Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φτιάξτε φέτος το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο, σύμφωνα με τις νέες τάσεις

webkorinthos.δεντροι

Μήπως, ήρθε η ώρα και για εσένα να αλλάξεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Βαρέθηκες τα παλιά στολίδια και θέλεις καινούργια

Και ο στολισμός των χριστουγεννιάτικων δέντρων έχει τάσεις κι εμείς μαζέψαμε όσες κυκλοφορούν στις σελίδες κορυφαίων περιοδικών και sites διακόσμησης και σου τις παρουσιάζουμε.

Αν και θέλουμε, σχεδόν ένα μήνα για τα Χριστούγεννα και ήδη έχουμε ξεκινήσει το στολισμό. Και το δέντρο είναι το βασικό χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό σε ένα σπίτι. Είναι επίσης και εκείνο που βάζεις όλη σου τη φαντασία για να το στολίσεις, που αντικατοπτρίζει τη διάθεση σου, το γούστο το δικό σου, αλλά και της οικογένειας. Αν έχεις, δε, παιδιά, ο στολισμός του παίρνει ένα πιο παιδικό ύφος, με τα παιγνίδια να αντικαθιστούν τις κλασικές μπάλες. Εξάλλου, στο στολισμό του δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος. Φαντασία και καλή διάθεση, που ούτως ή άλλως τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι, έχουμε, χρειάζεται.

Christmas-Decoration-Trends-2017-9-1

Υπάρχουν, όμως, και πολλές ιδέες, τις οποίες μπορείτε να υιοθετήσετε στο στολισμό. Παρακάτω ακολουθούν οι τάσεις που κυκλοφορούν στις σελίδες περιοδικών και sites διακόσμησης, για τα Χριστούγεννα 2017.

Christmas-Decoration-Trends-2017-4-2

Το μωβ, το λιλά, το φούξια είναι από τα χρώματά που κυριαρχούν στα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και στολίστε με αυτό το δέντρο. Μάλιστα, το λιλά και το έντονο μωβ, κάνουν μία ωραία αντίθεση με το λευκό δέντρο.

xristoygenitiko-dentro_1

Οι μεγάλες γιρλάντες είναι φέτος τάση. Αν τις προτιμήσετε, επιλέξτε μικρότερες μπάλες για να γίνει μία ωραία αντίθεση.

Τα πολύχρωμα στολίδια ήταν πάντα μόδα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οπότε, βάλτε όσο χρώμα θέλετε. Αρκεί να υπάρχει μία σχετική αρμονία.

xristoygenitiko-dentro_11

Αν έχετε παιδί, στολίστε με παιδικά παιχνίδια. Ξύλινα στρατιωτάκια, Άγιους Βασίληδες, ελαφάκια και ο, τι άλλο βρείτε. Θα ξετρελαθούν και το δέντρο σας θα μοιάζει σαν βγαλμένο από σελίδες παιδικών παραμυθιών!

navy-blue-Christmas-tree

Εάν έχετε ένα λευκό χρώμα στο δωμάτιό σας, το μπλε χριστουγεννιάτικο δέντρο θα είναι μια τέλεια εκπληκτική επιλογή γι ‘αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασημένια διακοσμητικά γυαλιού για να προσθέσετε περισσότερη γοητεία στο δέντρο σας. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και μοντέρνα διακόσμηση για το εσωτερικό του σαλονιού σας.

blue-Christmas-tree

Εάν ψάχνετε για  κάτι ελκυστικό και μοντέρνο, μπορείτε να επιλέξετε αυτή την καυτή διακόσμηση- ιδέα για τα Χριστούγεννα. Ο συνδυασμός μπλε και χρυσού θα προσφέρει την πολυτελή και μοντέρνα εμφάνιση για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Κάντε ένα μείγμα ματ και λαμπερά στολίδια για να δώσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μια εξαιρετική εμφάνιση. Θα είναι εντυπωσιακό και θα ταιριάζει τέλεια με το μοντέρνο  σας  σπίτι.

christmas-tree-ribbon-decor

christmas-trees-blue-and-gold-decoration-2

Είναι μια από τις μοναδικές ιδέες με τις οποίες μπορείτε να δώσετε μια ανθισμένη ματιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Απλά πρέπει να βρείτε μερικά όμορφα χρωματισμένα λουλούδια για να προσθέσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Είναι πραγματικά κομψή και μοντέρνα ιδέα. Θα φανεί επίσης κομψό, αν προσθέσετε μερικές  πινελιές από γυάλινα στολίδια και κορδέλες χρυσού χρώματος για να δώσετε την εντυπωσιακή εμφάνιση.

floral-christmas-tree

floral-christmas-tree-3

Ο κλασικός στολισμός είναι πάντα μια από τις πιο όμορφες ιδέες για το σπίτι σας. Εάν δεν θέλετε να κάνετε πολλές προσπάθειες στη διακόσμηση, αλλά θέλετε να το κάνετε όμορφο, αυτό το κλασικό σχέδιο θα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Ο τέλειος συνδυασμός κόκκινης και λευκής διακόσμησης στο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα παραμείνει στην τάση για πάντα. Θα φανεί πραγματικά ελκυστικό με το εσωτερικό του σπιτιού σας, είτε είναι κλασικό είτε μοντέρνο. Μπορείτε να προσθέσετε έντονο φωτισμό και στολίδια αστέρια για να είναι πιο εντυπωσιακό και ελκυστικό την Παραμονή των Χριστουγέννων.

