Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

γκ

Η αρωματοθεραπεία είναι μια εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος, γνωστή εδώ και 5.000 χρόνια, κατά την οποία χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια, προκειμένου ο ασθενής να χαλαρώσει και να ανακουφιστεί από τα συμπτώματα της πάθησης που τον ταλαιπωρεί.

Η Χριστίνα Γκότση είναι επαγγελματίας Αρωματοθεραπεύτρια, που έχει εκπαιδευθεί σε υψηλό επίπεδο στη χρήση των αιθέριων ελαίων, καθώς και στην εφαρμογή της μάλαξης Αρωματοθεραπείας.

Τα έλαια που χρησιμοποιούνται για Αρωματοθεραπεία έχει διαπιστωθεί επιστημονικά ότι έχουν αντιβιοτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιοξειδωτικές, επουλωτικές, αντιφλεγμονώδεις και άλλες θεραπευτικές ιδιότητες .

Μέσω του μασάζ τα μόρια των αιθέριων ελαίων διαπερνούν το δέρμα και εισέρχονται στην κυκλοφορία ταξιδεύοντας σε διαφορετικά όργανα και συστήματα του σώματος.

Οι μυρωδιές των αιθέριων ελαίων ταξιδεύουν στο ανθρώπινο σώμα μέσω των νευρικών ινών επηρεάζοντας το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει την διαίσθηση, την διάθεση, τα συναισθήματα και την γενική ισορροπία του οργανισμού και του σώματος μας.

Εκτός από την αρωματοθεραπεία, η Χριστίνα Γκότση χρησιμοποιεί και Hot stones  με τις οποίες κάνει μασάζ με ζεστές ηφαιστιογενείς πέτρες για τόνωση κυκλοφοριακού, λεμφικού και μυϊκού συστήματος τοποθετώντας τις πέτρες στα πιο ενεργειακά σημεία του σώματος για να απαλύνουν τον πόνο.

Επίσης δημιουργεί και χρησιμοποιεί μάσκες, έλαια και καλλυντικά προσώπου και σώματος για ενυδάτωση και τόνωση του δέρματος, αντιγηραντικά,  συσφικτικά, απολέπιση, καταπολέμηση της ακμής, θεραπείες ενυδάτωσης, πρωτογενείς και δευτερογενείς βλάβες προσώπων κ.α. καθώς και για το σώμα για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, ραγάδων, μυκήτων, αρθριτικών, ρευματικών κ.α.

 Υπηρεσίες :

  • Θεραπείες προσώπου
  • Καλλυντικά προσώπου
  • Μασάζ σώματος
  • Καλλυντικά σώματος
  • Καλλυντικά για παθήσεις

 

  • Επίσκεψη κατ’οίκον

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Αρωματοθεραπεύτρια Χριστίνα Γκότση:

Τηλ. 6932 233521

E-MAIL: christinegotsi@windowslive.com

unnamed

WebBanner_300x250