Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΤΑ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

webkorinthos2

Αν θέλεις να κάνεις Τσικνοπέμπτη στο σπίτι και δεν έχεις ούτε την διάθεση αλλά ούτε και τον χρόνο να ετοιμάσεις κάτι για το τραπέζι της ημέρας…

Αν αναζητάς την υπέρτατη παραδοσιακή Ελληνική γεύση για την ημέρα αυτή και δεν θες να το κουνήσεις από την πολυθρόνα σου, τότε ένα πράγμα σου έρχεται πάντα στο νου…

Το σουβλάκι και τα.. παράγωγά του!

Χωρίς να… μπαρουτοκαπνίσεις την αυλή ή το μπαλκόνι σου και να ταλαιπωρηθείς απλά με ένα τηλεφώνημα θα έρθουν όλα στην πόρτα σου και εσύ δεν έχεις παρά να στρώσεις το τραπέζι!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΨΗΤΑ

Πίτες με γύρο, καλαμάκια χοιρινά και κοτόπουλου, μπιφτέκια στη σχάρα  μοσχαρίσια, βουβαλίσια, κοτοπουλίσια, μπριζόλες, πανσέτες, ζουμερά παϊδάκια και άλλες ψητολιχουδιές που εύκολα θα έρθουν στο σπίτι με ένα τηλεφώνημα από τα καλύτερα ταχυφαγεία της πόλης.

Τέλεια λύση για να του δώσεις να καταλάβει την Τσικνοπέμπτη και μάλιστα χωρίς καν να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου… Από το πρωϊ θα έχουν πάρει φωτιά οι ψησταριές τους για να σου ετοιμάσουν τα καλύτερα!

Σχετική εικόνα

Γιατί δεν χρειάζεται να πάρεις τις ραχούλες και τα βουνά για να χλαπακιάσεις όλα τα αρνιά και τα γουρούνια της περιοχής για να καταλάβεις την Τσικνοπέμπτη…  1655010_1463048147317573_1065707080767565804_oΤο σήμα κατατεθέν της Ελλάδας… θα σε βγάλει πάλι ασπροπρόσωπο και για το τραπέζι εάν έχεις καλεσμένους..

Η γνώριμη αυτή παραδοσιακή γεύση  που συνοδεύει εδώ και χρόνια τα πιο οικογενειακά ή παρεϊστικα βράδια, τα Κυριακάτικα ματς στην τηλεόραση, τις καλοκαιρινές νύχτες στο μπαλκόνι ή στην αυλή… ταιριάζει τέλεια για να το τσικνίσεις χωρίς να κουραστείς… Το γνωστό παραδοσιακό Ελληνικό σουβλάκι, καλαμάκι σκέτο λαχταριστό, με πίτα ή με την συνοδεία των γνωστών σε όλους μας “τσαχπινιών”  (τζατζίκι, πατατούλες, κρεμμυδάκι κλπ) που απογειώνει τον ουρανίσκο μας…2

Στο μυαλό μας, η πίτα-γύρο ή σουβλάκι έχει καθιερωθεί σαν μία εύκολη και πρόχειρη λύση για γρήγορο φαγητό. Κι όμως η αγαπημένη ελληνική γεύση είναι στην πραγματικότητα ένα πλήρες και κανονικότατο γεύμα που όχι απλά σε χορταίνει σωστά αλλά σε γεμίζει και με απόλαυση. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα κρέατος που το κάνει ζουμερό και φρέσκο, σιγοψημένο στο grill ή στα κάρβουνα, με πινελιές φρέσκιας ντομάτας, τζατζίκι και κρεμμύδι είναι ένα πραγματικά υγιεινό σνακ ή σε συνδυασμό με μια σαλάτα ένα πλήρες υγιεινότατο  γεύμα… αν είσαι ο παραδοσιακός τύπος του “απ’ όλα” και επιλέξεις όλες τις φρέσκες πινελιές τομάτας, σαλάτας εποχής, κλπ.

Συνάντησε το… σουβλάκι και τα ψητά της ώρας στα ταχυφαγεία της πόλης μας…
Οι γνωστές γεύσεις που αγαπάς, με τα αγνότερα υλικά, γρήγορα και οικονομικά είναι οι… σπεσιαλιτέ τους και πάντα πρώτες στην προτίμησή σου για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε περίσταση.   Εκεί θα φροντίσουν να συνοδεύσουν αυτή την απόλαυση με τις πιο φρέσκες μαλακές πιτούλες όποια κι αν είναι η επιλογή του κρέατος. Χοιρινό, κοτόπουλο, κεμπάπ, γύρος ό,τι τραβάει η όρεξη σου!    Γρήγορη, φιλική εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία απο άλλες νέες γεύσεις, σαλάτες, χάμπουργκερ, κλαμπ σάντουιτς και άλλα πολλά σε περιμένουν να “στολίσεις” το τραπέζι σου.Αποτέλεσμα εικόνας για ΨΗΤΑ

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να τα ανακαλύψεις και να μάθεις τη νέα διάσταση του “απ’ όλα” στο σουβλάκι σου… να επιλέξεις ανάμεσα από τις διάφορες ψητές λιχουδιές στα κάρβουνα με πολλά κρεατικά αλλά και να καλοπεράσεις την Τσικνοπέμπτη χωρίς να χρειαστεί να ετοιμάσεις τίποτα!  Θα στα φέρουν στην πόρτα σου!   Καλή Σαρακοστή!

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

CORINTHIAN HOUSE GRILL – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

ΚΑΝΔΑΥΛΟΣ MEAT- ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟ

FAMILY – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

Piatsa Souvlaki – Χειροποίητες νοστιμιές

Di Giorgio – Pizzerie – sandwitserie

DE PITA MADRE – GRILL HOUSE

Ο ΟΘΩΝΑΣ Ψητοπωλείο – Μεζεδοπωλείο

ΜΑΣΤΟΡΑΣ – GREEK SOUVLAKI

 

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου