Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φθινόπωρο: 7 προτάσεις styling για τη βραδινή σου έξοδο που πρέπει να αντιγράψεις

Φθινόπωρο: 7 προτάσεις styling για τη βραδινή σου έξοδο που πρέπει να αντιγράψεις

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε, ειδικά όταν πρόκειται για τη βραδινή βόλτα μας. Μόνιμο άγχος μας είναι το πανωφόρι και τα παπούτσια, τα οποία θα πρέπει να συνδυάσουμε με το υπόλοιπο σύνολο. Μήπως είναι πολύ νωρίς για μποτάκια και παλτό; Κι αν κρυώνω με τα πέδιλα κι αυτό το λεπτό ζακετάκι;

Σκέψεις σαν τις παραπάνω βασανίζουν το μυαλό μας, την ώρα που πρέπει να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε για να εντυπωσιάσουμε τα πλήθη! Δεν χρειάζεται πια να προβληματίζεστε! Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 διαφορετικές προτάσεις stylingγια τις βραδινές σας εμφανίσεις το φθινόπωρο, που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Πάρτε μερικές ιδέες, δείτε τι σας αρέσει και απλά αντιγράψτε το.

1. Μαύρο φόρεμα + statement παπούτσια

 

2

 

Όσο πιο εντυπωσιακά τόσο καλύτερα! Συνδυάστε το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα με ένα ζευγάρι statement παπούτσια και θα εχετε δημιουργήσει ένα look που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα! Μία εξίσου εντυπωσιακή τσάντα όπως αυτή της φωτογραφίας θα κάνει τη διαφορά!

2. Κοστούμι + sneakers

 2

Μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας όταν πρόκειται για βραδινή έξοδο, αλλά το look της φωτογραφίας μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Αντί να συνδυάσετε το κοστούμι με γόβες και πουκάμισο, προτιμήσετε ένα απλό t-shirt και λευκά sneakers.

3. Jeans + blazer

3

 

 

Αυτό το look είναι συγχρόνως σοφιστικέ αλλά και λίγο ροκ. Τα jeans σε συνσδυασμό με ένα απλό t-shirt κάνουν το σύνολο πιο δροσερό, ενώ οι γόβες και το blazer του δίνουν μία πιο επίσημη πινελιά. Βάλτε το t-shirt μέσα από το παντελόνι για να κάνετε το look ακόμα πιο νεανικό!

4. Midi φούστα + kitten heels

Το λεοπάρ είναι αναμφίβολα το print της φετινής σεζόν. Μπορείτε να το συνδυάσετε με έντονα χρώματα ή άλλα prints, όμως για τη βραδινή έξοδο μάς αρέσει να διατηρούμε το look πιο απλό, συνδυάζοντάς το με μαύρο camisole μπλουζάκι και μαύρα kitten heels.

5. Midi φόρεμα + δερμάτινο jacket

 

3

 

Ο τρόπος για να κάνετε πιο «άγριο» ένα θηλυκό midi φόρεμα είναι να το συνδυάσετε με ένα δερμάτινο jacket. Το αποτέλεσμα είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο ρομαντικό και το ακραίο στυλ.

6. Καταγραφή

Θα το βρείτε στο κατάστημα FASHIONFORUM – TRENDS CLOTHING STORE Κόρινθο  Περιάνδρου 4

7. 

3-5

Θα το βρείτε στο κατάστημα:  WHITEROOM KORINTHOS – FASHION CONCEPT STORE  Πυλαρινού 75 &Περιάνδρου (Πεζόδρομος Κορίνθου)fashion-2425754_960_720

 Tα καταστήματα της Κορινθίας με τις νέες τους κολεξιόν   Ένδυση – Υπόδηση

About Μαρία Νικολοπούλου