Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

7 Λόγοι που είσαι ακόμα χωρίς σχέση!

7 Λόγοι που είσαι ακόμα χωρίς σχέση!

Ο κάθε άνθρωπος από μία ηλικία και μετά έχει την ανάγκη να βρίσκεται σε μία σχέση. Μερικοί όμως είναι μόνοι τους και δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ο λόγος. Πολλές φορές μπορεί να σου είναι δύσκολο να καταλάβεις τι φταίει. Αυτός είναι και ο λόγος που ρωτάς τους φίλους σου για να σου δώσουν μια απάντηση.

Δυστυχώς όμως, οι φίλοι δεν μπορούν πάντα να βρουν αυτό που πραγματικά φταίει αν δεν έχουν βιώσει κάποια παρόμοια κατάσταση. Αν αναρωτιέσαι κι εσύ ποιος είναι ο λόγος που είσαι ακόμα χωρίς σχέση, τότε συνέχισε να διαβάζεις και θα σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις.

 

Οι σημαντικότεροι λόγοι που είσαι ακόμη single!

 

Είσαι πολυάσχολος

poluasxolos andras

 

Η εποχή που ζούμε δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη και πολλές φορές είσαι πιο πολυάσχολος από ότι φαντάζεσαι. Αυτό μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή χωρίς να το καταλαβαίνεις. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται να το πιέζεις. Θα έρθει μόνο του όταν ηρεμήσεις και βάλεις τις δουλειές σου σε μία σειρά, ώστε να έχεις λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου.

Σου αρέσει η ανεξαρτησία

symvoules sxeseis antres

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να είναι ανεξάρτητοι χωρίς να έχουν δεσμεύσεις. Μία σχέση όμως απαιτεί κάποιες δεσμεύσεις που εσύ δε μπορείς ή δε θέλεις να δεχτείς σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Όταν νιώσεις ότι θέλεις να δεσμευτείς και να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου τότε θα συμβεί χωρίς να το καταλάβεις.

 

Σκέφτεσαι την προηγούμενη σχέση σου

skeptikos andras sxesi

Αν έχεις βγει από μία σχέση και δεν μπορείς να σταματήσεις να την σκέφτεσαι, είναι απόλυτα λογικό να μην μπορείς να δημιουργήσεις κάτι καινούριο. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και στους φίλους σου. Δεν γίνεται να ξεκινήσεις κάτι αν πρώτα δεν έχεις ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση σου.

Δεν ξέρεις τι θέλεις

Όταν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία από σχέσεις, είναι λογικό να έχεις στο μυαλό σου την τέλεια σύντροφο. Γι’ αυτό το λόγο μπορεί να απογοητευτείς από διάφορες σχέσεις που μπορεί να είχες στο παρελθόν. Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις όμως τα κριτήρια που έχεις θα αλλάξουν και θα γίνουν πιο ρεαλιστικά.

Δεν είσαι άνετος με το σώμα σου

antras peritta kila autopepithisi

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που δε σε αφήνει να είσαι άνετος με μία κοπέλα, είναι το ότι δεν είσαι άνετος με το σώμα σου. Θα πρέπει όμως να θυμάσαι ότι σε καμία δε θα αρέσει το σώμα σου, αν πρώτα δεν αρέσει σε σένα.

Γι αυτό θα πρέπει να αρχίσεις να νιώθεις πιο άνετα και να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι ή να κάνεις κάτι για να το διαμορφώσεις όπως θέλεις για να νιώσεις πιο όμορφα.

andras2

 Άνδρας κλικ

 

 

the-man.gr/

About Μαρία Νικολοπούλου