Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΛΑΓΙΟΣ..

ΛΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ

L2gk-is-345

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα Ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα.

 

Η επιχείρησή μας εξυπηρετεί με συνέπεια & επαγγελματισμό στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά οχημάτων και μηχανημάτων.

ανταλλα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκίνητου από το 1990 .

Οι ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Λεωφ. Νάτο στον Ασπρόπυργο (Θέση Σκαλιστήρι).
Η πολυετή μας παρουσία και ή εμπειρία μας στο χώρο του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού μας έχει φέρει στις πρώτες θέσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Στην lagiosparts καθημερινά προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκίνητων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Τα περισσότερα ανταλλακτικά προέρχονται από την άλλη εταιρεία μας ,την Λάγιος ανακύκλωση, στην Κόρινθο μια από της μεγαλύτερες εταιρείες ανακύκλωσης στην Ελλάδα, συμβεβλημένη με την ΕΔΟΕ η οποία είναι το εγκεκριμένο σύστημα ανακύκλωσης στην χώρα μας!

ανταλλακτικα

===========================================================

Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ Ε.Π.Ε.

 

Ανακύκλωση

L3gk-is-345

Η Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ Ε.Π.Ε. είναι εταιρεία ανακύκλωσης οχημάτων τέλους κύκλους ζωής (ΟΤΚΖ) και είναι συμβεβλημένη με την εναλλακτική διαχείριση οχημάτων Ελλάδος (ΕΔΟΕ).

Η εταιρεία ανακύκλωσης ιδρύθηκε το 2007 και με συνεχή επέκταση και ανάπτυξη διαχειρίζεται την ανακύκλωση των οχημάτων ιχ/φιχ και σκράπ συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Η εταιρεία μας με εκπρόσωπο τον Κων/νο Λάγιο, ο οποίος διαθέτει 30ετίας εμπειρία στο αντικείμενο του αυτοκινήτου και του ανταλλακτικού καθώς διατηρεί ατομική επιχείριση εμπορίας ανταλλακτικών και σκράπ. Η πολύχρονη εμπειρία του στο συγκεκριμένο αντικείμενο καθώς και τη γνώση της αγοράς έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη γνώση και εκτίμηση του αντικειμένου. Έδωσε το προβάδισμα για τη λειτουργία του κέντρου ανακύκλωσης Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ ΕΠΕ η οποία επεξεργάζεται παλαιά οχήματα που έχουν κλείσει τον κύκλο ζωής τους.

Ο κ.Λάγιος Κων/νος εκπρόσωπος της Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ ΕΠΕ όπως προαναφέραμε έχει δημιουργήσει με την εμπειρία τόσων χρόνων μεγάλο πελατολόγιο τόσο με ιδιώτες όσο και με φορείς που διενεργούν στην απόσυρση παλαιών οχημάτων. Με τη γνώση του στο αντικείμενο της ανακύκλωσης ιδρύθηκε η εταιρεία για το μόνο σκοπό την ανακύκλωση και την εξασφάλιση βιωσιμότητάς της ως προς ένα καλύτερο και σίγουρα πιο υγιές περιβάλλον.

 

 Απόσυρση

L1gk-is-345

Η ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ αποτελεί μονάδα εναλλακτικής διαχείρισης, διαλυτήριου αυτοκινήτων Ο.Τ.Κ.Ζ, ανακύκλωση μεταλλικών απορριμμάτων και υπολειμμάτων. Η μονάδα μας πληρεί όλους τους όρους του ΣΤΑΚΟΔ 371.0 στο νομό Κορινθίας. Τα συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης έχουν σκοπό και στόχο την ανάκτηση υλικών προς επεξεργασία ανακύκλωσης από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που δημιουργούνται στην αλυσίδα αυτή.

Ένας κρίκος της αποτελεί και η ΕΔΟΕ που δημιουργήθηκε ώστε να προωθήσει κέντρα ανακύκλωσης με δωρεάν παραλαβή αυτοκινήτων.Είμαστε υποχρεωμένοι να, επενδύσουμε προς το αύριο για να θεωρούμαστε ένας δυναμικός κρίκος στον όρο περιβάλλον και ανακύκλωση που συνεπάγεται σε κατηγορίες υλικών που πλέον να ανακτώνται και επαναχρησιμοποιούνται. Υλικά όπως ελαστικά αυτοκινήτων, συσσωρευτών, χρησιμοποιημένων ορυκτελαίων κ.α.

Η ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ αξιοποιεί, ανακυκλώνει και χρίζει υψηλών προδιαγραφών ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να παραδίδει το όχημα που επιθυμεί να ανακυκλώσουμε στο διαλυτήριο μας έτσι ώστε να αποκτούν άμεσα και χωρίς καμία επιβάρυνση πιστοποιητικό καταστροφής.

 

 Κόρινθος:      Άγιοι Θεόδωροι – θέση Κοκκινάδες 

Τηλέφωνο:27410 48022, 27410 49291

Κινητό:6946025580,  6937272899

Φαξ:27410 48802

 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 

Λεωφόρος ΝΑΤΟ, θέση Σκαλιστήρι,

(δίπλα στις αποθήκες ΔΕΗ)

Τηλ. 2105595977 – 2105571933

E-mail:recycle@lagios.eu

 

Δείτε μας στο facebook εδώ και μάθετε περισσότερα για εμάς εδώ

 

Για Ανακύκλωση Αυτοκινήτων δείτε εδώ 

Οι ιστοσελίδες μας:

http://www.findhere.gr/findhere/ms-general.do?companyId=34836

http://www.lagios.com.gr/index.php?l=el

http://www.lagiosparts.eu/

3 4 5 6 19822-ANAKYKLOSI-PRASINI-ENERGEIA-PERIBALLON-LAGIOS-KONSTANTINOS---ANAKYKLOSI-OHIMATON-IH-KAI-FIH---KENTRO-EPEXERGASIAS-OHIMATON-OTKZ-KAI-SKRAP---ANAKYKLOSI-AGIOI-THEODOROI-KORINTHOS---PRASINI-EN file (1) Καταγραφή 2

 

WebBanner_300x250