Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τα σημάδια που δείχνουν ότι θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς

webkorinthos.-74

Εσένα σε έχει κερδίσει 100%. Το ίδιο και τους γονείς σου. Αλλά και τους φίλους σου. Είσαι ένα βήμα πριν από το “μεγάλο” και μια μικρή αγωνία την έχεις. “Θα είναι καλός πατέρας”;

Αφενός η αγωνία, θα μας επιτρέψεις να σου το πούμε, είναι κάπως… “λανθασμένη” εκτός και αν έχεις την ίδια για εσένα. “Θα είμαι καλή μητέρα”; Και φυσικά θα γνωρίζεις καλά ότι απάντηση δεν μπορεί να υπάρξει παρά μόνο εκ της εμπειρίας, με τον καιρό!

Όλα για το παιδί εδώ

paidi webkorinthos

Αν ωστόσο κάπου θέλεις να  “κρατηθείς”, ιδού μερικά πραγματάκια που μπορείς να ζυγίσεις κάπως παραπάνω. Αν ισχύουν τα περισσότερα από τα παρακάτω στοιχεία, τότε έχεις πολλές πιθανότητες να το έχεις αυτό που ονειρεύεσαι.

1. Δεν αλλάζει χρώμα όταν η κουβέντα γυρίζει στα παιδιά

Βήμα πρώτο. Βασικό. Αν κουβεντιάζει άνετα για τα παιδιά φίλων, ή για.. ονόματα, τότε βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Δεν φοβάται και μέχρι που του αρέσει και η ιδέα.

2. Λατρεύει τα ανίψια του

Δεν χορταίνει τα παιδιά των αδελφών του και τους κάνει όλα τα χατίρια. Μήπως κάνει το ίδιο και για τα δικά σου ανίψια; Ένας λόγος παραπάνω να είσαι “αισιόδοξη” για τα δικά σας παιδιά!

3. Δε χορταίνει τα παιχνίδια, παντός είδους

Δώστου επιτραπέζια και πάρτου την ψυχή; Ε, καλό σημάδι αυτό. Αν μάλιστα του αρέσουν και τα κινούμενα σχέδιο τότε… Bingo! Σου “κλήρωσε” ο λαχνός!

4. Κάνει τον.. κλόουν

Αν κάθε φορά που βρίσκεστε, μικροί μεγάλοι εκείνος είναι η ψυχή της παρέας κάνοντας πλάκα, τραγουδώντας ή κάνοντας “θεατράκι” χωρίς να φοβάται να τσαλακωθεί, τότε… καλά το πάει!

5. Βοηθά στις δουλειές του σπιτιού

Βασικότατη προϋπόθεση. Αν ακόμη και τώρα που είστε οι δυο σας δεν θεωρεί ότι το νοικοκυριό είναι δική σου δουλειά αλλά έχει τη διάθεση να βοηθήσει όπου και όπως μπορεί, τότε σίγουρα θα κάνει το ίδιο και όταν έρθουν τα παιδιά.

 

About Μαρία Νικολοπούλου