Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως θα φτιάξετε μια ονειρική κρεβατοκάμαρα; – Ιδού 10 φανταστικές ιδέες για διακόσμηση (φώτο)

Πως θα φτιάξετε μια ονειρική κρεβατοκάμαρα; – Ιδού 10 φανταστικές ιδέες για διακόσμηση (φώτο)

Όποιο κι αν είναι το στυλ που σας αρέσει, κλασσικό, glamour, μοντέρνο, ρετρό ή ρομαντικό στις προτάσεις μας θα βρείτε κάποια που θα θελήσετε να “κλέψετε”.

Η κρεβατοκάμαρα είναι το καταφύγιο μας μετά από μια δύσκολη μέρα. Ακόμα και όταν έχουμε ζήσει το απόλυτο “χάος” , λόγω των υποχρεώσεων μας, στην κρεβατοκάμαρα θα απομονωθούμε, θα χαλαρώσουμε , θα ξεκουραστούμε. Της αξίζει να είναι ο πιο όμορφος χώρος του σπιτιού.

Το good house keeping μας δίνει 55 πολύ έξυπνες ιδέες για να φτιάξουμε μία ονειρική κρεβατοκάμαρα χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία. Οι τάσεις της διακόσμησης μας δίνουν πολλές επιλογές φέτος. Έτσι μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργήσει.

Όποιο κι αν είναι το στυλ που σας αρέσει, κλασσικό, glamour, μοντέρνο, ρετρό ή ρομαντικό στις προτάσεις μας θα βρείτε κάποια που θα θελήσετε να “κλέψετε”.

Παίξτε με τις αποχρώσεις του μπλε: Δημιουργήστε marin ή πιο σικ συνδυασμούς στα υφάσματα ή στους τοίχους. Δώσε μια πινελιά πολυτέλειας με κάποια ιδιαίτερα διακοσμητικά σε μία γωνία. Επιλέξτεφωτιστικά που θα δώσουν έξτρα στυλ στο χώρο.  Επενδύστε στα υφάσματα. Όμορφα συνδυασμένα μεταξύ τους υφάσματα μπορούν να κάνουν το χώρο να αποπνέει αίσθηση ζεστασιάς και χαλάρωσης.

Αν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα τολμήστε τα  σε μικροέπιπλα, ταπετσαρίες ή ακόμα και στο κεφάλι του κεφαλιού. Ότι λάμπει είναι χρυσός, και ο χρυσός θα δώσει πολύ ιδιαίτερο στυλ στην κρεββατοκάμαρα σας. Επιλέξτε λοιπόνφωτιστικά ή διακοσμητικά σε χρυσό χρώμα.

Αν πάλι σας αρέσει το ρομαντικό στυλ, επιλέξτε τις γλυκές αποχρώσεις του σωμόν και του ροζ και συνδυάστε τες με λουλουδάτα ντεσέν.

Η ηλιόλουστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, προσθέτοντας λαμπερό κίτρινο χρώμα στην κρεβατοκάμαρα, είναι μια συντόμευση σε ένα χώρο που σας κάνει να χαμογελάτε Πηγαίνετε με μια ζεστή, βουτυρωτή σκιά και παραλείψετε το νέον.

3Ένα κλασικό σκελετό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδηρο είναι το τέλειο κομμάτι γύρω από το οποίο μπορείτε να χτίσετε ένα χαλαρωτικό υπνοδωμάτιο.

2

Ένα κλασικό σκελετό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδηρο είναι το τέλειο κομμάτι γύρω από το οποίο μπορείτε να χτίσετε ένα χαλαρωτικό υπνοδωμάτιο.

Για μια νέα ματιά, βαρύνουν προς τα τολμηρά, βοτανικά σχέδια. Τα Florals λειτουργούν ιδιαίτερα καλά σε ουδέτερα δωμάτια, όπου φέρνουν ενέργεια και χρώμα.

1_25

Δημιουργήστε ένα σημείο για να καθίσετε με δύο άνετες καρέκλες στους πρόποδες του κρεβατιού.

1

Τo floral κεφαλάρι και τα κουμπιά γκριλ στο κομοδίνο δίνουν ένα εντυπωσιακό  αποτέλεσμα1

 

EPIPLA

Όλα τα Έπιπλα της Κορινθίας 

About Μαρία Νικολοπούλου