Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τι φοράμε στους φθινοπωρινούς γάμους

 

webkorinthos.grΤο καλοκαίρι τα πράγματα με το dress code στους γάμους είναι απλά, αφού κατά κύριο λόγο τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα αέρινα μάξι φορέματα, τα οποία μπορούν εύκολα να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Τι γίνεται όμως με τους γάμους που έχουμε να παραστούμε από Οκτώβριο και μετά;

Δείτε εδώ τα καταστήματα  γυναικείων ενδυμάτων της Κορίνθου που προβάλλονται στον Ηλεκτρονικό Οδηγό webkorinthos.gr… και τις προτάσεις τους

Η all time chic ολόσωμη φόρμα

Εκτός του ότι σας λύνει τα χέρια από άποψη συνδυασμών, είναι μια ωραία λύση που επιμηκύνει οπτικά τη σιλουέτα, ιδίως αν την επιλέξετε σε σκούρα απόχρωση και σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνα.

 

Το total black είναι απολύτως εντάξει

Μπορεί σε έναν καλοκαιρινό γάμο το μαύρο χρώμα να έδειχνε υπερβολικό και να «χτυπούσε» άσχημα στο μάτι, όσο χειμωνιάζει όμως τόσο πιο κατάλληλο αν είναι.

Το σκούρο πράσινο που ταιριάζει με το Φθινόπωρο

12 PHOTOS

Αν δεν αγαπάτε και τόσο το μαύρο όμως, το ίδιο ωραίο αποτέλεσμα θα έχετε με ένα σκούρο μπλε ή ένα βαθύ πράσινο. Προσθέστε και κάποιο αξεσουάρ ή κόσμημα σε χρυσή απόχρωση και θα είστε σίγουρα η πιο chic καλεσμένη.

 

Maxi dresses με τα σωστά μανίκια

Τα μακριά φορέματα των χειμερινών γάμων αφήνουν στην άκρη τα έντονα prints και τα πολύ λουλουδάτα μοτίβα και «ντύνονται» σε πιο σκούρες αποχρώσεις που χαρίζουν αριστοκρατικό αποτέλεσμα. Λεπτομέρεια-κλειδί τα μανίκια, τα οποία μακραίνουν και γίνονται ¾ (για παράδειγμα) και σας καλύπτουν για πιθανή ψύχρα αλλά σας κάνουν να νιώθετε και άνετα χωρίς να ζεσταίνεστε μέσα στην εκκλησία ή στη δεξίωση.

 

It’s all in the details

Τα αξεσουάρ εδώ έχουν ακόμα πιο βασικό ρόλο απ’ ότι το καλοκαίρι και βάζουν την πινελιά που θα πάει το wedding guest look σας σε άλλο επίπεδο. Διαλέξτε ανάλογα με το τι έχετε επιλέξει να φορέσετε και μη φοβηθείτε να επιλέξετε κάτι πιο statement, αρκεί το υπόλοιπο ντύσιμο να είναι σε πιο ήπιους τόνους.

DO NOT FORGET

Καλό είναι να μείνουμε μακριά από το λευκό χρώμα, ιδίως αν πρόκειται για φόρεμα ή φούστα. Αυτή είναι επιλογή αποκλειστικά της νύφης. Αν θέλετε οπωσδήποτε κάτι ανοιχτόχρωμο, κινηθείτε προς κρεμ ή μπεζ αποχρώσεις ή επιλέξτε κάτι metallic.

πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου