Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φορώντας Αυτά θα Μείνετε Δροσεροί Όλο το Καλοκαίρι

Φορώντας Αυτά θα Μείνετε Δροσεροί Όλο το Καλοκαίρι
  • Καλοκαίρι, ζέστη, βόλτες, ελαφριά ρούχα και… ελαφριά υφάσματα!
  • Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιβιώσετε τις πολύ ζεστές μέρες, είναι να φοράτε ρούχα που είναι φτιαγμένα από υφάσματα που θα σας κρατήσουν δροσερούς.
  • Καλοκαίρι, ζέστη, βόλτες, ελαφριά ρούχα και… ελαφριά υφάσματα! Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιβιώσετε τις πολύ ζεστές μέρες  – που δεν είναι λίγες, τουλάχιστον για τα ελληνικά καλοκαίρια – είναι να φοράτε ρούχα που είναι φτιαγμένα από υφάσματα που θα σας κρατήσουν δροσερούς.

     

    Αρχικά, όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, προτιμήστε τα λευκά και γενικά τα ανοιχτόχρωμα ρούχα.  Τα σκούρα απορροφούν και συντηρούν τη ζέστη. Έπειτα, αποφύγετε τα συνθετικά υφάσματα γιατί με την τριβή βγάζουν μεγαλύτερη θερμότητα από οποιοδήποτε άλλο ύφασμα. Θέλετε υφάσματα που αντιστέκονται στην ζέστη, αναπνέουν και αφήνουν τον αέρα ελεύθερο να κυκλοφορήσει. Ας δούμε ποια είναι αυτά.

     

    Βαμβακερά Τα βαμβακερά ρούχα είναι απαλά και είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Ιδιαίτερα ελαφριά και άνετα, είναι ιδανικά σχεδόν για όλα τα κλίματα και  γι αυτό είναι και ιδιαίτερα δημοφιλή. Ωστόσο, τις μέρες που υπάρχει πολλή υγρασία και πρόκειται να ιδρώσετε, υπάρχουν και καλύτερες επιλογές. Το βαμβάκι είναι πολύ απορροφητικό και υπάρχει περίπτωση το βαμβακερό σας ρούχο να απορροφήσει όλο τον ιδρώτα και να γίνει βαρύ και άβολο.

    υφάσματα

    Τα βαμβακερά ρούχα είναι απαλά και είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

    Λινά Τα λινά είναι κι αυτά ιδιαίτερα ελαφριά, έχουν πόρους και επιτρέπουν στη ζέστη να δραπετεύσει μακριά από το σώμα σας. Επίσης, είναι ιδιαίτερα απορροφητικά και μπορούν εύκολα να απομακρύνουν την υγρασία από την επιδερμίδα σας. Μπορεί να σας φαίνονται ελαφρώς άκαμπτα, ειδικά αν τα πιέσετε ή τα διπλώσετε, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν κολλάνε στο δέρμα και το αφήνουν να αναπνεύσει.

    υφάσματα

    Είναι ιδιαίτερα απορροφητικά και μπορούν εύκολα να απομακρύνουν την υγρασία από την επιδερμίδα σας.

    ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.

    Μετάξένια Το μετάξι είναι πολυτελές, απαλό και τόσο λεπτό που κάθε φορά που το φοράτε θα νιώθετε πως το σώμα σας αναπνέει και δεν περιορίζεται από βαριά και ογκώδη ρούχα. Απορροφά και αυτό την υγρασία και βοηθάει να παραμένετε στεγνοί και καθαροί. Το μόνο που έχετε να προσέξετε είναι ότι κάτω από το άμεσο φως του ήλιου μπορεί να «σπάσει» – για τις βραδινές καλοκαιρινές σας εξόδους, όμως, είναι η ιδανική επιλογή!

    υφάσματα

    Απορροφά και αυτό την υγρασία και βοηθάει να παραμένετε στεγνοί και καθαροί.

    spirossoulis.com

About Μαρία Νικολοπούλου