Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

42 Μοντέρνα παιδικά κουρέματα για αγόρια!

42 Μοντέρνα παιδικά κουρέματα για αγόρια!

Στο παρελθόν οι άντρες δεν ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα για την εμφάνιση και το χτένισμα τους. Αυτό, όμως, έχει αλλάξει στις μέρες μας. Ένα κούρεμα πρέπει να είναι ιδανικό για τους άντρες κάθε ηλικίας, ακόμη και για τα παιδιά. Οι άνδρες και τα αγόρια έχουν αρχίσει να σκέφτονται και αυτά τον τρόπο με τον οποίο θα κόψουν και θα χτενίσουν τα μαλλιά τους, και πολλές φορές αφιερώνουν ώρες μπροστά στον καθρέφτη μέχρι να αποκτήσουν το look που επιθυμούν.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον κυκλοφορούν αμέτρητες προτάσεις για παιδικά κουρέματα για αγόρια, και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να επιλέξεις τι στυλ να δώσεις στα μαλλιά σου αλλά και στα μαλλιά των παιδιών σου. Για να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση, το  webkorinthos .grσυγκέντρωσε τα καλύτερα μοντέρνα παιδικά κουρέματα για αγόρια για να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα.
Αγόρια και κοντά μαλλιά
   

TAKIS COIFFURES – Μαυροκορίδης Παναγιώτης Π.

 

 

       

PAIDI

Παιδί

       

        

       

Αν δε θέλεις να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στο παιδί σου, όπως είναι τα μακριά μαλλιά που θα δούμε παρακάτω, μπορείς να επιλέξεις να κρατήσεις κοντά τα μαλλιά του προσθέτοντας μερικές μοντέρνες νότες στην εμφάνιση του.

Η φράντζα, τα μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω, η χωρίστρα στο πλάι αλλά και το undercut κούρεμα είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις. Τα κουρέματα αυτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις μέρες μας και δε χρειάζεται να τα έχουν μόνο οι μεγάλοι. Υπάρχουν διάφορα στυλ που μπορείς να δοκιμάσεις και να επιλέξεις το καλύτερο για το παιδί σου.

Κουρέματα για αγόρια με μακριά μαλλιά

 

      

 

    

 

      

 

     

 

                

Τα μακριά μαλλιά δεν είναι στη μόδα μόνο για τους άντρες. Υπάρχουν μερικές εκπληκτικές προτάσεις ακόμη και για τους μικρούς μας φίλους. Μπορείς να επιλέξεις να αφήσεις τα μαλλιά να πέφτουν προς τα κάτω φυσικά, ή να κάνεις φράντζα και να δώσεις εκεί έμφαση.

Δε χρειάζεται να αφήσεις τα μαλλιά εντελώς μακριά. Μπορείς να επιλέξεις κι ένα κούρεμα με μαλλιά μεσαίου μήκους για να έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Είτε έχεις ίσια είτε σγουρά μαλλιά και ανεξάρτητα από το κούρεμα που θα επιλέξεις, φρόντισε απλά να είναι πάντα καθαρά και λαμπερά.

About Μαρία Νικολοπούλου