Εμφάνιση 10 από 18 καταχωρήσεις

Αποτελέσματα:
Ταξινόμηση κατά:
Ταξινόμηση:

MUST VISIT μέρη στο Λουτράκι, η αγαπημένη μας gelateria DOLCI PASSIONI που η βιτρίνα του ειναι γεμάτη με τις λαχταριστές γεύσεις που αγαπάμε! Το χειροποίητο, αυθεντικό, παραδοσιακό, Ιταλικό παγωτό gelato

Τα προϊόντα μας παράγονται καθημερινά από αγνές πρώτες ύλες υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών με παραδοσιακή και απολύτως ελεγμένη διαδικασία. Είναι εγγυημένα για την απόλυτη φρεσκάδα τους και την απαράμιλλη γεύση τους.

Στο εργαστήριο Σπιτικών Γεύσεων της Φωτεινής,Δεδεμπίλη παρασκευάζονται παραδοσιακά γλυκά ταψιού και χειροποίητες τυρόπιτες με φέτα παραγωγής τους και σφολιατοειδή με φρέσκια ζύμη.

Στο εργαστήριο του Φούρνου ΑΛΕΥΡΙΑΔΗ καθημερινά παρασκευάζεται με σπιτική φροντίδα το περίφημο προζυμένιο ψωμί της γιαγιάς καθώς και πολλές άλλες ποικιλίες ψωμιού, όλα με αγνά Ελληνικά προϊόντα.

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικά, παραδοσιακά, χειροποίητα προϊόντα αρτοποιΐας, χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες…με γνώμονα τον συνδυασμό καλύτερης ποιότητας στην καλύτερη τιμή!!!

Εδώ είναι η πιο γλυκιά γωνιά της Κορίνθου… Κάθε μέρα δίπλα σας με μια μεγάλη ποικιλία από γλυκές και αλμυρές λιχουδιές από αγνά και φρέσκα υλικά.

Ο φούρνος του κ.Γιάννη στην Κολιάτσου είναι ο φούρνος που προμηθεύεσαι το ψωμί και τα καλούδια τα καθημερινά, τα φρέσκα της γειτονιάς σου!

Το αρτοποιείο «ΕΛΙΟΨΩΜΟ» είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας εδώ και πολλά χρόνια στην Κόρινθο, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων αξεπέραστης ποιότητας και νοστιμιάς

H οικογένεια Χαλικιά (με τη δεύτερη γενιά μαζί) συνεχίζει το γλυκό της δρόμο με φρέσκιες ιδέες από τις διεθνείς τάσεις και τεχνικές στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, κρατώντας πάντα τα καλύτερα από την παράδοση…

Τα παραδοσιακά προϊόντα, το προζυμάτο καρβέλι ψημένο στον ξυλόφουρνο και η μεγάλη ποικιλία σε παραδοσιακά ψωμιά και αρτοποιήματα είναι αυτά που καθιέρωσαν το Αρτοποιείο ΜΑΡΓΕΤΗΣ στην Κόρινθο και το κάνουν να ξεχωρίζει όχι μόνο για την ποιότητα αλλά…