Εμφάνιση 5 από 5 καταχωρήσεις

Αποτελέσματα:
Ταξινόμηση κατά:
Ταξινόμηση:

Το Ιατρείο της Ακτινολόγου Σπανογιάννη-Αδάμ Ευαγγελίας είναι εξοπλισμένο με καινούρια μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι εξετάσεις διενεργούνται σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στο χώρο του ιατρείου, με βάση πάντα την άρτια επιστημονική…

Η Αναστασία επιθυμεί να προωθήσει την Ομοιοπαθητικη ως το επιλεγμένο από τους ασθενείς σύστημα υγείας στον 21ο αιώνα και να προσφέρει τη δυνατότητα στον κόσμο να βελτιώσει την υγεία του και να επιτύχει το βέλτιστο δυναμικό του.

Κάθε ασθενής είναι μια ξεχωριστή περίπτωση που δεν μοιάζει με καμιά προηγούμενη. Στόχος της θεραπείας είναι η ανακούφιση του ασθενούς και η επιστροφή του στην υγεία. Αυτό επιτυγχάνεται στο Ιατρείο της Ομοιοπαθητικού Ιατρού Βενετίας Βέρβου – Μπαζαίου…

Η Χριστίνα Γκότση είναι επαγγελματίας Αρωματοθεραπεύτρια, που έχει εκπαιδευθεί σε υψηλό επίπεδο στη χρήση των αιθέριων ελαίων, καθώς και στην εφαρμογή της μάλαξης Αρωματοθεραπείας.

Εάν η υγεία και η ομορφιά των άκρων είναι σημαντική για εσάς…. Εάν τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα των ποδιών, κάνουν την καθημερινή σας ζωή δύσκολη, ελάτε να σας βοηθήσουμε.