Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

 

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ2

Διαγνωστικό & Θεραπευτικό Κέντρο

 – Τομογραφία & Κέντρο Μαστού

Το Κέντρο Μαγνητική – Αξονική Τομογραφία και Μαστού Ισθμού Κορίνθου Πελοποννήσου είναι ένα Πρότυπο Κέντρο Εξατομικευμένης Ιατρικής, καθώς και Πρότυπο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό κέντρο στη Πύλη της Πελοποννήσου.

Οι εγκαταστάσεις του στεγάζονται σε σύγχρονο κτίριο στον Ισθμό Κορίνθου (πλησίον στα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου και στις Νεροτσουλήθρες Water Fun) κι αποτελεί ένα Διαγνωστικό κέντρο ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος έχοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο.

profi1l

Ένας χώρος ολοκληρωμένης ακτινολογικής, επιστημονικής καθώς και σύγχρονης ιατρικής συμβολής, με φιλικό περιβάλλον προς τον ασθενή και σεβασμό στις ανάγκες του, τις ανησυχίες του και τους προβληματισμούς του.

Στελεχώνεται από διακεκριμένους Ιατρούς κι έμπειρο Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό, που χαρακτηρίζεται από προθυμία και αποτελεσματικότητα. Οι εξειδικευμένοι ιατροί μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας ενημερώσουν με εγκυρότητα πάνω στο θέμα που σας απασχολεί και να διαγνώσουν το πρόβλημά σας.

Η εμπειρία, η αξιοπιστία και η ποιότητα των υπηρεσιών του διαγνωστικού και θεραπευτικού ιατρικού κέντρου στον Ισθμό Κορίνθου, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα προς όλους τους ασθενείς που μας επιλέγουν συνειδητά και όχι τυχαία.

Τα Τμήματα του Κέντρου είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονες ιατρικές συσκευές υψηλής απόδοσης παρέχοντας υψηλή πιστοποιημένη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες (ISO 9001:2008).

Επενδύσαμε σε Τεχνολογία αιχμής με σκοπό να προσφέρουμε στους Ασθενείς μας τις τελειότερες και πλέον αξιόπιστες μεθόδους Διάγνωσης και Θεραπείας.

Ενδεικτικός εξοπλισμός:                          d2

Mαγνητικός Tομογράφος GE 1,5t 50mtesla

Αξονικός Τομογράφος 64 slice (τομών)

Υπερηχοτομογράφος (Έγχρωμα Triplex αγγείων σώματος)
4D ανασυνθέσεις της εταιρείας GE

Ψηφιακός Μαστογράφος της εταιρείας GE 2000D

Ψηφιακό Ακτινολογικό Siemens

Ψηφιακή Πανοραμική Οδόντων – Κεφαλομετρικό Planmeca

Έλεγχος Οστεοπόρωσης – μέθοδος DEXA – USA

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το Κέντρο μας Μαγνητική – Αξονική Τομογραφία και Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθου όπου θα ήταν ευχαρίστησή μας να σας ξεναγήσουμε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας και να σας παρουσιάσουμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της απεικονιστικής διάγνωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξή σας κι ευελπιστούμε να είμαστε πάντα άξιοι των προσδοκιών σας.

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Δήμητρα Α. Κωνσταντοπούλου
Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Marketing

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ – ΑΞΟΝΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ, ΙΣΘΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

—————————–

 

Μαγνητική – Αξονική Τομογραφία & Κέντρο Μαστού

Το κέντρο «Μαγνητική – Αξονική Τομογραφία & Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθου Πελοποννήσου» είναι Πρότυπο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Εξατομικευμένης Ιατρικής στον Ισθμό της Κορίνθου.

Αποτελεί Διαγνωστικό κέντρο ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος και είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους κρατικούς και ιδιωτικούς ασφαλιστικούς φορείς.

Διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλής απόδοσης, προσφέροντας στους ασθενείς τις τελειότερες και πλέον αξιόπιστες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας, με εξετάσεις ανώδυνες, αναίμακτες, διάρκειας 5 μόλις δευτερολέπτων.

Οι απεικονιστικές εξετάσεις του Αξονικού τομογράφου, του Μαγνητικού τομογράφου, τουΥπερηχοτομογράφου, του Ψηφιακού ακτινολογικού και του Ψηφιακού Μαστογράφου, εκτελούνται με τον πιο ασφαλές τρόπο για ακριβή κι αξιόπιστα αποτελέσματα.

Το διακεκριμένο επιστημονικό κι ιατρικό μας δυναμικό, η κορυφαία τεχνολογία, η φιλική υποδοχή και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, συμβάλλουν στο να εξυπηρετηθείτε χωρίς άγχος και ταλαιπωρία, με την αμέριστη υποστήριξη όλων μας. Υπηρετούμε την υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό, με πάθος, αγάπη, πίστη, αφοσίωση κι απόλυτο σεβασμό στον πόνο και την ασθένεια.

Με αδιάκοπη εργασία, συνέπεια κι επιμονή, επενδύοντας στην τεχνολογία αιχμής και τη διαρκή ιατρική ενημέρωση, δεσμευόμαστε να σας υποδεχτούμε με χαμόγελο, πραγματώνοντας το σύνθημά μας

… με προτεραιότητα στον άνθρωπο!

