Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τέλος στην Υγρασία και Μούχλα: Με Ένα Υλικό που δεν Φαντάζεστε

Φουσκωμένο_χρώμα_λόγω_υγρασίας

  • Διώξτε μούχλα και υγρασία από το σπίτι με ένα «μαγικό» υλικό από την κουζίνα.
  • Με αυτό το υλικό και μόνο, μπορείτε να πείτε αντίο στην υγρασία που δημιουργεί μούχλα.
  • Για την καταπολέμηση της μούχλας θα χρειαστείτε ακόμα μερικά υλικά που επίσης υπάρχουν στην κουζίνα σας.

πάρχει ένα υλικό μέσα στην κουζίνα που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τέλεια αποστείρωση του χώρου σας αλλά και στο να διώξετε την υγρασία και τη μούχλα από το σπίτι.

Και αν αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό το μαγικό υλικό σας έχουμε την απάντηση. Το χοντρό αλάτι κάνει θαύματα σε μούχλα και υγρασία.

Υγρασία Πάρτε 200-250 γρ. χοντρού αλατιού και βάλτε τα πάνω σε μια επιφάνεια (ένα τραπέζι, ένα κομοδίνο ή έναν πάγκο) κοντά στους τοίχους του δωματίου που υπάρχει περισσότερη υγρασία. Όσο περνάει η ώρα η υγρασία θα εξαφανίζεται από τους τοίχους καθώς θα απορροφάται από το αλάτι. Δείτε εδώ μερικούς ακόμα τρόπους για να

Αερισμός Μια από τις πιο σημαντικές λύσεις είναι ο σωστός αερισμός. Ειδικά στα δωμάτια που έχουν ανάγκη από καλό αερισμό, όπως το μπάνιο και η κουζίνα, πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να τα αερίζετε συχνά. Αν δεν έχετε ανεμιστήρες εξαερισμού φροντίστε να βάλετε γιατί κάνουν καλή δουλειά. Αν δε θέλετε να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για να προσθέσετε εξαεριστήρες, τότε απλά θυμηθείτε να ανοίγετε συχνά τα παράθυρα του σπιτιού σας.

Αυξήστε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας Αυξήστε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες δυσκολεύουν τη δημιουργία μούχλας λόγω υγρασίας.

Μειώστε τον χρόνο του μπάνιου σας Μην κάνετε μακράς διαρκείας μπάνια με καυτό νερό γιατί δυσκολεύετε το πρόβλημα ακόμα περισσότερο. Προτιμήστε να κάνετε πιο γρήγορα ντους με όσο το δυνατόν πιο χλιαρό ή κρύο νερό. Επίσης μην αφήνετε το ζεστό νερό να πέφτει με πολύ πίεση γι

 

Το αλάτι βοηθάει αρκετά στην καταπολέμηση της υγρασίας.

Το αλάτι βοηθάει αρκετά στην καταπολέμηση της υγρασίας.

Μούχλα Η μούχλα είναι η συνέπεια της υγρασίας και εμφανίζεται σε έναν χώρο που τα ποσοστά υγρασίας είναι αρκετά υψηλά. Εκτός από τους τοίχους, η μούχλα εμφανίζεται ακόμα και στα ρούχα ή στις πετσέτες μας.

Το γνωρίζατε πως η μούχλα ξεκινάει να αναπτύσσεται σε κάθε επιφάνεια που έχει παραμείνει υγρή για πάνω από 24-48 ώρες;

Το χοντρό αλάτι είναι ο σύμμαχος που ψάχνατε ενάντια σε υγρασία και μούχλα.

Το χοντρό αλάτι είναι ο σύμμαχος που ψάχνατε ενάντια σε υγρασία και μούχλα.

Μούχλα στα ρούχα Για να καταπολεμήσετε τη μούχλα στα ρούχα φτιάξτε ένα μείγμα με 2 κ.σ. χοντρό αλάτι, αμμωνία και νερό και τοποθετήστε το σε ένα μπουκαλάκι. Βάλτε σε μια λεκάνη νερό και τα ρούχα που έχουν μούχλα και ρίξτε λίγη ποσότητα από το μείγμα σας. Αφήστε τα ρούχα στη λεκάνη για ένα ολόκληρο βράδυ και το πρωί πλύντε τα κανονικά στο πλυντήριο. Η μούχλα θα έχει εξαφανιστεί.

About Μαρία Νικολοπούλου