classic-christmas-tree

classic-traditional-christmas-tree

Αυτές τις μέρες, μπορείτε να βρείτε τα χρυσαφένια και αστέρια 3D για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με όμορφο τρόπο. Είναι ένα από τα υπέροχα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε για αυτή την βραδιά Χριστουγέννων. Για να δώσετε στο δέντρο σας μια πιο όμορφη εμφάνιση, προσθέστε το χρυσό φωτισμό και μερικά όμορφα διακοσμητικά γυαλιού. Θα κλέψει κάθε μάτι με τη γοητεία του.

North-Carolina-Moravian-Star-Christmas-Tree-Topper-Light

Christmas-tree-with-3D-stars

Όταν επιλέγετε το λευκό χιονισμένο σχέδιο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, η κόκκινη αντίθεση θα φανεί θαυμάσια σε αυτό. Επιλέξτε κόκκινα στολίδια, μούρα και κορδέλες για να δημιουργήσετε την εκπληκτική εμφάνιση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας. Αυτός ο ζεστός σχεδιασμός διακόσμησης θα λάμψει στο χώρο σας την παραμονή των Χριστουγέννων. Επιπλέον, είναι ένα τέλειο ταίρι για τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Classic-white-christmas-tree

White-christmas-tree-with-red-decoration-2-1024x1365

Η πλήρης λευκή χιονισμένη διακόσμηση θα φανεί αστρική στο πράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Εάν θέλετε να δώσετε ένα θερμό καλωσόρισμα στους καλεσμένους σας, αυτό το δροσερό σχέδιο θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Προσθέστε λευκά στολίδια και νιφάδες χιονιού στο δέντρο. Είναι απλό αλλά ελκυστικό σχέδιο για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας το 2018.

christmas-tree-with-white-decoration

christmas-trees-with-white-silver-decoration ikea-christmas-tree-with-white-decoration

Ψάχνετε για μερικές καλές ιδέες διακόσμησης για να δώσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας λαμπερό βλέμμα; Αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει το τέλειο χρωματικό σχέδιο μαύρου, χρυσού και λευκού για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για να το διακοσμήσετε, χρησιμοποιήστε πλαίσια μικρού μεγέθους, χρυσά φτερά και μερικά μαύρα στολίδια. Ταιριάζει απόλυτα με τους λευκούς εσωτερικούς χώρους.

black-christmas-trees-with-white-and-gold-decoration white-Christmas-tree-with-black-and-gold-decoration

Θέλετε να γιορτάσετε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση των Χριστουγέννων με το συνδυασμό πολλών και όμορφων χρωμάτων; Αν ψάχνετε να βρείτε μια καλή έμπνευση για τις μοντέρνες διακοσμήσεις για χριστουγεννιάτικα δέντρα, αυτό το σχέδιο χρώματος θα σας ταιριάξει. Απλά συλλέξτε τα στολίδια, τους βολβούς και τις κορδέλες των αγαπημένων σας χρωμάτων για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά χρώματα για να το κάνετε ζωντανό. Ο χρωματισμένος φωτισμός θα προσθέσει ένα ουράνιο άγγιγμα.

Christmas-tree-with-multicolored-lights christmas-tree-with-multicolor-lights-2

Christmas-Tree-With-Multicolor-Lights

Αν ψάχνετε για κάτι πανέμορφο και λαμπερό για την διακόσμηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ο συνδυασμός του ροζ και του λευκού θα το κάνει να μοιάζει αγγελικό.  Μπορείτε να προσθέσετε χρυσά στολίδια και γλόμπους. Θα δείχνει εντυπωσιακό σε έναν χώρο με λευκούς τοίχους.

white-christmas-with-pink-decorations-and-gold-lights

White-Christmas-tree-with-pink-and-purple-and-gold-decoration White-Christmas-tree-with-pink-decoration

Αυτά είναι μερικά από τα πιο trendy χριστουγεννιάτικα δέντρα. Θα πρέπει να εξετάσετε το θέμα του εσωτερικού χώρου σας πριν επιλέξετε κάποιο από αυτά τα εκπληκτικά σχέδια ως διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Όλα αυτά τα δέντρα θα καλωσορίζουν θερμά τους καλεσμένους σας τις γιορτινές μέρες.

www.mothersblog.gr  /  www.pouted.com

Στο ANNE MARIE εκτός από εκπληκτικά διακοσμητικά για το σπίτι για όλο το χρόνο, θα βρεις φοβερά στολίδια για το δέντρο και χειροποίητα δώρα, αξεσουάρ και κοσμήματα σε πολύ οικονομικές τιμές. Περισσότερα εδώ:

ANNE MARIE

About Μαρία Νικολοπούλου