 

Αξονική Τομογραφία – Διαγνωστικό κέντρο

Η Αξονική Τομογραφία του Διαγνωστικού Κέντρου Μαστού στον Ισθμό Κορίνθου είναι μια εντελώς ανώδυνη και ταχύτατη, διαγνωστική απεικονιστική εξέταση, που παράγει λεπτομερείς εικόνες του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβανομένων των οστών, των μυών, της καρδιάς, του εντέρου και των αγγείων.

axoniki-korinthos0

Αναπόσπαστο κομμάτι του Διαγνωστικού μας κέντρου είναι ο υπερσύγχρονος Αξονικός Τομογράφος 64 Τομών με δυνατότητα Spiral Τεχνικής και 3D Απεικόνισης.

Με την Αξονική Τομογραφία απεικονίζεται το ανθρώπινο σώμα σε εγκάρσιες τομές που δημιουργούνται από την επεξεργασία των ακτινών Χ, με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η Spiral Τεχνική (πολυτομική σπειροειδής) επιτρέπει την ολοκλήρωση των εξετάσεων σε 5 δευτερόλεπτα με εξαιρετικό αποτέλεσμα εικόνας και ευκρίνειας.

Ο ασθενής υποβάλλεται σε Αξονική Τομογραφία με απόλυτα σύγχρονες, ασφαλείς, γρήγορες κι αποτελεσματικές μεθόδους, έτσι ώστε οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων να έχουν άμεσα ολοκληρωμένη εικόνα για την υγεία και το πρόβλημά του.

 

Αξονικός Τομογράφος 320 ανεξάρτητων σειρών ανιχνευτών Aquilion ONE  

one-aquilion

O νέος Αξονικός Τομογράφος Aquilion ONE της TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS αποτελεί ένα νέο άλμα εμπρός για την τεχνολογία αξονικής τομογραφίας. Με προοπτική να ανατρέψει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα που προσέφεραν οι αξονικοί ελικοειδούς και πολυτομικής σάρωσης στην φροντίδα των ασθενών είναι το πλέον σύγχρονο και μεγαλύτερο σύστημα Αξονικού Τομογράφου που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Ο Aquilion ONE διαθέτει 320 ανεξάρτητες σειρές ανιχνευτών στον άξονα Ζ με συνέπεια να μπορεί να σαρώσει 160 mm ανατομική κάλυψη σε μια πλήρη περιστροφή 360°.

 

ONE ROTATION
Πλήρης κάλυψη ολόκληρου οργάνου σε μια περιστροφή 360ο

Η επιθυμία των κλινικών ιατρών να λαμβάνουν ισοτροπικά δεδομένα του όγκου ενός ολόκληρου οργάνου του σώματος με μία μόνο περιστροφή γίνεται πραγματικότητα.

one-aquilion1

Το μεγάλο εύρος ανατομικής κάλυψης των 160mm δίνει την δυνατότητα απεικόνισης της καρδιάς και του εγκεφάλου με μία περιστροφή χωρίς να χρειάζεται πια ελικοειδής σάρωση.

Ολόκληρο το όργανο μπορεί να ληφθεί σε ένα χρόνο και να ληφθούν εικόνες 3D με τέλεια συνέχεια κατά τον άξονα Ζ. Επιπρόσθετα οι υπερταχείς χρόνοι σάρωσης προσφέρουν αξιοσημείωτη μείωση της δόσης ακτινοβολίας και της απαιτούμενης ποσότητας σκιαγραφικού.

Ολόκληρη η καρδιά μπορεί να απεικονισθεί με μια μόνο περιστροφή για την ανάλυση των στεφανιαίων αγγείων, κατά την διάρκεια ενός μόνο παλμού με δυνατότητα πλήρους λειτουργικής ανάλυσης της καρδιάς.

Κάθε ανασύνθεση 3D της καρδιάς απεικονίζει την ίδια ακριβώς φάση του καρδιακού κύκλου με εντυπωσιακά «ακίνητες» απεικονίσεις των στεφανιαίων αγγείων.

Η ικανότητα λήψης ολόκληρου του εγκεφάλου με μια σάρωση ανοίγει τον δρόμο για νέες διαγνωστικές εφαρμογές και δυνατότητες.

one-aquilion2

Το πρωτόκολλο σάρωσης Neuro ONE επιτρέπει την λήψη πολλαπλών απεικονίσεων ολόκληρου του εγκεφάλου κατά την έγχυση σκιαγραφικού δίνοντας έτσι την δυνατότητα παρατηρήσεις της αιμάτωσης του ολόκληρου του εγκεφάλου όπως και την αγγειογραφία εγκεφάλου σε μια εξέταση.

Η δυναμική ογκομετρική λήψη δίνει επίσης την δυνατότητα παρατήρησης 3D μετακινούμενες κλειδώσεις προσφέροντας νέες διαγνωστικές δυνατότητες και στην ορθοπεδική απεικόνιση.

one-aquilion3

Εξετάσεις αξονικού τομογράφου

Στο τμήμα Αξονικής Τομογραφίας πραγματοποιούνται όλες οι συμβατικές εξετάσεις, αλλά και πολλές σύγχρονες που αντικαθιστούν παλαιότερες πιο ανακριβείς κι επίπονες εξετάσεις, συμβάλοντας ουσιαστικά στη σωστή διάγνωση με ακρίβεια και ταχύτητα.

Kλασσική Αξονική Τομογραφία (Μέσος χρόνος εξέτασης 5-10”)

Εγκεφάλου                       HRTC Θώρακος

Σπλαχνικού Κρανίου        Κοιλίας

HRCT Λιθοειδών              Σπονδυλικής στήλης

Τραχήλου                         Άκρων

Θώρακος

 

Αξονική Αγγειογραφία

 

Εγκεφάλου

Καρωτίδων και Σπονδυλικών Αρτηριών

Νεφρικών Αρτηριών

Αρτηριών κάτω άκρων

Αξονική Στεφανιογραφία (διάρκεια 5”)

Calcium Score Στεφανιαίων αγγείων (διάρκεια 5”)

Λειτουργική Μελέτη Καρδιάς (διάρκεια 5”)

Αξονική Βρογχοσκόπηση (διάρκεια 5”)

Αξονική Δακρυοκυστεογραφία (διάρκεια 5”)

Αξονική Κολονόσκοπηση (χωρίς κολονοσκόπιο)(διάρκεια 5”)

3D Ανασυνθέσεις

Αξονική Οδόντων Dental Scan

 

 

Μαγνητική Τομογραφία

Η Μαγνητική Τομογραφία του Διαγνωστικού Κέντρου Μαστού στον Ισθμό Κορίνθου είναι μια εντελώς ανώδυνη διαγνωστική μέθοδος σάρωσης του ανθρώπινου σώματος, για λεπτομερή διερεύνηση των εσωτερικών οργάνων, οστών, αγγείων και ιστών, με χρήση ισχυρού μαγνητικού πεδίου κυμάτων και ραδιοσυχνοτήτων.

magnitiki-korinthos

Ο υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος του κέντρου μας 1.5 tesla General Electric παρέχει πολλαπλές δυνατότητες.

Απεικονίζει με πολύ μεγάλη ακρίβεια κι ευκρίνεια τις εικόνες του σώματος του ασθενή σε ελάχιστα λεπτά, έχει μεγάλη άνεση και σημαντική μείωση θορύβου σε σχέση με παλαιότερα μηχανήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την εξέταση της μαγνητικής τομογραφίας ο ασθενής δεν λαμβάνει ακτινοβολία.

Εξετάσεις μαγνητικού τομογράφου

Στο τμήμα μαγνητικής τομογραφίας πραγματοποιούνται όλες οι συμβατικές εξετάσεις, αλλά και πολλές σύγχρονες όπως:

Κλασσική Μαγνητική Τομογραφία

 

Μαγνητική Κεντρικού Νευρικού Συστήματος

Μαγνητική Μυοσκελετικού Συστήματος

Μαγνητική Σπλαχνικού Κρανίου

Μαγνητική Τραχήλου

Μαγνητική Μικρών Επιφανειακών οργάνων

Μαγνητική Θωρακικής και Κοιλιακής Κοιλότητας

Μαγνητική Αγγειογραφία

 

Μαγνητική Εγκεφάλου

Μαγνητική Καρωτίδων και Σπονδυλικών Αρτηριών

Μαγνητική Θωρακικής Αορτής

Μαγνητική Κοιλιακής Αορτής

Μαγνητική Νεφρικών Αρτηριών

Μαγνητική Αρτηριών κάτω άκρων

Μαγνητική Φασματοσκοπία

Mαγνητική Κροταφογναθικών αρθρώσεων

Mαγνητική Μαστογραφία

Mαγνητική Μυελογραφία, έλεγχος σπονδυλικής στήλης & νωτιαίου μυελού

Mαγνητική Πυελογραφία

Μαγνητική Ουρογραφία, έλεγχος ουροποιητικού συστήματος

Mαγνητική Χολαγγειοπαγκρεατογραφία (MRCP), απεικόνιση του χοληφόρου συστήματος σε τρισδιάστατη μορφή

Μαγνητική Καρδιάς

Μαγνητική Στεφανιογραφία

Ολόσωμη μαγνητική τομογραφία οστών (total body MRI)

 

Υπερηχοτομογράφος – (δυνατότητα 3D & 4D)

Υπερηχογράφημα είναι διαγνωστική μέθοδος για τα όργανα και τα αγγεία του σώματος, των οποίων η απεικόνιση γίνεται με υπερηχητικά κύματα.

hperixotomografos

Οι υπέρηχοι αποτελούν μία από τις πιο αξιόπιστες διαγνωστικές τεχνικές. Είναι μια εξέταση εντελώς ανώδυνη, ταχύτατη, χωρίς ιοντίζουσα ακτινοβολία και μπορεί να εντοπίσει πλήθος προβλημάτων, που παλαιότερα χρειάζονταν πιο επώδυνες και μεγαλύτερου κόστους εξετάσεις.

Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα υπερήχων τουΚέντρου Εξατομικευμένης Ιατρικής Ισθμού Κορίνθου, όπως τα General Electric Logic No9 και General Electric Logic 7, είναι ασφαλή, ακριβείας, υψηλής ευκρίνειας, με δυνατότητα απεικόνισης 3D και 4D.

Στο τμήμα Υπερηχοτομογραφίας του Διαγνωστικού κέντρου Μαστού Ισθμού Κορίνθουπραγματοποιούνται όλες οι εξετάσεις υπερήχων:

Υπέρηχοι σώματος και αγγείων

 

Υπέρηχος Άνω κοιλίας

Υπέρηχος Κάτω κοιλίας (ελάσσονος πυέλου)

Υπέρηχος Επιφανειακών οργάνων

Υπέρηχος Εσωτερικών γεννητικών οργάνων (διακολπικό)

Υπέρηχος Προστάτη (διορθικό)

Υπέρηχος Θυρεοειδούς

Υπέρηχος Τραχήλου

Υπέρηχος Μαστών

Υπέρηχος Οσχέου

Υπέρηχοι κύησης (αυχενική διαφάνεια, Β-επιπέδου, Doppler)

Παιδιατρικοί υπέρηχοι (έλεγχος ισχίων & ανώτερου γαστρεντερικού)

4D Ανασυνθέσεις

Υπέρηχοι οφθαλμικών κόγχων

Υπερηχογραφήματα αγγείων σώματος (Triplex αγγείων)

 

Triplex κοιλιακής αορτής και λαγονίων αρτηριών

Triplex καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών

Triplex αρτηριών και φλεβών άνω και κάτω άκρων

Triplex πυλαίας φλέβας

Triplex ηπατικής αρτηρίας

Οι εξετάσεις υπερηχογραφημάτων εκτελούνται αποκλειστικά από ιατρούς ακτινοδιαγνώστες που είναι εξειδικευμένοι στη μέθοδο των υπέρηχων.

 

Οστεοπόρωση (μέθοδος DEXA) ψηφιακή τεχνολογία

Η Οστεοπόρωση είναι μια νόσος που χαρακτηρίζεται από προοδευτική απώλεια της οστικής μάζας του σκελετού.

osteoporosi22

Τα κόκαλα γίνονται λεπτά και σπάζουν εύκολα γιατί έχουν χάσει ένα μεγάλο μέρος του ασβεστίου τους, με επακόλουθα πόνους, παραμορφώσεις, απώλεια κινητικότητας, ανικανότητα κ.τ.λ.

Η οστεοπόρωση είναι πολύ συχνή πάθηση η οποία για πολλά χρόνια δεν προκαλεί συμπτώματα. Οι περισσότεροι ασθενείς αντιλαμβάνονται ότι πάσχουν από τη νόσο της οστεοπόρωσης όταν πάθουν το πρώτο κάταγμα.

Η Μαγνητική Αξονική Τομογραφία – Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθου στην Πελοπόννησο, διαθέτει σήμερα μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας για την μέτρηση οστικής πυκνότητας, με τα οποία ο ειδικός γιατρός μπορεί εύκολα και γρήγορα να διαγνώσει την οστεοπόρωση πολύ πριν συμβούν κατάγματα.

Οι κυριότεροι παράγοντες που προδιαθέτουν-προκαλούν την οστεοπόρωση:

Το γυναικείο φύλο

Η ηλικία (μετά τα 50 ο κίνδυνος αυξάνεται)

Πρόωρη εμμηνόπαυση ή διαταραχές του κύκλου

Οικογενειακό ιστορικό οστεοπόρωσης

Μικρόσωμη ή λεπτή διάπλαση

Ανεπαρκής πρόσληψη ασβεστών ή βιταμίνης D

Έλλειψη σωματικής άσκησης, καθιστική ζωή

Κατάχρηση καπνίσματος, οινοπνευματωδών, καφέ, κόκκινου κρέατος

Διάφορες παθήσεις όπως: υπερθυρεοειδισμός, νεφρική ανεπάρκεια, ρευματοπάθειες και παθήσεις του πεπτικού συστήματος

Αξίζει να επισημανθεί ότι υπάρχει και ανδρική οστεοπόρωση.

osteoporosi-korinthos1

Σήμερα η διάγνωση για τη μέτρηση της οστικής μάζας γίνεται με τη μέθοδο DEXAσε διάφορες περιοχές του σώματος και ειδικότερα στις περιοχές εκείνες που υπάρχει αυξημένος κίνδυνος οστεοπορωτικών καταγμάτων και πιο συγκεκριμένα τον καρπό, την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης και των ισχίων.

Η εξέταση μέτρησης οστικής πυκνότητας είναι μη-επεμβατική, εντελώς ανώδυνη (ο ασθενής δεν απαιτείται να βγάλει τα ρούχα του), ταχύτατη, και απόλυτα ασφαλής.

 

Ποιοι ασθενείς δεν μπορούν να εξεταστούν για οστεοπόρωση

Έγκυες ή γυναίκες με πιθανότητα εγκυμοσύνης.

Ασθενείς που έχουν πολύ πρόσφατα υποβληθεί σε εξέταση με χορήγηση σκιαγραφικού.

 

Ψηφιακές Κλασσικές Ακτινογραφίες

Οι Ψηφιακές Ακτινογραφίες έχουν εξαιρετικά μεγαλύτερη ευκρίνεια σε σχέση με τις αναλογικές ακτινογραφίες, επιτρέπουν τη μεγέθυνση για να εντοπιστούν με διαγνωστική ακρίβεια τα παθολογικά ευρήματα, εκμηδενίζουν τα τεχνικά σφάλματα αποφεύγοντας τις επαναλήψεις, έχουν λιγότερη ακτινοβολία και παρέχουν τη δυνατότητα πολλαπλών αντιγράφων.

psifiakes-aktinografies-korinthos

Το τμήμα Ψηφιακής Ακτινολογίας του Κέντρου Εξατομικευμένης Ιατρικής Ισθμού Κορίνθου είναι εξοπλισμένο με νέα μηχανήματα τελευταίας γενιάς και ψηφιακής τεχνολογίας, τα οποία έχουν την δυνατότητα επεξεργασίας εικόνων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με εγγυημένα αποτελέσματα για εξετάσεις απόλυτης ακρίβειας, μεγάλης ευκρίνειας και ταχύτητας.

Η διεξαγωγή εξετάσεων πραγματοποιείται από ειδικευμένο προσωπικό, καθώς κάθε μηχάνημα είναι ειδικής χρήσης για συγκεκριμένο τύπο εξετάσεων, που εκτελούνται με ακτινοσκοπικό έλεγχο και ηλεκτρονική επεξεργασία.

 

Στο τμήμα Ψηφιακής Κλασσικής Ακτινολογίας πραγματοποιούνται οι εξετάσεις:

Ψηφιακή Ακτινογραφία Άκρων

Ψηφιακή Ακτινογραφία Θώρακος

Ψηφιακή Ακτινογραφία Εγκεφάλου

Ψηφιακή Ακτινογραφία Σπονδυλικής στήλης

τιν

Στο τμήμα Ορθοπαντογράφου πραγματοποιούνται οι εξετάσεις:

Ψηφιακή Πανοραμική οδόντων

Κεφαλομετρικό

Ακτινογραφίες οδόντων & γνάθου για ενήλικες και παιδιά

 

Ψηφιακή Πανοραμική Οδόντων & Κεφαλομετρικό

Σorthopantografos-korinthosτο διαγνωστικό μας κέντρο Μαγνητική Αξονική Τομογραφία – Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθουδιαθέτουμε Ψηφιακό Ορθοπαντογράφο τελευταίας τεχνολογίας (Planmeca ProlineXC), με εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια, υψηλή ανάλυση και χαμηλή δόση ακτινοβολίας, για ψηφιακές πανοραμικές και κεφαλομετρικές ακτινογραφίες.

Το σύγχρονο σύστημα ψηφιακών οδοντιατρικών απεικονίσεων που διαθέτουμε, προσφέρει τη δυνατότητα αξιόπιστων οδοντιατρικών ακτινολογικών εξετάσεων, όπως την ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία των γνάθων, κεφαλομετρικές λήψεις και απεικόνιση των κροταφογναθικών αρθρώσεων.

 

 

panoramiki-odonton

Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία είναι η ακτινογραφία που με υψηλή ευκρίνεια απεικονίζει όλα τα δόντια των γνάθων, τα οστά των γνάθων, τα ιγμόρεια, τη ρινική κοιλότητα και τους τραχηλικούς ιστούς.

Η Ψηφιακή Πανοραμική χρησιμοποιείται από τον οδοντίατρο για εντοπισμό οδοντικών προβλημάτων, όπως απεικόνιση στους φρονιμίτες, εντοπισμός έγκλειστων και υπεράριθμων δοντιών, ανατομικά προβλήματα κ.α.

 

kefalometriki-aktinografia-dontion

Κεφαλομετρική Ψηφιακή Ακτινογραφία είναι η ψηφιακή ακτινογραφία που απεικονίζει σε ειδική πλάγια θέση το κεφάλι, ώστε να εκτιμηθούν οι αποστάσεις, η δομή και η θέση των οστών και των μαλακών μορίων του κρανίου.

Συνήθως χρησιμοποιείται από τους οδοντιάτρους και τους ορθοδοντικούς για αξιολόγηση των προβλημάτων του ασθενή (όπως αποστήματα, κύστες, ιγμορίτιδα, τερηδόνα, προσθετικές, κατάγματα κλπ) ώστε να ακολουθηθεί η ενδεδειγμένη θεραπεία, αλλά και για την αξιολόγηση του αεραγωγού για προβλήματα υπνικής άπνοιας κ.α.

 

 

Ακτινογραφία Οδόντων

odonton-aktinografia7
Οι ακτινογραφίες δοντιών και οστών των γνάθωνείναι απαραίτητες τόσο στους ενήλικες, όσο και στα παιδιά, για τη διάγνωση και θεραπεία πολλών οδοντικών ασθενειών, οι οποίες δεν μπορούν να εντοπιστούν κλινικά ή χρειάζονται μεγαλύτερη διαγνωστική διερεύνηση.

Βλάβες στα δόντια ή στα οστά των γνάθων, τραυματισμοί, τερηδόνα, εντοπισμός έγκλειστων, υπεράριθμων ή ελλειμματικών δοντιών, έλεγχος νεογίλων ή μόνιμων δοντιών, είναι μερικές από τις πιο συχνές παθήσεις που απαιτούν ακτινογραφία οδόντων.

Στο διαγνωστικό μας κέντρο Μαγνητική Αξονική Τομογραφία – Κέντρο Μαστού smile43Ισθμού Κορίνθου διαθέτουμε Ψηφιακό Ορθοπαντογράφο τελευταίας τεχνολογίας (Planmeca Proline XC), με εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια, υψηλή ανάλυση και χαμηλή δόση ακτινοβολίας, για ψηφιακές πανοραμικές και κεφαλομετρικές ακτινογραφίες.

 

Ψηφιακή Μαστογραφία – Διαγνωστικό Κέντρο Μαστού

ge_senographe_2000d
Η Προληπτική Ψηφιακή Μαστογραφία αποτυπώνει γρήγορα και πιο αποτελεσματικά την εικόνα του γυναικείου στήθους και αποτελεί Νέο Όπλο για την πρόληψη του καρκίνου του Μαστού.

Στο διαγνωστικό μας κέντρο Μαγνητική Αξονική Τομογραφία – Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθουδιαθέτουμε Ψηφιακό Μαστογράφο τελευταίας τεχνολογίας, παρέχοντας απεικονιστικές πληροφορίες ακρίβειας με τη δυνατότητα της Ψηφιακής Μαστογραφίας, καθώς και της Μαγνητικής Μαστογραφίας, δίνοντας έμφαση στη σύντομη και άνετη διεκπεραίωση της εξέτασης.

 

 

Προληπτική Ψηφιακή Μαστογραφία

  1. Η έγκυρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, σώζει το μαστό και τη ζωή σας.

Αν είστε 35 έως 40 ετών και δεν είχατε λόγο ως τώρα να κάνετε μαστογραφία, προγραμματίστε έναν προληπτικό έλεγχο. Η μαστογραφία είναι η πιο αξιόπιστη εξέταση για έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, η οποία με τη μεγάλη διακριτική ικανότητα της εικόνας, παρέχει τη δυνατότητα διάγνωσης μικρών όγκων του μαστού, ακόμα και σε πυκνούς μαστούς, στους οποίους η διάγνωση είναι δύσκολη.

analogiki-psifiaki-mastografia0

  1. Προληπτική ψηφιακή μαστογραφία, προληπτικός έλεγχος μαστού.
  2. Εξετάζετε μόνη σας το μαστό, μία φορά το μήνα, 5-6 ημέρες μετά την περίοδο.

Αγγίξτε το στήθος σας. Αισθάνεστε τίποτα ασυνήθιστο;

Ψάξτε για αλλαγές. Υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά στη μορφή ή τη σύσταση;

Ελέγξτε οτιδήποτε ασυνήθιστο με το γιατρό σας.

Θυμηθείτε! Είναι η πιο αξιόπιστη εξέταση για έγκαιρη διάγνωση που σημαίνει τη διατήρηση στήθους
και τη σωτηρία της ζωής!

 

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Μαγνητική Αξονική Τομογραφία – Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθου απαντά σε όλες σας τις απορίες για την ψηφιακή μαστογραφία:

  1. Για ποιο λόγο πρέπει να κάνω μαστογραφία;
    H μαστογραφία είναι η μόνη εξέταση η οποία διαγιγνώσκει κακοήθεια σε πολύ αρχικό στάδιο.
  2. Φοβάμαι να κάνω μαστογραφία διότι πονάει.
    Όσο περισσότερη είναι η πίεση, τόσο λιγότερη είναι η δόση της ακτινοβολίας που δέχεται η γυναίκα και τόσο καλύτερα διαχωρίζονται και αναλύονται τα στοιχεία του μαστού.
  3. Σε ποια ηλικία πρέπει να κάνω την πρώτη μου μαστογραφία;
    Αν είστε μεταξύ 35 και 40 και δεν είχατε λόγο ως τώρα να κάνετε μαστογραφία, προγραμματίστε έναν προληπτικό έλεγχο.
  4. Είναι προτιμότερο να κάνω εναλλάξ, τον ένα χρόνο μαστογραφία και τον επόμενο υπερηχογράφημα;
    Το υπερηχογράφημα είναι μια μέθοδος υποδεέστερη σε διαγνωστική ακρίβεια από τη μαστογραφία. Ο υπέρηχος χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος έλεγχος μεταξύ δύο μαστογραφιών, ενώ κατ’ αποκλειστικότητα απευθύνεται μόνο στα νεαρά κορίτσια.
  5. Έχω πυκνούς μαστούς, δείχνει η ψηφιακή μαστογραφία;
    Οι γυναίκες με πυκνούς μαστούς είναι χρήσιμο να συμπληρώνουν τη μαστογραφία με ένα υπερηχογράφημα. Συχνά, ένα υπερηχογράφημα, 6 μήνες μετά τη μαστογραφία, χρησιμεύει για την προληπτική παρακολούθηση.
  6. Στην οικογένειά μου δεν υπάρχει ιστορικό καρκίνου, άρα δεν κινδυνεύω;
    Πλέον, οι παράγοντες χαμηλού και μετρίου κινδύνου (περιβάλλον, διατροφή, άγχος) είναι απρόβλεπτοι και αστάθμητοι.

