Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φτιάξε αυτό το υπέροχο γεμιστό κοτόπουλο με μανιτάρια και τυρί

80768a4a6ae4f307785f2e198f1ea29d

Το σκηνικό του καιρού είναι πια άκρως φθινοπωρινό και ήδη υποδεχτεί τον Οκτώβρη. Τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει αρκετά οι θερμοκρασία και όπως καταλαβαίνεις περιμένουμε το σαββατοκύριακο για τα πρώτα χουχουλιάσματα.

Φυσικά από την ξεκούραση και τη χαλάρωση δεν θα λείπει το καλό φαγητό, γι’ αυτό αν σκεφτόσουν να καλέσεις μερικούς φίλους για να περάσετε το βράδυ και δεν είχες σκεφτεί ακόμη τι θα μαγειρέψεις σου προτείνουμε κάτι πολύ νόστιμο, που σίγουρα θα αρέσει σε όλους.

 

Κοτόπουλο γεμιστό με τυρί και μανιτάρια για να πεις καλώς ήρθε το φθινόπωρο  με τον πιο νόστιμο τρόπο.

Υλικά που θα χρειαστείς (για 4 μερίδες):
-4 φιλέτα κοτόπουλου
-200γρ λευκά μανιτάρια
-4 κρεμμυδάκια φρέσκα
-300γρ κίτρινο τυρί Fina
-70ml λευκό κρασί
-150ml ζωμό λαχανικών
-λίγο αλεύρι ή κορν φλάουρ
-ελαιόλαδο
-αλάτι, πιπέρι

Σας παρουσιάζουμε έ να παραδοσιακό κρεοπωλείο με γευστικές προτάσεις και μοντέρνα αντίληψη για το καλό κρέας και όχι μόνο.  Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε όλες τις παραδοσιακές γεύσεις κρεατοπαρασκευασμάτων,  ελαιόλαδο παραγωγής τους,  πίτες, είδη παντοπωλείου, αλλά φυσικά  και να αγοράσετε εκλεκτό Ελληνικό κρέας, με γνώμονα πάντα την εκλεκτή ποιότητα των προϊόντων τους.

Ένας χώρος στον οποίο μπορείς να βρεις πληθώρα προϊόντων αλλά πάνω απ όλα ποιοτικό κρέας!!!

webkorinthos.tsiligiris

Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά, σε ένα βαθύ τηγάνι μέχρι να ροδίσουν (3-4 λεπτά). Ανοίγουμε τα φιλέτα από το κοτόπουλο και τα χτυπάμε ελαφρά να λεπτύνουν, αλατοπιπερώνοντας το εσωτερικό τους. Κόβουμε το τυρί σε μπαστουνάκια.

Στρώνουμε στη μία πλευρά του φιλέτου τα μανιτάρια με το τυρί και διπλώνουμε προσεκτικά και σφιχτά δημιουργώντας ένα ρολό το οποίο δένουμε με σπάγκο. Σοτάρουμε τα ρολά ελαφρά στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και μαγειρεύουμε για 15-20 λεπτά.

Δένουμε τη σάλτσα με λίγο αλεύρι/κορν φλάουρ και σερβίρουμε με πουρέ ή με ψητά λαχανικά στη σχάρα.

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου