Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ! ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CARAMEL – ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για KIDS CLOTHES

Δεν είναι μόνο το design και το πόσο όμορφο είναι ένα παιδικό ρούχο, το μόνο κριτήριο για την αγορά. Τα παιδικά ρούχα θα πρέπει να είναι προσεγμένα και ιδιαίτερα προσιτά προς τους κατόχους τους. Θα πρέπει να τους προστατεύουν από ιούς αλλά και να διασφαλίζουν ότι είναι προσιτά προς το ευαίσθητο δερματάκι τους.

Έτσι όταν αγοράζετε παιδικά ρούχα να είστε σίγουροι για την ποιότητα τους, ώστε να κάνετε την σωστή αγορά. Εάν αγοράζετε παιδικά ρούχα για το χειμώνα τότε θα πρέπει να πάρετε ρουχαλάκια ζεστά που θα κρατήσουν το μωρό ζεστό ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά ταυτόχρονα και άνετο. Η άνεση είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αναζητάτε σε όλες τις έρευνες αγοράς που κάνετε για παιδικά ρούχα. Επίσης τα ρούχα δεν θα πρέπει να απορροφάν τον ιδρώτα των μωρών αλλά να τον διώχνουν – έτσι μειώνεται την πιθανότητα να αρρωστήσουν.

Απλά και μοναδικά σχέδια ÐHä

Προσπαθήστε τα παιδικά ρούχα που θα αγοράσετε να έχουν απλά σχέδια και όχι πολλά εξτρά όπως καρφίτσες, πολλά κουμπιά,κτλ. Αυτό θα οδηγήσει στα μωράκια να προσπαθούν να τα βάζουν στο στόμα τους όλα ή ακόμα και να τα καταπιούν κατά λάθος. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε τα ρούχα να αλλάζουν εύκολα – έτσι δεν θα δυσκολεύεστε στην καθημερινή του καθαριότητα.

Αγοράζετε τακτικά παιδικά ρούχα

Τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα – έτσι ένα παιδικό σετ ρούχων που σήμερα είναι καλό, σε μερικές εβδομάδες θα είναι μικρό. Τα παιδικά ρούχα τόσο για αγόρια αλλά και για κορίτσια, δυστυχώς έχουνε μικρό χρόνο ζωής. Προτιμήστε ένα νούμερο μεγαλύτερο όταν ψωνίζετε για να είναι και πιο άνετο προς το μωράκι σας αλλά και για να κρατήσει λίγο παραπάνω. Σημαντικό επίσης είναι να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες που συστήνει ο κατασκευάστης του ρούχου για την σωστή συντήρησή του. Έτσι θα επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα και θα κρατήσετε τα παιδικά ρούχα για περισσότερο καιρό στη ντουλάπα του παιδιού σας!

Κάθε παιδί είναι διαφορετικό από το άλλο και κάθε γονέας είναι επίσης διαφορετικός και ξεχωριστός, με ξεχωριστά γούστα για το παιδί του.

Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα πιο δύσκολο και εκνευριστικό από το να αγοράσετε ένα μπλουζάκι που σας άρεσε στο κατάστημα αλλά να αποδεικνύετε ότι είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστεί με ό,τι έχετε αγοράσει για το παιδί σας. Έτσι θα πρέπει να ξανά αγοράσετε παιδικά ρούχα ή κάποιο άλλο παιδικό σετ. Μπορεί μια μπλούζα να είναι πολύ ωραία όμως να μην έχετε με τι να την συνδυάσετε… Γι’αυτό  θα πρέπει να ρίξετε μεγάλο βάρος στους συνδυασμούς των ρούχων και των σετ.

Βρείτε τα χρώματα που αρέσουν στο παιδί σαςÐHä

Σίγουρα το παιδί σας θα έχει κάποιες συγκεκριμένες προτιμήσεις στα ρούχα του ιδίως σε ότι αφορά τα χρώματα και τα σχέδια . Προτιμήσετε έντονα χρώματα και χρώματα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του παιδιού σας και που θα τα φορά ευχάριστα χωρίς να σας “ζορίζει” όταν έρθει η ώρα να το ντύσετε το πρωϊ για το σχολείο ή για μιά έξοδο…

ÐHä

Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας καλό είναι να συμμετέχει στην αγορά των ρούχων. Εάν τα παιδιά σας είναι λίγο μεγάλα μπορούν να κοιτάνε και μόνα τους για παιδική μόδα στις διάφορες ιστοσελίδες και να σας ενημερώνουν για ό,τι τους αρέσει και έτσι θα έχετε μιά εικόνα για το τι θα ψάξετε στα μαγαζιά που θα επισκεφθείτε και δεν θα ταλαιπωρηθείτε.

Μάθετε στα παιδιά να προσέχουν τα ρούχα τους ÐHä

Φροντίστε και μεταδώστε το και στα παιδιά σας, να προσέχουν τα ρούχα τους ώστε αυτά να έχουν και δεύτερη ζωή, σε ένα μελλοντικό παιδάκι σας. Με την κατάλληλη φροντίδα  θα κρατήσουν για αρκετά χρόνια και αρκετές γενεές καθώς θα μπορούν να περάσουν στο αδελφάκι του, το ξαδελφάκι,κτλ. ή σε κάποια οικογένεια που θα έχει ανάγκη…

Τα αξεσουάρ και τα εξαρτήματα είναι πολύ σημαντικά για τα παιδιά. Όταν αφήνετε το παιδί σας να ντύνεται μόνο του, οι κάλτσες και τα παπούτσια είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λύσει. Είναι επιτακτική ανάγκη οι κάλτσες και τα παπούτσια να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα παιδικά ρούχα που φοράει το παιδί σας. Ψάχνοντας για το τέλειο ρούχο τα Χριστούγεννα, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε την αγορά ενός ολοκληρωμένου σετ με μπλούζα, παντελόνι και παπούτσια.

Πολύ βασικό: girl-562157_960_720

Θα πρέπει εξ’αρχής να καθορίσετε το budget που έχετε διαθέσιμο και να μιλήσετε και στο παιδί σας γι’αυτό ώστε να του εξηγήσετε πόσα ρούχα μπορείτε περίπου να πάρετε, καθώς θα βρεθείτε στο τέλος να έχετε ξοδέψει αρκετά χρήματα και το παιδί σας να έχει πολλά περισσότερα ρούχα απ’αυτά που θα φορέσει. Θυμηθείτε ότι τα μωρά δεν χρειάζονται τόσο πολλά  ρούχα αλλά χρειάζεται να αγοράζετε συχνά άλλα, καθώς μεγαλώνουν γρήγορα και τα μεγέθη αλλάζουν ταχέως…

 

Το κατάστημα Παιδικών Ενδυμάτων CARAMEL στην Ερμού 4 στην Κόρινθο διαθέτει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων παιδικών ρούχων πάντα στις καλύτερες ποιότητες και τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Το προσωπικό σας εύχεται Καλές Γιορτές και σας περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν και να κάνουν το μικρό σας αγγελούδι να λάμπει τις γιορτινές αυτές μέρες!

Επισκεφθείτε το!

Καλές Γιορτές και… καλές αγορές!

CARAMEL – Παιδικά