα.

Αν και η δουλειά δεν απαιτεί ένα αυστηρό αντρικό ντύσιμο για καλοκαιρινά events, απαιτεί επαγγελματισμό. Για να αντιμετωπίσεις όμως την ζέστη ένα είναι το όπλο σου: το ύφασμα των ρούχων. Τα ελαφρώς βαμβακερά και λινά παντελόνια είναι η καλύτερη επιλογή. Αν μάλιστα τα συνδυάσεις με πουκάμισα σε λευκό, ανοικτό γκρι και γαλάζιο  θα αντιμετωπίσεις περισσότερο την υπερβολική ζέστη και θα δείχνεις τέλειος στο γραφείο!

Ποτά με την παρέα μέχρι το πρωί

Αυτό που μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι πάνω από μία φορά είναι να βγεις για ένα χαλαρό ποτό που θα καταλήξει σε after μέχρι το πρωί. Έτσι μπορεί να ξεκινάς νύχτα και να καταλήξεις τη μέρα, από την βραδινή δροσιά στην επίμονη ζέστη με τα ίδια ρούχα.

Για να είσαι εντάξει με όλα τα σενάρια πρέπει να ντυθείς έξυπνα. Ένα t-shirt με ένα λινό παντελόνι και ένα jacket που μπορείς να βγάλεις και να βάλεις αναλόγως τις συνθήκες θα σε σώσουν από άποψη στυλ και θερμοκρασίας. Το ίδιο ισχύει για τα παπούτσια στα οποία η καλύτερη επιλογή είναι τα sneakers και κυρίως σε λευκό χρώμα που είναι τάση της μόδας.

Μπάρμπεκιου με άστατο καιρό

Μπορεί να είναι καλοκαίρι αλλά οι βροχερές μέρες υπάρχουν και μπορεί να τύχει την ημέρα του μπάρμπεκιου. Φυσικά για αυτή την περίσταση απαιτείται να είσαι casual αλλά δεν χρειάζεται να είσαι με φόρμα. Ένα απλό παντελόνι λινό και ένα πουκάμισο καλοκαιρινό είναι ότι πρέπει. Αν υπάρξει περίπτωση βροχής μπορείς να έχεις μαζί σου μία ζακέτα.

Καλεσμένος στο ίδιο πάρτι με την πρώην σου

Μπορεί να χωρίσατε και να πήρε εκείνη το σκυλάκι σας όμως δεν μπορείτε να αποφύγετε τα ίδια πάρτι. Υπάρχουν δεν υπάρχουν πια συναισθήματα και παράπονα πρέπει να κάνεις καλή εντύπωση στον κύκλο σας. Εδώ δεν πρέπει να υπερβάλλεις και να ντυθείς σαν να πηγαίνεις σε γάμο αλλά αντίθετα πρέπει να γυρίσεις στα βασικά.

Μπορείς να συνδυάσεις κάποιο t-shirt με κοστούμι και τζιν. Ένα λινό παντελόνι και λευκά sneakers είναι επίσης εναλλακτική στο τζιν. Πρόσεξε την περιποίηση σου με ένα καινούργιο κούρεμα και ένα φρέσκο ξύρισμα και σίγουρα θα ξεχωρίσεις.

πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου