Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Τα 7 top Κρεοπωλεία της Κορινθίας που κάνουν τη διαφορά!

webkorinthos4

Τα κρεοπωλεία της Κορινθίας πλέον αλλάζουν τα δεδομένα και πάνε την αγορά κρέατος σε… άλλο επίπεδο, πολυτέλειας αλλά και τιμής.

Άλλα διατηρώντας την παραδοσιακή εμφάνιση και άλλα με ιδιαίτερη διακόσμηση που παραπέμπουν σε… κοσμηματοπωλεία κλέβουν τις εντυπώσεις όχι μόνο με την άριστη ποιότητα του κρέατος αλλά και με την ποικιλία των κρεατοπαρασκευασμάτων που είναι όλα χειροποίητα και φτιαγμένα με φαντασία και εκλεκτά κρέατα διαλεγμένα ένα – ένα με πολύ προσοχή και αγάπη για τους πελάτες τους.Σχετική εικόνα

Εκεί μπορείτε να βρείτε εκλεκτά κρέατα ντόπια και σε εξαιρετικές τιμές, επιλογές και για τους πιο απαιτητικούς με μοναδικές μαρινάδες και πεντανόστιμα χειροποίητα παρασκευάσματα όπως λουκάνικα, σουβλάκια, κεμπάπ, μπιφτέκια, κοτοσουβλάκια, ρολά γεμιστά και άλλα πολλά., ενώ το έμπειρο προσωπικό τους είναι πάντα πρόθυμο και διαθέσιμο να σας υποδείξει το κατάλληλο κρέας ανάλογα με το είδος πιάτου που θέλετε να φτιάξετε.

01

Με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, η επιλογή κρεάτων γίνεται από τις καλύτερες φάρμες της Ελλάδας!

Δώστε την παραγγελία σας, και αφήστε την ομάδα του κρεοπωλείου να καταπλήξει εσάς και τους καλεσμένους σας με σπιτικά αλλά και… gοurmet ανάλογα με την περίσταση,  κρεοτοσκευάσματα!

Αποτέλεσμα εικόνας για κρεοπωλεια κοσμημα

Αναζητήστε τις προσφορές της ημέρας για την Τσικνοπέμπτη !!! 

Κάθε μέρα σας περιμένει και μια νέα προσφορά στα κρεοπωλεία της Κορινθίας. Ρωτήστε το προσωπικό του καταστήματος και βγείτε κερδισμένοι από μοναδικά πακέτα για το τραπέζι σας της Τσικνοπέμπτης στις χαμηλότερες τιμές πάντα με την εγγυημένη ποιότητα των προιόντων που προσφέρουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για κρεοπωλεια κοσμημα

Ανακαλύψτε τα στις γειτονιές σας, θα τα γνωρίσετε από τα κατακόκκινα κρέατα στις βιτρίνες, τα ντόπια φρέσκα αρνιά και γουρουνόπουλα και τα χαμογελαστά πρόσωπα των κρεοπωλών που σας καλούν να δοκιμάσετε πάντα κάποια νέα κρεατοδημιουργία τους!

Είναι στο στενάκι δίπλα από το σπίτι σας, στην κεντρική αγορά της Κορίνθου, αλλά και στις μεγάλες πιάτσες πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουν ένα νέο προϊόν φτιαγμένο με αγάπη για την οικογένειά σας ή το φρέσκο κρέας για το οικογενειακό σας τραπέζι.

Σχετική εικόνα

Τώρα δε την Τσικνοπέμπτη έχουν να σας προτείνουν τα καλύτερα και μάλιστα και πολλές συνταγές για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό τραπέζι εάν δεν μπορείτε να ψήσετε!

Επισκεφθείτε τα!  Σας τα έχουμε εδώ όλα με ένα κλικ:

ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΜΠΟΥΤΣΟΥΚΑΚΗΣ Ι.Σ.

ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ «ΦΑΡΜΑ ΕΦΥΡΑ»

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ – Π.ΣΚΟΥΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ

ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ ΑΠ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Παραδοσιακό Κρεοπωλείο

ΥΦΑΝΤΗΣ ΜΙΧ. & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου