Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Συμβουλές για Αρχάριους: Οι πιο Απλοί Τρόποι για να Μετατρέψετε το Μπάνιο σας σε Σπα

Συμβουλές για Αρχάριους: Οι πιο Απλοί Τρόποι για να Μετατρέψετε το Μπάνιο σας σε Σπα
  • Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα από διακόσμηση.
  • Φτιάξτε το πιο όμορφο μπάνιο.
  • Έτσι θα το μετατρέψετε στον πιο χαλαρωτικό χώρο του σπιτιού.
  • Το μπάνιο είναι από τους σημαντικότερους χώρους του σπιτιού. Αν είναι καλοσχεδιασμένο, τόσο το καλύτερο, καθώς “έχει τη δυνατότητα” να σας ξεκουράσει μετά από μια κουραστική μέρα. Τι θα λέγατε, όμως, αν κάθε φορά που γυρίζατε από τη δουλειά σας περίμενε ένα μικρό… spa;

    Τα spa έχουν τη δυνατότητα να σας ανανεώνουν και να παίρνουν το άγχος από πάνω σας, ενώ ταυτόχρονα σας χαρίζουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Εμείς, λοιπόν, για να μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινή πολυτέλεια και αναζωογόνηση, σας δίνουμε ιδέες σχετικά με το πώς να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ένα spa και να αφήσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας έξω από την πόρτα.

    Προμηθευτείτε λευκές πετσέτες Οι λευκές πετσέτες δίνουν την αίσθηση της χαλάρωσης και της καθαριότητας. Επίσης είναι ιδιαίτερα απορροφητικές και όμορφες. Το λευκό χρώμα της πετσέτας στο μπάνιο θα σας δώσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό spa.

    μπάνιο

    Οι λευκές πετσέτες θα σας δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα όμορφο ξενοδοχείο.

    Λάβετε υπόψη σας την εμφάνιση Άλατα μπάνιου, αρωματικά σαπούνια, κρέμες σώματος είναι τα ιδανικά προϊόντα για να βρίσκονται στο μπάνιο σας. Ωστόσο δεν αρκεί να τα έχετε, αλλά και να τα εντάξετε στον χώρο με γούστο. Ένα ψάθινο καλάθι θα σας βοηθήσει να τα τακτοποιήσετε και να απολαμβάνετε την εικόνα κάθε φορά που τα κοιτάτε. Η εμφάνιση των καλλυντικών που χρησιμοποιείτε είναι το 50% της απόλαυσης που θα πάρετε από αυτά.

    μπάνιο

    Μερικά ψάθινα καλάθια σίγουρα θα αναβαθμίσουν το μπάνιο σας.

    Ικανοποιήστε όλες τις αισθήσεις Ελαχιστοποιήστε τους θορύβους και βάλτε χαλαρωτική μουσική. Ανάψτε ένα αρωματικό στικ ή χρησιμοποιήστε αρωματικά έλαια. Σκεφτείτε ποιος είναι ο κατάλληλος φωτισμός για να εξυπηρετείστε, αλλά ταυτόχρονα και να χαλαρώνετε. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κεριά.

    Βάλτε στο μπάνιο κάτι ασυνήθιστο Έχετε σκεφτεί πως μπορείτε να βάλετε ένα έργο τέχνης στο μπάνιο σας; Αν κάτι τέτοιο δεν σας φαίνεται πρακτικό, χρησιμοποιήστε έναν εξτρά καθρέφτη ή έναν πολυέλαιο. Πάντως βρείτε κάτι που σας αρέσει για να δώσετε μια διαφορετική αίσθηση στο μπάνιο σας.

    μπάνιο

    Μάθετε να διακοσμείτε το μπάνιο σας σαν να είναι ένα από τα δωμάτια του σπιτιού σας.

     

    Χρησιμοποιήστε απαλό χαλάκι Το χαλάκι του μπάνιου έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι το σημείο που ακουμπάνε τα πόδια σας πριν μπείτε και αφού βγείτε από το μπάνιο. Βοηθάει να διατηρείτε την θερμοκρασία των ποδιών και του χώρου. Προμηθευτείτε ένα χαλάκι απαλό και απορροφητικό έτσι ώστε κάθε φορά που πατάτε πάνω σε αυτό να νιώθετε ήρεμα και ευχάριστα, και απολαύστε τη χαλάρωση που θα σας παρέχει το νέο σας μπάνιο-spa.

MPANIO

Υδραυλικά – Πλακίδια –  Είδη Υγιεινής

About Μαρία Νικολοπούλου