Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πώς να φτιάξετε νερό ντεμακιγιάζ στο σπίτι: Είναι τέλειο για το δέρμα!

Πώς να φτιάξετε νερό ντεμακιγιάζ στο σπίτι: Είναι τέλειο για το δέρμα!

Χρησιμοποιήστε νερό ντεμακιγιάζ το πρωί για να αφαιρέσετε τον περιττό ιδρώτα από τον ύπνο και να εξουδετερώσετε τις τοξίνες από το δέρμα. Το νερό ντεμακιγιάζ είναι ιδανικό και αποτελεί αναζωογονητικό συμπλήρωμα την καθημερινή ρουτίνα για τη φροντίδα του δέρματός σας.

Έχετε ακούσει ποτέ για το νερό ντεμακιγιάζ; Πρόκειται για το νεότερο προϊόν στη βιομηχανία των καλλυντικών το οποίο θα γίνει γρήγορα αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς και του μακιγιάζ σας. Αν δεν το έχετε ακούσει μην ανησυχείτε, στο σημερινό μας άρθρο θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το νερό ντεμακιγιάζ και θα σας πούμε πώς να το φτιάξετε στο σπίτι. Χάρη σε αυτό το νέο καθημερινό κόλπο, θα δείχνετε ακόμα καλύτερες στον καθρέφτη. Για την ακρίβεια, είμαστε σίγουροι πως θα λατρέψετε το νερό ντεμακιγιάζ. Είναι καταπληκτικό για το δέρμα σας!

Τι είναι αυτό το νερό ντεμακιγιάζ;

Νερό ντεμακιγιάζ - Ενυδάτωση προσώπου

Σίγουρα όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του δέρματος ή για την αφαίρεση του μακιγιάζ, το πιο πιθανό είναι ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα. Από σαπούνια μέχρι ζελέ και αφρούς… Αλλά μπόρεσε κάποιο από αυτά να αφαιρέσει κάθε είδους ακαθαρσία;

Πάντα μένουν υπολείμματα και ακόμη περισσότερο, αυτά τα προϊόντα ορισμένες φορές δίνουν στο δέρμα σας μία υφή η οποία δεν είναι τόσο ωραία όσο ελπίζατε. Γι’ αυτό τι θα ήταν καλύτερο από ένα απλό νερό για τον καθαρισμό, την αφαίρεση του μακιγιάζ, και τη γενική φροντίδα του δέρματός σας; Δείτε παρακάτω όλα τα εκπληκτικά πράγματα που μπορεί να κάνει για εσάς το νερό ντεμακιγιάζ:

Καθαρίζει, ανανεώνει, τονώνει και ενυδατώνει

  • Αυτό το προϊόν παρασκευάζεται από φυσικά συστατικά τα οποία δεν αφορούν μόνο όλες τις ακαθαρσίες από το δέρμα, αλλά ηρεμούν και ενυδατώνουν το πρόσωπό σας. Όταν χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση τα εξαιρετικά του αποτελέσματα γίνονται εμφανή, κάνοντας το αναπόσπαστη πηγή για πολλές γυναίκες.

 

Πώς το χρησιμοποιείτε;

  • Το τέλειο νερό ντεμακιγιάζ δεν είναι ιδιαίτερα κρεμώδες ή λιπαρό, σε αντίθεση με το καθαριστικό γάλα, για παράδειγμα. Αντιθέτως, είναι πολύ ελαφρύ και αναζωογονητικό. Για να το χρησιμοποιήσετε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εφαρμόσετε λίγο σε ένα βαμβάκικαι να καθαρίσετε ολόκληρο το πρόσωπό σας.
  • Οι ειδικοί ομορφιάς συνιστούν να χρησιμοποιείτε νερό ντεμακιγιάζ το πρωί όταν σηκώνεστε. Με αυτόν τον τρόπο αφαιρείται όλο το περίσσιο λάδι το οποίο έχει συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της νύχτας και προετοιμάζει το δέρμα σας για το ημερήσιο μακιγιάζ.
  • Μπορείτε επίσης να έχετε λίγο στην τσάντα σας για να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή, όπως για παράδειγμα όταν φεύγετε από το γυμναστήριο ή όταν απλώς θέλετε να δώσετε φρεσκάδα στο πρόσωπό σας ή να το χαλαρώσετε. Το νερό ντεμακιγιάζ είναι ιδανικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ πριν τον ύπνο. Με λίγες μόλις σταγόνες θα εξολοθρεύσετε οποιαδήποτε ακαθαρσία και θα τονώσετε το δέρμα σας. Παίρνει μονάχα λίγα δευτερόλεπτα, αλλά κάνει θαύματα όταν το ενσωματώσετε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς!

Πώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας νερό ντεμακιγιάζ;

Νερό ντεμακιγιάζ - Νερό

Συστατικά

Θα παρασκευάσετε μισή κούπα νερό ντεμακιγιάζ. Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • 90 ml ροδόνερο. Αυτό μπορείτε να το προμηθευτείτε έτοιμο στα περισσότερα εξειδικευμένα καταστήματα ή σε καταστήματα με φυσικά προϊόντα. Αν γνωρίζετε πώς να φτιάχνετε οι ίδιες, τότε ακόμη καλύτερα, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο να το βρείτε και είναι σχετικά φθηνό.
  • 3 ml καστορέλαιο. Αυτό μπορείτε να το βρείτε εύκολα σε οποιοδήποτε εξειδικευμένο κατάστημα ή σε κάποιο κατάστημα με φυσικά προϊόντα. Θα πρέπει να προμηθευτείτε καστορέλαιο το οποίο έχει υποστεί πρόσμιξη με θειικό οξύ, καθώς αυτό ενισχύει τις ωφέλειες του νερού ντεμακιγιάζ χάρη στις υδατοδιαλυτές του ιδιότητες. Είναι αποτελεσματικό και πρακτικό για τοπική εφαρμογή και βοηθάει επίσης στην αφαίρεση επίμονων καλλυντικών προϊόντων, όπως είναι η αδιάβροχη μάσκαρα.
  • Βιταμίνη Ε. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα οφέλη της βιταμίνης Ε. Βοηθάει κατά της γήρανσης τρέφοντας και επανορθώνοντας το δέρμα, τα μαλλιά, και τα νύχια. Σύμφωνα και με τον Δρ. Mohammad Abid Keen. Έτσι, μία καλή ιδέα είναι να το αγοράσετε από κάποιο φαρμακείο. Πάρτε ένα μπουκαλάκι με κάψουλες ζελέ και χρησιμοποιήστε τις για μία ποικιλία εφαρμογών. Γι’ αυτή τη συνταγή θα χρειαστείτε 20 σταγόνες.
  • 5ml από αιθέριο έλαιο κυνόροδου. Πρόκειται για ένα απίστευτο προϊόν! Το έλαιο κυνόροδου επανορθώνει, φροντίζει, ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα. Είναι χρήσιμο να βρίσκεται πάντα στο σπίτι. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό, και όπως και τα υπόλοιπα συστατικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θεραπείες.
  • Προμηθευτείτε ένα γυάλινο μπουκάλι 150ml για να αποθηκεύσετε το νερό ντεμακιγιάζ. Είναι ένα πρακτικό και μικρό μέγεθος το οποίο χωράει άνετα στην τσάντα σας.

 

Πώς να φτιάξετε το νερό ντεμακιγιάζ;

Αυτό είναι το πιο απλό μέρος. Απλά αναμείξτε όλα τα υλικά στο γυάλινο δοχείο. Αυτό χρειάζεται να κάνετε μόνο. Χάρη στο καστορέλαιο, θα αναμειχθούν όλα τα συστατικά. Επίσης, μην ανησυχείτε αν πάρει έναν πιο κίτρινο τόνο, αυτό συμβαίνει εξαιτίας του λαδιού και είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι το νερό ντεμακιγιάζ έχει μία ευχάριστη μυρωδιά. Μέρα με τη μέρα, θα γίνει απαραίτητο κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς σας. Διαβάστε παρακάτω πώς να το χρησιμοποιείτε:

  • Ανακινήστε το μπουκάλι καλά πριν ρίξετε τις σταγόνες στο βαμβάκι.
  • Εφαρμόστε το στο πρόσωπο πριν βάλετε το μακιγιάζ το πρωί, και ξανά το βράδυ για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε υπολείμματα και ακαθαρσίες. Είναι επίσης εξαιρετικό για την αφαίρεση της μάσκαρα και άλλων μακιγιάζ για τα μάτια, αλλά και για κραγιόν. Θα απαλλαγείτε από όλα τα υπολείμματα.
  • Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας όταν αισθανθείτε το δέρμα σας κουρασμένο ή ιδιαίτερα ζεστό ή βρώμικο. Μπορείτε ακόμα και να το έχετε μαζί σας σε ένα μικρό μπουκαλάκι ψεκασμού για ευκολότερη εφαρμογή. Το νερό ντεμακιγιάζ είναι φανταστικό!

OMORFIA

Ομορφιά στην Κορινθία

 meygeia.gr

About Μαρία Νικολοπούλου