Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τα καλύτερα κρεοπωλεία της Κορίνθου

Στιγμιότυπο-2015-04-04-8.43.15-μ.μ.Μια βόλτα στα πιο ποιοτικά και ψαγμένα κρεοπωλεία, στα νεα μπουτίκ μαγαζιά, 

αλλά και στα παραδοσιακά που ακόμα μας σερβίρουν γνήσια ελληνικά ποιοτικά κρέατα.

Μία αγαπημένη συνήθεια είναι η βόλτα που κάνω μερικά Σαββατοκύριακα στο κέντρο της Κορίνθου.

Όπως λένε οι φιλενάδες πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια έτσι και εγώ κατεβαίνω στην  αγορά της Κορίνθου, περιφερόμενη  στην Κύπρου ,Περιάνδρου τρυπώνοντας σε μικρά και μεγάλα καταστήματα της πόλης.
Η βόλτα μέσα στην ψαραγορά είναι η βασική διαδρομή και η ξενάγηση στα μικρά κρεοπωλεία της  αγοράς .
Σταματάς στα κάθετα στενάκια με τα γραφικά μεζεδοπωλεία και πίνεις ένα τσίπουρο με μεζέ από τα πιο εκλεκτά προϊόντα που μόλις είδες στην βόλτα σου, τα γεύεσαι με μία άλλη  διάθεση και προχωράς στο επόμενο τετράγωνο για νέες ανακαλύψεις.
Κάθε φορά ανακαλύπτω και νέες τρύπες για να εξερευνήσω και χώνομαι όλο και πιο βαθιά στην καρδία της αγοράς που χτυπά αδιάκοπα και δυνατά στο κέντρο της πόλης.
Η τελευταία φορά ήταν μία μεγάλη βόλτα ανάμεσα στα κρεοπωλεία της κεντρικής αγοράς περνώντας ανάμεσα από κρεμασμένα αρνιά  κατσίκια,και  γαλοπούλες, τεράστια κατακόκκινα κομμάτια μοσχαρίσια μπούτια και υπέροχες χοιρινές πανσέτες που ανέμιζαν στο πέρασμα μου.
Κατάλαβα όμως ότι και εκτός της κεντρικής αγοράς υπάρχουν και στην περιφέρεια υπέροχα και μοντέρνα κρεοπωλεία με άριστη γνώση επάνω στο κρέας.
Ενθουσιάστηκα λοιπόν ανακαλύπτοντας όλα αυτά τα καλά κρυμμένα κρεοπωλεία στις γειτονιές της Κορίνθου και με μεγάλη μου χαρά σας τα παρουσιάζω.
Μαρία Πασσαλή Νικολοπούλου
kkkkk
-3-4086950940
webkorinthos.tsiligiris
                                                 ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ

About Μαρία Νικολοπούλου