Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σημάδια ότι σε γουστάρει περισσότερο απ’ όσο νομίζεις

Σημάδια ότι σε γουστάρει περισσότερο απ’ όσο νομίζεις

Δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν σε γουστάρει ή όχι. Ξέρουμε ήδη ότι να σου το πει ευθέως είναι σχεδόν απίθανο, άρα πρέπει να το καταλάβεις μόνη σου. Κι επειδή ξέρουμε ότι αυτό είναι αρκετά αγχωτικό – από πού να ξεκινήσεις; – σου φτιάξαμε μία πολύ βολική λίστα με όλες αυτές τις συμπεριφορές που πρέπει να προσέξεις.

Αν τις παρατηρήσεις, λοιπόν, ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ανησυχείς αν σε γουστάρει ή όχι, και να περάσεις στην επίθεση.

Τηρεί τις υποσχέσεις του
Είπατε ότι θα βγείτε, και βγήκατε. Είπε πως θα σου στείλει και έστειλε. Του έστειλες πρώτη εσύ και σου απάντησε αμέσως. Ή σχεδόν αμέσως. Οτιδήποτε δεν ξεπερνά τις 8 ώρες θεωρείται αμέσως, επειδή οι άνθρωποι έχουν και δουλειές. Το σημαντικό είναι ότι θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση, και ξέρει πως για να το καταφέρει αυτό πρέπει να είναι συνεπής.

Το πάει αργά
Μπορεί να φοβάται να ανοιχτεί αμέσως, ή ότι θα κάνει κάτι λάθος και θα καταστρέψει τα πάντα. Σε κάθε περίπτωση, αν δείχνει ενδιαφέρον, αλλά δεν εκδηλώνεται και 100%, ίσως απλά να θέλει να το πάτε αργά. Κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό, γιατί σημαίνει πως θέλει να έχει κάτι αληθινό μαζί σου.

Προσπαθεί να γίνει φίλος σου
Ενδιαφέρεται να μάθει με τι ασχολείσαι, πώς περνάς τον χρόνο σου, και κάθε πιθανή πληροφορία για ‘σένα. Δεν θέλει μόνο να κάνει σεξ μαζί σου, αλλά θέλει να έρθετε κοντά. Να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον και να χτίσετε μια σχέση με γερά θεμέλια.

fashion-2425754_960_720

Ένδυση – Υπόδηση

 

Φέρεται λίγο αμήχανα μπροστά σου
Αν με τους φίλους του είναι ο ορισμός του ψύχραιμου, χαλαρού τύπου, και μπροστά σου δεν ξέρει πώς να φερθεί, αυτό συμβαίνει επειδή κατά βάθος είναι τρελός για ‘σένα. Του αρέσεις τόσο πολύ, που δεν ξέρει τι να πει και τι να κάνει. Περνάει κάθε σκέψη δυο-τρεις φορές απ’ το μυαλό του, για να είναι σίγουρος ότι δεν θα πει κάτι που θα ακουστεί παράξενο.

Κάνει ό,τι κάνεις
Ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους για να καταλάβεις αν σε γουστάρει είναι να τσεκάρεις την γλώσσα του σώματός του. Αν μιμείται ασυναίσθητα αυτά που κάνεις εσύ, τότε είναι τρελός για ‘σένα. Επίσης, επειδή μιλάμε για γλώσσα του σώματος, δοκίμασε κι αυτό: Όταν είστε με παρέα και πει ένα αστείο, δες αν θα σε κοιτάξει ενώ γελάνε όλοι. Θέλει να σιγουρευτεί ότι γελάς κι εσύ.

in2life.gr

About Μαρία Νικολοπούλου