Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Όσα πρέπει γνωρίζετε για το κοσμηματοπωλείο “Χρυσόραμα Αφοι. Χ.Τρουπή

troyph

Ο Ηλεκτρονικός οδηγός  του Εμπορικού Συλλόγου  Κορίνθου/webkorinthos.gr/ εγκαινιάζει ατομικά αφιερώματα  σε επιχειρήσεις του νομού.Σήμερα σας παρουσιάζουμε το κοσμηματοπωλειο ΧΡΥΣΌΡΑΜΑ”Αφοι Τρουπή.

IMG

Το κοσμηματοπωλείο ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ – ΑΦΟΙ Χ ΤΡΟΥΠΗ, χρόνια τώρα είναι το συνώνυμο της ποιότητας, της αξιοπιστίας, του καλού γούστου. Βρίσκεται στο κέντρο της Κορίνθου,σε ένα υπέροχο κατάστημα με νεοκλασική  διακόσμηση εποχής μεσοπολέμου,  46 ολόκληρα  χρόνια.

DSC06707-768x576-1

 

Την επιχείρηση ίδρυσε ο ο πατέρας Χρήστος Τρουπής και συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση οι δυο γιοι της οικογένειας Δημήτρης και Βασίλης  ,με σπουδές ωρολογοποιού ο Δημήτρηςκαι χρυσοχόου ο Βασίλης  , οι οποίοι συνεχίζουν να ζουν με το ίδιο πάθος του πατέρα, για  αυθεντικότητα  , απλότητα ,και  στυλ.

 Στο κατάστημα Χρυσόραμα υπάρχουν κοσμήματα κλασσικά ή μοντέρνα, επώνυμα ρολόγια , με σκοπό να φοριούνται κάθε ώρα, να αρέσουν, να κάνουν τη γυναίκα η τον άνδρα να νιώθουν χαρούμενοι που τα φορούν.

DSC06701-1-768x576-1

Από την αρχή της ενασχόλησης του Χρήστου Τρουπή με το κόσμημα το 1970, τοποθετήθηκε στην αγορά με ένα βαθύ συλλογισμό, με μια ανεξάντλητη δραστηριότητα, με ενα υψηλό επίπεδο τεχνικής και μια ιδιαίτερη επικοινωνία με τους αγοραστές, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, στη διαφοροποίηση, στην αμοιβαιότητα, αυτές είναι και οι αρχές που μεταλαμπάδευσε στην δεύτερη γενιά της διαδοχής στην επιχείρηση.

Η υψηλή κοσμηματοποιία αντανακλάται στον τρόπο επεξεργασίας του χρυσού σε όλους τους χρωματισμούς του, στο δέσιμο, στη λάμψη, στην ποιότητα και στην πιστοποίηση των πολύτιμων λίθων, στην απλή κομψότητα των σχεδίων, στη διακριτικότητα τους.

Μετά από 46 χρόνια δράσης, με τις γενεές να αλλάζουν, στο κοσμηματοπωλείο

ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ – ΑΦΟΙ Χ ΤΡΟΥΠΗ

με μια σειρά από νέες συλλογές κοσμημάτων, ανανεώνει  την παρουσία του , που ιστορικά χαρακτηρίζεται από μια σταθερή διάρκεια εμπιστοσύνης και ήθους, γεμάτη από φωτεινά χρώματα και ιδιαίτερες φόρμες, μια στιλιστική ταυτότητα που μεταφέρει μηνύματα, που συνυπάρχει με τις αλλαγές των εποχών και της μόδας.

Το κατάστημα βρίσκεται Κύπρου 66  τηλ.23913