Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Το Pizza Cone είναι ο νέος τρόπος κατανάλωσης πίτσας που σαρώνει στο Εξωτερικό. .

Το Pizza Cone είναι ο νέος τρόπος κατανάλωσης πίτσας που σαρώνει στο Εξωτερικό. .

Tο Pizza Cone είναι ο νέος τρόπος κατανάλωσης πίτσας.  Κάντε το στο σπίτι για τους φίλους και την οικογένειά σας!

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ PIZZA CONE

  1. Βάλτε τη ζύμη, το αλάτι και τη ζάχαρη σε ένα κύπελλο και ανακατέψτε .
  2. Στη συνέχεια προσθέστε το σογιέλαιο και την μπύρα.
  3. Ανακατεύουμε και τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενής μάζα.
  4. Καλύψτε το μπολ με ένα πλαστικό και αφήστε το να παραμείνει για 30 έως 50 λεπτά, καλυμμένο με πλαστικό, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
  5. Βγάλτε τη ζύμη στο τραπέζι, πασπαλισμένη με αλεύρι, με μια κυλινδρική ακίδα.
  6. Κόψτε τη ζύμη σε κομμάτια.
  7. Λιπάνετε ελαφρά τον κώνο με λάδι και τυλίξτε τη ζύμη στον κώνο. Αφαιρέστε την περίσσεια
    με ψαλίδι.
  8. Κρατήστε τον κώνο με τα δάχτυλά σας, μέσα, και με το άλλο σας χέρι ρίξτε τη ζύμη στη γωνία του τραπεζιού, έτσι ώστε να ενωθούν στις ραφές και να είναι καλά κλεισμένα. (Ο πυθμένας του κώνου πρέπει να είναι καλά κλεισμένος έτσι ώστε να μην διαρρέει το γέμισμα).
  9. Τοποθετήστε τους κώνους σε ένα φύλλο ψησίματος, από κάτω προς τα κάτω.
  10. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC για περίπου 15 λεπτά.
  11. Μόλις ψηθούν, αφαιρέστε τους κώνους και αφήστε τους να κρυώσουν.
  12. Για να ξετυλίξετε, κρατήστε τον κώνο μέσα με τα δάχτυλά σας και με το άλλο χέρι πιέστε και τραβήξτε απαλά τη ζύμη από τον κώνο.
  13. Με το φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία, φέρτε τον κώνο πίσω για να ψήνετε για περίπου 10 λεπτά οριζόντια για να ψήσετε από μέσα.
  14. Όταν οι κώνοι είναι έτοιμοι, απλώστε τη σάλτσα ντομάτας στους εσωτερικούς τοίχους με ένα κουτάλι.
  15. Στη συνέχεια γεμίστε με τα αγαπημένα σας συστατικά και ψήνετε
    σε χαμηλή θερμοκρασία για να λιώσετε τη γέμιση.

2

Επαγγελματική ζύμη πίτσας

Η ζύμη Professional Πίτσα είναι το νούμερο ένα που χρησιμοποιείται στις περισσότερες πιτσαρίες. Κάνει 5 μεγάλους και νόστιμους δίσκους πίτσας και δεν έχει κανένα μυστικό. Για να κάνετε επαγγελματική ζύμη πίτσας , θα χρησιμοποιήσετε απλά συστατικά που έχετε πάντα στο σπίτι, όπως νερό, αλάτι, ζάχαρη, ελαιόλαδο, βούτυρο, αλεύρι σίτου και ζύμη. Ο τρόπος για να προετοιμάσετε την επαγγελματική ζύμη πίτσας είναι εξίσου απλός: αναμειγνύετε όλα τα συστατικά μέχρι να πάρετε μια ομοιογενή ζύμη, να τα ζυμώσετε για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια να τα αφήσετε να σηκωθούν για περίπου 1 ώρα. Το επόμενο βήμα είναι να διαιρέσετε την επαγγελματική ζύμη πίτσας σε 5 ίσα μέρη, να τα ξεδιπλώσετε, να σχηματίσουν τους δίσκους και να ψήσουν για 5 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι α) Υπέροχη επαγγελματική ζύμη πίτσας , ακριβώς όπως αυτή που αγοράζετε στην πίτσα, αλλά πολύ, πολύ πιο οικονομικά. Για να γεμίσετε την επαγγελματική ζύμη πίτσας , βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει μια καλά περιποιημένη σάλτσα (εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, δεν υπάρχει πρόβλημα: απλά παρακολουθήστε το βίντεο στο τέλος της συνταγής) και επιλέξτε το γέμισμα: κοτόπουλο με τυρί catupiry, πεπερόνι με τυρί, μοτσαρέλα , Πορτογαλικά, μεταξύ άλλων. Είναι μεγάλη οικονομία και γεύση για όλη την οικογένειά σας. Κάντε την υπέροχη επαγγελματική ζύμη πίτσας σήμερα, ώστε να εξοικονομήσετε πολλά και να ικανοποιήσετε όλη την οικογένεια! Επαγγελματική ζύμη πίτσας

Για εσάς που δεν προλαβαίνετε ή που απλά δεν το έχετε με την μαγειρική στην Κόρινθο θα βρείτε την καλύτερη πίτσα στο canadian Pizza

Canadian Pizza – Spaghetti Special

 

επαγγελματική ζύμη πίτσας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 κιλό αλεύρι σίτου
  • 500 ml νερού
  • 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 10 γραμμάρια φρέσκιας ζύμης

ΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 400 γραμμάρια αλεύρου
  • 200 γραμμάρια ελαφριά μπύρα
  • 50 γραμ. Ελαίου
  • 5g άλατος
  • 15g ραφιναρισμένης ζάχαρης
  • 40 γραμμάρια φρέσκιας ζύμης

 

ΠΩΣ ΝΑ  ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

  1. Σε ένα μπολ, προσθέστε τη ζύμη και τη ζάχαρη και ανακατέψτε καλά.
  2. Στη συνέχεια, προσθέστε το ελαιόλαδο, τη μαργαρίνη και το νερό και συνεχίστε να ανακατεύετε.
  3. Τέλος, προσθέστε το αλεύρι και το αλάτι.
  4. Ζυμώνουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να γίνει ομαλή η ζύμη.
  5. Διαχωρίστε τη ζύμη σε 5 μπάλες ίσου μεγέθους.
  6. Αφήνεται να ζυμώνεται για τουλάχιστον 1 ώρα σε ένα δοχείο που έχει καλυφθεί.
  7. Χρησιμοποιώντας έναν κυλινδρικό πείρο, ξεδιπλώστε τη ζύμη με διάμετρο περίπου 12 ίντσες (35 cm) και τοποθετήστε τη σε μια κατσαρόλα πίτας.
  8. Ψήνουμε στο φούρνο μέσου προθέρμανσης περίπου 5 λεπτά ή μέχρι ελαφρώς ροδίζουμε.
  9. Αφαιρέστε από το φούρνο, βάλτε τη σάλτσα και το παραγέμισμα της επιλογής σας και ψήνετε μέχρι να λιώσει η πλήρωση.
  10. Σερβίρετε στη συνέχεια.

Συμβουλή: Στις κρύες μέρες, ζεστάνετε το νερό που χρησιμοποιείται στη συνταγή.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΤΣΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΤΣΑΣ.

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου