Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Το απόλυτο styling trick για να φαίνεσαι πιο αδύνατη με κάθε σου φόρεμα

Το απόλυτο styling trick για να φαίνεσαι πιο αδύνατη με κάθε σου φόρεμα

Σίγουρα η σφικτή και σμιλεμένη σιλουέτα είναι θέμα γυμναστικής και υγιεινής διατροφής αλλά αυτό δεν σημαίνει πως και η μόδα δεν μπορεί να βάλει το χεράκι της για να έχεις το επιθυμητό, αισθητικό αποτέλεσμα φορώντας το αγαπημένο σου body conscious φόρεμα και χωρίς να έχει προηγηθεί εξαντλητική δίαιτα και επίπονη άσκηση. Και «το χεράκι» αυτό λέγεται shapewear και είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουν οι αδερφές Kardashian στην γκαρνταρόμπα τους.
Αλλιώς γνωστά ως «forming dresses» ή «κορσέδες» τα ελαστικά φορέματα που θα δεις παρακάτω κυκλοφορούν σε μαύρες και nude αποχρώσεις, γίνονται ένα με το δέρμα μας ενώ ταυτόχρονα «σφίγγουν» τη σιλουέτα κόβοντας πόντους από μηρούς, γοφούς, κοιλιά, ακόμα και πλάτη.

Οι stars του Hollywood φοράνε ένα shapewear πάντα μέσα από τα gowns στις επίσημες εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι ορατό σε εμάς –γιατί τότε κάτι θα είχε πάει πολύ λάθος στο look τους- εμείς βλέπουμε απλά ένα sexy, σφικτό και υγιές σώμα. Δες παρακάτω έξι shapewear που μπορείς να αγοράσεις τώρα και να τα φοράς κάτω από όλα σου τα φορέματα για να δείχνεις ακόμα πιο λεπτή! Καλά ψώνια!

1

Τούλι φόρεμα φόρεμα με μπροστινή ενίσχυση. Γραμμή που ενισχύει και στιλίζει το σώμα σας με απαλά υφάσματα θα το βρείτε στην αγορά στην τιμή των € 40 ευρώ 

1

Ένα μοντέλο που διαμορφώνει τις μαλακές καμπύλες μιας γυναίκας. Ιδανικό για όσους αναζητούν ένα σχήμα διαμόρφωσης χωρίς να θυσιάζουν κομψότητα και αισθησιασμό. χάρη στη χρήση του μικρού υφάσματος σμήνους προσκολλάται τέλεια σαν ένα δεύτερο δέρμα.

2 1

Υπέροχο φόρεμα με στοχευμένες ζώνες διαμόρφωσης στην κοιλιά, στο στομάχι, τους μηρούς και τους γλουτούς.
Ειδικά τελειώματα, για τέλεια εφαρμογή που δεν διαγράφει.
Τιράντες που προσαρμόζονται εύκολα.θα το βρείτε στην αγορά στην τιμή των € 45 ευρώ 

ΚαταγραφήΤο φανταχτερό κορμάκι σας είναι η τέλεια στράπλες λύση για όταν παίρνετε glam! Οι αφαιρούμενοι, ρυθμιζόμενοι και μετατρέψιμοι ιμάντες προσφέρουν ευελιξία, ενώ τα κομψά υφάσματα διαμόρφωσης δουλεύουν αόρατα “παρασκήνια” για να εξασφαλίσουν ότι το ύφος σας παίρνει όλα τα χειροκροτήματα.

ΜΑΚΗΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

queen.gr

 

About Μαρία Νικολοπούλου