Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Υπνοδωμάτιο: Συμβουλές για να το Διακοσμήσετε σαν Επαγγελματίας Διακοσμητής!

Υπνοδωμάτιο: Συμβουλές για να το Διακοσμήσετε σαν Επαγγελματίας Διακοσμητής!

Ένα σικ υπνοδωμάτιο πάντα δίνει χαρά και έμπνευση στον ιδιοκτήτη του! Με μικρές αλλαγές μπορείτε να μετατρέψετε το δωμάτιό σας σε ένα στιλάτο χώρο που θα μεταμορφώσει τη ζωή σας και θα σας χαρίσει ευτυχία αλλά και πολύ ενέργεια.

Επιλέξτε ξεκούραστα και χαλαρωτικά χρώματα Τα ξεκούραστα χρώματα είναι πάντα πιο σικ από τις πιο έντονες δυναμικές αποχρώσεις που συνήθως δεν ταιριάζουν σε ένα υπνοδωμάτιο. Το γκρι, το μαύρο, το ασημί, το λευκό και το χρυσό θεωρούνται «ξεκούραστα» χρώματα που μπορούν να δώσουν σικ χαρακτήρα σε ένα δωμάτιο.

 

Βάλτε το κρεβάτι στην κατάλληλη θέση Μελετήστε το χώρο του υπνοδωματίου σας προσεκτικά ώστε να δείτε ποια θέση είναι η καλύτερη για το κρεβάτι σας. Δοκιμάστε όλες τις πιθανές επιλογές ώστε να βεβαιωθείτε πως επιλέξατε την ιδανική θέση. Όσο και να σας φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό το πού θα τοποθετήσετε το κρεβάτι σας, στην πραγματικότητα είναι μιας και το κρεβάτι είναι πάντα το κέντρο ενός υπνοδωματίου. Αφού επιλέξετε το σημείο που θεωρείτε καλύτερο, μπορείτε μετά να ασχοληθείτε με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.

 

thehomeissue_krevatokamara

Όσο και να σας φαίνεται αστείο, το πού θα βάλετε το κρεβάτι σας είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση.

Προσθέστε μια γωνιά διαβάσματος Ένα υπνοδωμάτιο που έχει μόνο ένα κρεβάτι στη μέση και τίποτα άλλο, δύσκολα μπορεί να δείξει στιλάτο. Αν προσθέσετε όμως ένα μικρό τραπεζάκι και μια όμορφη πολυθρόνα, η διακόσμησή του βελτιώνεται αισθητά. Πάρτε μια από τις πολυθρόνες του σαλόνι (αν δεν θέλετε να αγοράσετε μια καινούρια και σας περισσεύουν) και προσθέστε ένα μικρό τραπεζάκι μπροστά της. Αμέσως το δωμάτιο θα δείξει πιο όμορφο και σικάτο.

Μια όμορφη γωνιά διαβάσματος είναι μια υπέροχη ιδέα για το πιο στιλάτο υπνοδωμάτιο.

Μια όμορφη γωνιά διαβάσματος είναι μια υπέροχη ιδέα για το πιο στιλάτο υπνοδωμάτιο.

Φτιάξτε μόνοι σας έναν πίνακα με τα χρώματα που έχει η διακόσμησή σας.

Ένας πίνακας ζωγραφικής προσθέτει πάντα στιλ σε ένα υπνοδωμάτιο

Ένας πίνακας ζωγραφικής προσθέτει πάντα στιλ σε ένα υπνοδωμάτιο.

Διακοσμήστε με μεγάλες λάμπες Οι μεγάλες λάμπες προσθέτουν πολυτέλεια σε ένα χώρο. Γι’αυτό προσθέστε δύο μεγάλες λάμπες στο δωμάτιό σας και δείτε το να γίνετε πιο ελκυστικό και κλασάτο. Μια έξυπνη ιδέα για να εξοικονομήσετε χώρο-αν το υπνοδωμάτιό σας είναι μικρό-είναι να στηρίξετε τις λάμπες σας στον τοίχο αντί να τις έχετε πάνω στα κομοδίνα σας. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ακολουθεί η λάμπα που είναι στηριγμένη στον τοίχο βοηθάει στο να εξοικονομείται χώρος στο μικρό τραπεζάκι-κομοδίνο.

Τοποθετήστε λουλούδια με χρώμα μέσα σε όμορφα βάζα και φέρτε την άνοιξη μέσα στο δωμάτιό σας

Τοποθετήστε λουλούδια με χρώμα μέσα σε όμορφα βάζα και φέρτε την άνοιξη μέσα στο δωμάτιό σας.

Οι μεγάλες λάμπες δίνουν στιλ και κομψότητα σε ένα υπνοδωμάτιο.

Οι μεγάλες λάμπες δίνουν στιλ και κομψότητα σε ένα υπνοδωμάτιο.

