Εμφάνιση 10 από 19 καταχωρήσεις

Αποτελέσματα:
Ταξινόμηση κατά:
Ταξινόμηση:

Ένας όμορφος χώρος στην πιο ξεχωριστή παραλία της Κορινθίας με απολαυστικά, γευστικά πιάτα, χαλαρή διάθεση και υπέροχη θέα.. Το προσωπικό του ”αλεξάνδρειο..” υπόσχεται να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο και πιο διακριτικό τρόπο. Η…

MUST VISIT μέρη στο Λουτράκι, η αγαπημένη μας gelateria DOLCI PASSIONI που η βιτρίνα του ειναι γεμάτη με τις λαχταριστές γεύσεις που αγαπάμε! Το χειροποίητο, αυθεντικό, παραδοσιακό, Ιταλικό παγωτό gelato

Ένας… σοκολατένιος χώρος στο Κέντρο της Κορίνθου, όπου μπορείτε να απολαύστε στιγμές χαλάρωσης παρέα με τη σοκολάτα το τσάι ή το γλυκό σας ή ακόμα και το παγωτό σας μέσα στο χειμώνα!

Τα προϊόντα μας παράγονται καθημερινά από αγνές πρώτες ύλες υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών με παραδοσιακή και απολύτως ελεγμένη διαδικασία. Είναι εγγυημένα για την απόλυτη φρεσκάδα τους και την απαράμιλλη γεύση τους.

Στο εργαστήριο Σπιτικών Γεύσεων της Φωτεινής,Δεδεμπίλη παρασκευάζονται παραδοσιακά γλυκά ταψιού και χειροποίητες τυρόπιτες με φέτα παραγωγής τους και σφολιατοειδή με φρέσκια ζύμη.

Στο εργαστήριο του Φούρνου ΑΛΕΥΡΙΑΔΗ καθημερινά παρασκευάζεται με σπιτική φροντίδα το περίφημο προζυμένιο ψωμί της γιαγιάς καθώς και πολλές άλλες ποικιλίες ψωμιού, όλα με αγνά Ελληνικά προϊόντα.

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικά, παραδοσιακά, χειροποίητα προϊόντα αρτοποιΐας, χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες…με γνώμονα τον συνδυασμό καλύτερης ποιότητας στην καλύτερη τιμή!!!

Ο φούρνος Ζώης που βρίσκεται στα Ίσθμια και στο Περιστέρι Αττικής φροντίζει εδώ και πολλά χρόνια με παραδοσιακές συνταγές και γεύσεις από την Ήπειρο με αγνά και άριστης ποιότητας υλικά να ικανοποιεί κάθε απαίτηση σας.

Στον Φούρνο ZΩΗ, θα βρείτε καθημερινά φρέσκο Γιαννιώτικο ψωμί σταρένιο με προζύμι – ολικής αλέσεως. Σας προσφέρουν μια πλήρη γκάμα αρτοπαρασκευασμάτων και γλυκισμάτων δίνοντας πάντα έμφαση στην ποιότητα και στην άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Εδώ είναι η πιο γλυκιά γωνιά της Κορίνθου… Κάθε μέρα δίπλα σας με μια μεγάλη ποικιλία από γλυκές και αλμυρές λιχουδιές από αγνά και φρέσκα υλικά.