Εμφάνιση 8 από 8 καταχωρήσεις

Αποτελέσματα:
Ταξινόμηση κατά:
Ταξινόμηση:

Η KORINTHIAN PALACE A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης από το 2004. Οι ιδιόκτητοι χώροι βρίσκονται στο Νομό Κορινθίας 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Κορίνθου, στον Σολομό.

Το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε δίπλα στη θάλασσα! Το Paladar σας περιμένει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα για να απολαύσετε γαστρονομικές προτάσεις απαράμιλλης γεύσης….

Για φαγητό, ωραίους μεζέδες και ψητά με ακόμη ωραιότερη θέα στη θάλασσα και τον Κορινθιακό, επιλέξτε την Ταβέρνα ΑΙΘΡΙΟ.

Με ένα μενού εμπνευσμένο από την πιο δημιουργική Μεσογειακή κουζίνα το Αλμυρίκι είναι ένα εστιατόριο αποπνέει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και προσφέρει μοναδικές στιγμές στο ηλιοβασίλεμα με θέα τον Κορινθιακό κόλπο.

Θέα που εντυπωσιάζει, ρομαντική και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, εκλεκτά εδέσματα ελληνικής κουζίνας , φίνο κρασί σε υποδέχονται για φωτεινές μέρες και ρομαντικές νύχτες στο εστιατόριο ΘΕΑ στην παραλία του Άσσου Κορινθίας.

Εκτός από τα παραδοσιακά ψητά κρέατα και φαγητά, εδώ θα απολαύσετε φρέσκες πραγματικά πατάτες, χόρτα του βουνού, σαλάτες, διάφορα εκλεκτά ορεκτικά και πολλές άλλες νοστιμιές που θα ολοκληρώσουν την γευστική σας αυτή εκδρομή στο μαγευτικό αυτό…

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Κατάι, δροσερός άνεμος … Έδωσε το όνομά του στον ξεχωριστό χώρο που δημιουργήσανε για εσάς!

Ένας πανέμορφος και καλόγουστος χώρος , με άνεση και διακριτική πολυτέλεια, σας περιμένει για να φιλοξενήσει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.