Δημιουργήστε αποθηκευτικό χώρο Το να έχει ένα δωμάτιο έξτρα αποθηκευτικούς χώρους είναι σπουδαία υπόθεση γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα δείχνει ποτέ ακατάστατο. Ένα σικ δωμάτιο άλλωστε, δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ακατάστατο. Προσθέστε, λοιπόν, έξτρα αποθηκευτικούς χώρους στο δωμάτιό σας για να του δώσετε «αέρα» να αναπνεύσει. Μια ωραία ιδέα είναι να υπερυψώσετε λίγο το κρεβάτι σας τοποθετώντας κάτω από αυτό συρτάρια ή και ντουλάπια. Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε μια μικρή ντουλάπα ακόμα και πάνω από την πόρτα του υπνοδωματίου. Εκεί θα μπορείτε να αποθηκεύετε κουβέρτες, παπλώματα και γενικά ρούχα που δεν φοράτε λόγω σεζόν.

 

thehomeissue_ypnodwmatio

Πάντα υπάρχουν νέοι τρόποι αποθήκευσης που δεν έχετε σκεφτεί.

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Studio Canape AEBE Gkotsis interios Design

Προσθέστε όγκο στο κρεβάτι Ρίξτε ένα μάλλινο ή γούνινο χαλάκι ή ριχτάρι πάνω στο κρεβάτι. Τώρα που ανοίγει ο καιρός μπορείτε να αντικαταστήσετε το μάλλινο ριχτάρι με ένα πιο λεπτό κουβερλί. Ο όγκος πάντα προσθέτει πολυτέλεια σε ένα κρεβάτι. Του δίνει στιλ, χαρακτήρα και το κάνει να δείχνει πιο cozy, ένα στοιχείο που πάντα δίνει έξτρα πόντους σε ένα δωμάτιο. Την ίδια δουλειά μπορούν να κάνουν και τα πολλά μαξιλάρια.

Ο όγκος στο κρεβάτι δίνει πολυτελή νότα στον χώρο.

Ο όγκος στο κρεβάτι δίνει πολυτελή νότα στο χώρο.

Επιλέξτε τα σωστά μαξιλάρια Είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά μαξιλάρια για το κρεβάτι σας. Οι γήινες αποχρώσεις συνήθως δείχνουν πιο στιλάτες, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε να παραφορτώσετε το κρεβάτι σας με πολλά μαξιλάρια. Επιλέξτε τον κατάλληλο αριθμό ώστε να δείχνει το κρεβάτι σας ελκυστικό και σικάτο. Εμείς θα σας προτείναμε να μείνετε στα 4 μεγάλα ή και στα 2 μεγάλα και 2-3 πιο μικρά.

Επιλέξτε τη σωστή ποσότητα μαξιλαριών.

Επιλέξτε τη σωστή ποσότητα μαξιλαριών

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

IMPERIAL STROM

.

Παίξτε με διαφορετικά υλικά Μπορείτε άνετα να συνδυάσετε διαφορετικά μεταξύ τους υλικά και υφάσματα για να δώσετε μια έξτρα ποιότητα στο χώρο σας. Επιλέξτε ένα χρώμα για τους τοίχους σε κάποια γήινη απόχρωση και απλά παίξτε με υλικά και υφάσματα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να συνδυάσετε σατέν σεντόνια ή βαμβακερά σεντόνια με πλεκτά μαξιλαράκια.

Τολμήστε να συνδυάσετε διαφορετικά υλικά.

Τολμήστε να συνδυάσετε διαφορετικά μεταξύ τους υλικά και υφάσματα.

Oversized σεντόνια Όσον αφορά τα σεντόνια σας μην τσιγκουνεύεστε το μέγεθός τους. Τα πιο μεγάλα σεντόνια δείχνουν πολυτέλεια και καλό είναι να τα προτιμήσετε. Σε καμιά περίπτωση μην χρησιμοποιείτε σεντόνια που ίσα-ίσα καλύπτουν το κρεβάτι σας. Η εικόνα του δεν θα είναι καθόλου όμορφη.

 

Τα oversized σεντόνια είναι must.

Φτιάξτε μια δική σας κατασκευή Αν έχετε βαρεθεί τα ράφια, τους πίνακες και τις κουρτίνες και θέλετε κάτι μοναδικό που να έχει τη δική σας υπογραφή, φτιάξτε μια όμορφη κατασκευή. Πάρτε ξύλινες τάβλες από ένα ξυλουργείο και διακοσμήστε με ό,τι αντικείμενο θέλετε. Είτε με ασπρόμαυρες δικές σας φωτογραφίες, είτε με λαμπάκια, είτε με ποτηράκια (όπως στη φωτογραφία) το αποτέλεσμα θα είναι απλά..υπέροχο.

thehomeissue_bed

Φτιάξτε κάτι μόνοι σας.

krevatokamara ediva.gr

Επιπλέον, η περιοχή κάτω από το κρεβάτι σου, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται και ως αποθηκευτικός χώρος, είτε για παπούτσια είτε για περιοδικά.

spirossoulis.com

About Μαρία Νικολοπούλου