Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

5 είδη άνδρα της ελληνικής παραλίας – Βρες τον εαυτό σου

5 είδη άνδρα της ελληνικής παραλίας – Βρες τον εαυτό σου

Τα παλιότερα χρόνια οι άνδρες πήγαιναν στην παραλία για να κάνουν μπάνιο και να απολαύσουν τα θαλάσσια παιχνίδια. Τα νεότερα χρόνια για όλα τα υπόλοιπα. Aς τους δούμε ανά κατηγορία.

Ο τικιτάκας

Οι ρακέτες είναι ο μόνιμος εξοπλισμός του. Μπορεί να παίζει επί 3 ώρες ασταμάτητα. Το ηλιοκαμμένο του κορμί φανερώνει ότι ήταν εκεί και τις προηγούμενες μέρες. Το συνεχές τακ τακ που προκαλεί το χτύπημα στο μπαλάκι και η απόκρουση στο καρφί του απέναντι, του δημιουργεί ρίγος.

 

Ο winstrolakias

Κακά τα ψέματα, τα περισσότερα από τα φοβερά σώματα που υπάρχουν στην παραλία, δεν έχουν φτιαχτεί μόνο από γυμναστική, διατροφή και νεράκι. Τα παιδιά σίγουρα έχουν κουραστεί γι΄αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά και το ισχυρό φάρμακο έχει κάνει ξανά τη δουλειά του. Ο winstrolakias είναι ο κλασικός πελάτης της παραλίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον πετύχεις κάπου.

Ο εφοδιασμένος

antras-trwei

Είναι φανερό ότι έχει έρθει για να μείνει. Το κοκκινιστό κρέας στο τάπερ, οι μπίρες, τα φρούτα, φανερώνουν ότι δε θα φύγει, αν δεν κλείσει οκτάωρο. Ίσως αν μπορούσε να βρει και μια πρίζα, να έφερνε και το φουρνάκι, προκειμένου να φάει το φαγητάκι του ζεστό.

 

Ο ματάκιας

Χαρακτηριστικό του το γυαλί καθρέφτης, που δεν προδίδει ποτέ το βλέμμα του. Τα βλέπει όλα και δεν τον βλέπει κανένας.

 

Ο πολλά βαρύς

Κάτι σαν τον τύπο της φωτογραφίας… Δεν έχει διάθεση για πολλές κουβέντες. Δε θέλει να του χαλάνε την ησυχία. Ακόμα και η απόφαση του Eurogroup δείχνει να μην τον αφορά. Άλλωστε αν έπρεπε να ψηφίσει σήμερα ή να πάει παραλία, θα προτιμούσε το δεύτερο.

Περισσότερα εδώ

simplyman.gr

About Μαρία Νικολοπούλου