Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Το Λάθος που Κάνετε και δεν Χάνετε Βάρος Σύμφωνα με τον Personal Trainer των Διασήμων!

webkorinthos.

Κάνετε κατά καιρούς διάφορες δίαιτες για να χάσετε βάρος αλλά καμία δεν έχει αποτέλεσμα. Προφανώς και κάνετε κάποιο λάθος. Ποιο είναι αυτό και τι μπορείτε να κάνετε για να χάσετε επιτέλους τα τελευταία περιττά κιλά που σας ταλαιπωρούν;

Λίγο πριν βγείτε στις παραλίες θέλετε να χάσετε βάρος και θέλετε να το καταφέρετε τώρα. Ο Αμερικανός personal trainer, Gunnar Peterson, έχει καταφέρει να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να χάσουν βάρος ανάμεσα στους οποίους και διάσημους όπως είναι οι αδερφές Kardashian, η Jennifer Lopez, η Sofia Vergara και η Angelina Jolie.

βάρος

Μην περιμένετε να δείτε αποτελέσματα στο δευτερόλεπτο.

Το λάθος που κάνετε, λοιπόν, και δεν χάνετε βάρος είναι ότι θεωρείτε πως πρέπει να καταπιεστείτε και να στερηθείτε πολλά πράγματα για να χάσετε βάρος σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Επομένως το λάθος είναι ότι σταματάτε  να τρώτε με σκοπό να χάσετε γρήγορα βάρος.

Το αποτέλεσμα είναι ότι ο οργανισμός σας παθαίνει σοκ και μπερδεύεται. Σταματήστε όταν ξεκινάτε μια δίαιτα να περιμένετε να δείτε αποτελέσματα από στιγμή σε στιγμή και από μέρα σε μέρα.

βάρος

Πρέπει να αμαρτάνεις που και που για να μπορείς να είσαι άγιος.

 

Ο Peterson λέει ότι καμιά αλλαγή με διάρκεια δεν μπορεί να έρθει από τη μια μέρα στην άλλη. Η αλλαγή έρχεται σταδιακά και με συχνά γεύματα μέσα στη μέρα. Φάτε ένα γλυκό που και πού και κάντε και μια ατασθαλία που και που. Άλλωστε όπως λέει και ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, η Gigi Hadid, «Πρέπει να αμαρτάνεις που και που για να μπορείς να είσαι άγιος»!

About Μαρία Νικολοπούλου