Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σαββάτο βράδυ στην Κορινθία : 5 λόγοι για να μην μείνεις σπίτι σου !

Σαββάτο βράδυ στην Κορινθία : 5 λόγοι για να μην μείνεις σπίτι σου !

 

Λένε πως η ημέρα εξόδου των φοιτητών είναι η Παρασκευή και όλων των υπολοίπων το Σάββατο αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Όλοι προτιμούν να βγουν το Σαββατόβραδο και ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι. Αν είσαι όμως ένας από τους τύπους που θέλει να  πάει κόντρα στο ”σύστημα” και να μείνει μέσα το Σάββατο, σου προτείνουμε να μην το κάνεις! Γιατί; Γιατί φυσικά θα το μετανιώσεις! Η Κορινθία είναι πανέμορφη , έχει τόσες ομορφιές και τόσους υπέροχους χώρους που μπορείς να περάσεις καλά και όπως λέει και ο σοφός λαός μας “μια γειτονιά ο κόσμος όλος” ,όλο και κάποιον γνωστό θα συναντήσεις .

 

 1.Το θέμα δεν είναι πως θα δεις πολύ κόσμο μαζεμένο και θα ξενερώσεις αλλά ότι θα βγεις με την παρέα σου η οποία σίγουρα θα μπορεί Σάββατο βράδυ. Μην το κάνεις για εσένα κάνε το για αυτούς που θέλουν να σε δουν και να περάσουν καλά. Το ίδιο σίγουρα θέλεις και εσύ.

2. Διασκέδασε εναλλακτικά. Αν δεν έχεις λεφτά δεν πειράζει, δεν είσαι ο μόνος, εξήγησε στους φίλους σου πως δεν έχεις λεφτά και αν γίνεται να κάνετε κάτι εναλλακτικό. Υπάρχουν τόσοι χώροι στην Κορινθία  που μπορείτε να περάσετε ωραία και να μην πληρώσετε σχεδόν τίποτα. Για να μην σχολιάσω τις αμμουδιές που έχουμε.

3. Είναι μία καλή ευκαιρία να αλλάξεις τη ψυχολογία σου. Χώρισες πρόσφατα; Δεν θέλεις να βλέπεις άνθρωπό μπροστά σου και γενικά είσαι στα ”κάτω” σου; Βάλε ένα τέλος σε αυτή τη φάση της ζωής σου γιατί αν δεν το κάνεις τώρα που είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, δεν θα το κάνεις ποτέ.

4. Είναι εποχή για φλερτ! Summer Love τραγουδάει ο Justin Timberlake και εμείς συμφωνούμε απόλυτα. Αν δεν φλερτάρεις τώρα που πότε θα φλερτάρεις, τον χειμώνα που κάνει κρύο και όλοι δουλεύουν ; Βάλε το πιο ωραίο crop top σου και κάνε ματιές όλο νόημα.

5. Φαγητό έξω , γιατί όχι υπάρχουν κάτι ψαροταβέρνες ή εστιατόρια –Restaurant…απλά υπέροχα που θα ικανοποιήσουν όχι μόνο τον ουρανίσκο σου , αλλά θα σου αλλάξουν και την κακή σου διάθεση . Δες εδώ

Νοσταλγήσατε -ήδη- το καλοκαίρι- Δείτε σήμερα Κυριακή τα παραθαλάσσια στέκια που σας περιμένουν

 

5. Ο χορός ηλικία δεν κοιτά. Αν βγαίνεις και είσαι με ένα ποτήρι στο χέρι ενώ οι γύρω σου έχουν μπει σε dancing mood , άσε το ποτήρι κάτω και πήγαινε να χορέψεις. Μια ζωή την έχουμε για αυτό σου λέω…μην κάθεσαι μέσα τα καλοκαιρινά Σαββατόβραδα!

Περισσότερες προτάσεις εξόδου εδώ

About Μαρία Νικολοπούλου