Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

  • Δώστε λάμψη, φως και όψη χλιδής στο σπίτι σας με μια μόνο κίνηση.
  • Δεν φαντάζεστε πόσο εντυπωσιακά συνδυάζονται τα έντονα και τα μεταλλικά χρώματα.
  • Φτιάξτε τη δική σας πολυτελή γωνιά στο σπίτι εύκολα και απλά
  • Οι χρυσοί θρόνοι, τα χρυσά παλάτια και οι χρυσές τραπεζαρίες δεν αποτελούν πια σκηνικό των παραμυθιών μόνο. Τα μεταλλικά χρώματα, όπως το ασημί, το χρυσό και το μπρονζέ είναι η νέα τάση που ήρθε για να μείνει στη διακόσμηση του σπιτιού.

    Δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι σας, τοποθετώντας μικρές λεπτομέρειες σε μεταλλικά χρώματα. Αρκεί και ένα μόνο αντικείμενο για να κάνει τον χώρο σας να μοιάζει χλιδάτος και στιλάτος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και, απλά, να διαλέξετε ποιο σημείο του σπιτιού σας θα λάμπει λίγο παραπάνω από εδώ και πέρα.

    Tip: Μπορείτε να βάψετε χρυσά τα ήδη υπάρχοντα έπιπλά σας και διακοσμητικά χρησιμοποιώντας χρυσό χρώμα σε σπρέι. Θα μοιάζουν σαν πραγματικός χρυσός και κανείς δεν θα ξέρει ότι τα έχετε βάψει μόνοι σας.

    Μικροέπιπλα Συνδυάστε καναπέδες σε έντονα χρώματα με τραπεζάκια σε μεταλλικές αποχρώσεις. Εκτός από περισσότερο φως και λάμψη, ο χώρος σας θα αποκτήσει και ένα πιο pop αποτέλεσμα.

    thehomeissue_(gold)01

    Τοποθετήστε τραπεζάκια σε μεταλλικές αποχρώσεις για να δώσετε στιλ και λάμψη στο καθιστικό σας.

     

    Πουφ Συνδυάστε τις μικρές χρυσές λεπτομέρειες ενός καθρέφτη και μιας πολυθρόνας με ένα ολόχρυσο πουφ. Το πουφ, επειδή καλύπτει μια μεγάλη επιφάνεια, αρκεί και από μόνο του, για να κάνει τον χώρο σας πιο πολυτελή και μοδάτο, τραβώντας όλα τα βλέμματα.

    thehomeissue_(gold)02

    Επιλέξτε ένα χρυσό πουφ για να μοιάζει ο χώρος σας πιο μοντέρνος και πολυτελής.

    Τραπέζι και καρέκλες Βάψτε το παλιό, περίτεχνο και σκαλιστό σας τραπέζι σε χρυσό χρώμα και συνδυάστε το με τις κλασικές πολυθρόνες με την ταπετσαρία. Βάψτε, επίσης, και την πλάτη και τα πόδια της καρέκλας στην ίδια μεταλλική απόχρωση και τοποθετήστε το νέο χρυσό σετ τραπεζιού και καρέκλας μπροστά από έναν σκούρο τοίχο για μεγαλύτερη αντίθεση.

    Πώς να Αλλάξετε Μόνοι σας Ταπετσαρία σε Μια Καρέκλα

    thehomeissue_(gold)03

    Μετατρέψτε με μια κίνηση τα παλιά σας έπιπλα.

    Διακοσμητικά Τολμήστε και συνδυάστε 2 μεταλλικές αποχρώσεις μαζί, όπως το ασημί και το χρυσό. Επιλέξτε βάζα, φωτιστικά, καθρέφτες, μαξιλάρια, κορνίζες και διακοσμητικά στις αποχρώσεις αυτές, συνδυάζοντάς τα στον χώρο.

    thehomeissue_(gold)04

    Συνδυάστε 2 μεταλλικά χρώματα μαζί για πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

    Τραπεζαρία Μετατρέψτε την τραπεζαρία στον πιο χλιδάτο χώρο του σπιτιού, βάφοντάς την σε χρυσό χρώμα. Συνδυάστε την με έναν πολυέλαιο με χρυσές λεπτομέρειες και κουρτίνες σε χρώματα, όπως σκούρο πράσινο, μπλε ή μαύρο για μεγαλύτερη αντίθεση. Και γιατί όχι, δοκιμάστε να φάτε, και με χρυσά κουτάλια, όπως λένε.

     

    thehomeissue_(gold)05

    Η συγκεκριμένη τραπεζαρία είναι αρκετά υπερβολική και σας την δείχνουμε για να ξέρετε τι να αποφύγετε και για να μην το παρακάνετε.

    Κρεβατοκάμαρα Αλλάξτε εντελώς την κρεβατοκάμαρά σας, βάφοντας το κρεβάτι σας και τα κομοδίνα στην μεταλλική απόχρωση που σας αρέσει. Αυτόματα ο χώρος σας θα μοιάζει πιο πολυτελής και τα έπιπλά σας πιο ακριβά.

    thehomeissue_(gold)06

    Φτιάξτε το δικό σας «χρυσό» παλάτι στην κρεβατοκάμαρά σας.

    spirossoulis.com

About Μαρία Νικολοπούλου