 

 

Ενδοκρινολογικό Ιατρείο

d1
Το Ιατρείο Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού του διαγνωστικού κέντρου Μαγνητική Αξονική Τομογραφία & Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθου προσφέρει υπηρεσίες για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση παθήσεων, όπως:

Μεταβολισμού

Θυρεοειδούς

Διαβήτη

Παχυσαρκίας

Εμμηνόπαυσης

Οστεοπόρωσης

Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του Ενδοκρινολογικού ιατρείου στον Ισθμό Κορίνθου, θα σας εξετάσει και θα σας καθοδηγήσει για την ορθή αντιμετώπιση του προβλήματός σας, με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Για πληρέστερη αξιολόγηση και διερεύνηση, το Κέντρο μας διαθέτει εξοπλισμό υπερσύγχρονης τεχνολογίας (όπωςπροηγμένης τεχνολογίας υπερηχοτομογράφο) για λεπτομερείς απεικονιστικές ανώδυνες και ταχύτατες εξετάσεις, για ασφαλή διάγνωση και ακρίβεια του νοσήματος.

 

 

Ογκολογικό Ιατρείο

d2
Το Ογκολογικό Ιατρείο του Διαγνωστικού Κέντρου Μαγνητική Αξονική Τομογραφία & Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθουπροσφέρει υπηρεσίες ελέγχου ογκολογικών παθήσεων, διαθέτοντας πλήρη διαγνωστικό υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ιατρικό προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης.

Ο υπεύθυνος γιατρός του Ογκολογικού ιατρείου του Ισθμού Κορίνθου, θα σας καθοδηγήσει σε κάθε στάδιο για την ορθή αντιμετώπιση και θεραπεία του προβλήματός σας, με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Ο Αξονικός τομογράφος, ο Μαγνητικός τομογράφος, ο υπερηχοτομογράφος, ο ψηφιακός μαστογράφος κλπ) είναι υπερσύγχρονα μηχανήματα για υψηλής ανάλυσης κι ευκρίνειας απεικονιστικές εξετάσεις, που πραγματοποιούνται ανώδυνα και ταχύτατα για ασφαλή διάγνωση και ακρίβεια του νοσήματος.

 

Αγγειολογικό Φλεβολογικό Ιατρείο

aggeiologiko
Το Αγγειολογικό – Φλεβολογικό Ιατρείο του Διαγνωστικού Κέντρου Μαγνητική Αξονική Τομογραφία & Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθου προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένου αγγειολογικού ελέγχου για τη διάγνωση και την θεραπευτική αντιμετώπιση παθήσεων σε όλο το φάσμα της αγγειολογίας, όπως:

 

 

 

Αρτηριακές παθήσεις

Διάγνωση των φλεβικών παθήσεων

Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του Αγγειολογικού Φλεβολογικού ιατρείου στον Ισθμό Κορίνθου, θα σας εξετάσει και θα σας καθοδηγήσει για την ορθή αντιμετώπιση του προβλήματός σας, με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Για πληρέστερη αξιολόγηση και διερεύνηση, το Κέντρο μας διαθέτει εξοπλισμό υπερσύγχρονης τεχνολογίας για λεπτομερείς απεικονιστικές εξετάσεις, ανώδυνες, αναίμακτες και ταχύτατες, για ασφαλή διάγνωση και ακρίβεια του νοσήματος.

 

Αιματολογικό Ιατρείο

doctor1

Το Αιματολογικό Ιατρείο του Διαγνωστικού Κέντρου Μαγνητική Αξονική Τομογραφία & Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθουπροσφέρει υπηρεσίες για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων παθήσεων που αφορούν τα έμμορφα στοιχεία του αίματος.

Αναιμία, θρομβοπενία, λευκοπενία, λευκοκυττάρωση, λευχαιμία, καλοήθη και κακοήθη νοσήματα, λεμφώματα, λεμφουπερπλαστικά νοσήματα, διαταραχές πήξεως και μυελοδυσπλαστικά σύνδρομα είναι ενδεικτικές παθήσεις που αντιμετωπίζει το τμήμα.

Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του Αιματολογικού ιατρείου στον Ισθμό Κορίνθου, θα σας εξετάσει και θα σας καθοδηγήσει για την ορθή αντιμετώπιση του προβλήματός σας, με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Για πληρέστερη αξιολόγηση και διερεύνηση, το Κέντρο μας διαθέτει εξοπλισμό υπερσύγχρονης τεχνολογίας για λεπτομερείς απεικονιστικές εξετάσεις, ανώδυνες και ταχύτατες, για ασφαλή διάγνωση και ακρίβεια του νοσήματος.

 

Μικροβιολογικό εργαστήριο

Το Μικροβιολογικό εργαστήριο του Διαγνωστικού Κέντρου «Μαγνητική Αξονική Τομογραφία & Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθου» είναι άρτια εξοπλισμένο και καλύπτει όλες τις μικροβιολογικές αναλύσεις και καλλιέργειες με σύγχρονες τεχνικές και προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα.

mikroviologiko

Το μικροβιολογικό εργαστήριό μας παρέχει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, με αξιόπιστα διαγνωστικά αποτελέσματα, από ιατρικά στελέχη με πολυετή εμπειρία.

Η διαρκή τεχνολογική αναβάθμιση, οι συνεχείς επενδύσεις μας στην καινοτομία και η επιμόρφωση του ιατρικού προσωπικού στα νέα τεχνολογικά μέσα, εξασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, με ταχύτητα και ακρίβεια.

Το Διαγνωστικό Κέντρο μας είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και πλήθος ταμείων. Για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την ενημέρωσή σας επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης ασθενών ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site.

 

Αγγειοχειρουργική

Θεραπεία Χρόνιας Φλεβικής Ανεπάρκειας (Κιρσών) με LASER

Τι είναι οι φλέβες και ποιος ο ρόλος τους;

Οι φλέβες των κάτω άκρων είναι τα αγγεία που επιστρέφουν το αίμα από τα πόδια στην καρδία. Αποτελούνται από το επιπολής φλεβικό σύστημα (μείζονα και ελάσσονα σαφηνή φλέβα), από το εν τω βάθει φλεβικό σύστημα και από τις διατιτραίνουσες φλέβες.

Οι μηχανισμοί που συμμετέχουν στην επιστροφή του αίματος είναι η θωρακοκοιλιακή αντλία, η μυϊκή αντλία των κάτω άκρων, η διαφορά πιέσεων μεταξύ αρτηριακού και φλεβικού συστήματος και οι βαλβίδες (η μείζονα σαφηνή φλέβα έχει περίπου από 7 -20 βαλβίδες ενώ η ελάσσονα 5-15).

 

Καρωτιδική Νόσος

Τι είναι οι καρωτίδες;

Οι καρωτίδες (δεξιά και αριστερά) είναι οι αρτηρίες που μαζί με τις σπονδυλικές εξασφάλιζαν την αιμάτωση του εγκέφαλου.

Ποια η φύση των εγκεφαλικών επεισοδίων;

Τα εγκεφαλικά επεισόδια σε ποσοστό 88% είναι ισχαιμικά και 12% είναι αιμορραγικά. Τα ισχαιμικά εγκεφαλικά σε μεγαλύτερο ποσοστό οφείλονται σε θρομβοεμβολικά επεισόδια από τις καρωτίδες, στην μικροαγγειοπάθεια η να είναι καρδιογενή (κολπική μαρμαρυγή, έμφραγμα μυοκαρδίου, ενδοκαρδίτιδα κα).

 

Ανεύρισμα Κοιλιακής Αορτής

Τι είναι το ανεύρυσμα;

Ανεύρυσμα είναι κάθε εντοπισμένη διάταση μιας αρτηρίας μεγαλύτερη κατά 50% της φυσιολογικής διαμέτρου της ίδιας της αρτηρίας. Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής θεωρείται όταν η διάμετρος της κοιλιακής αορτής είναι μεγαλύτερη από 3 εκ.

Ποια είναι η συχνότητα των ανευρυσμάτων της κοιλιακής αορτής;

Η συχνότητα των ανευρυσμάτων της κοιλιακής αορτής είναι περίπου 3% με μεγαλύτερη στους λευκούς άνδρες που είναι περίπου 4.2%. Στη χώρα μας η συχνότητα είναι περίπου 1%. Το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής αποτελεί 13η αιτία θανάτου και την 3η αιτία αιφνίδιου θανάτου.

 

Περιφερειακή Αγγειοπάθεια

Ποιες έννοιες περικλείει η περιφερική αγγειοπάθεια;

Η περιφερική αγγειοπάθεια περικλείει την οξεία ισχαιμία σκέλους, την περιφερική αρτηριοπάθεια, τη διαλείπουσα χωλότητα, το νυκτερινό άλγος, το άλγος ηρεμίας και την κρίσιμη ισχαιμία.

Τι είναι η οξεία ισχαιμία σκέλους;

Η οξεία ισχαιμία σκέλους είναι η ξαφνική μείωση η χειροτέρευση της αγγειακής αιμάτωσης του σκέλους που πιθανόν θέτει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητά του.

Τι είναι περιφερική αρτηριοπάθεια;

Η περιφερική αρτηριοπάθεια είναι η διαταραχή της κυκλοφορίας των κάτω άκρων λόγω στένωσης και απόφραξης των μεγάλου και μέσου μεγέθους αρτηριών του άκρου.

 

Στόχος μας είναι να χτίζουμε σχέσεις απόλυτης εμπιστοσύνης με τον ασθενή γιατί προτεραιότητά μας είναι πάντα ο άνθρωπος!

 

ΔΩΡΕΑΝ Κάρτα Μέλους με μεγάλα προνόμια – Μαγνητική Αξονική Τομογραφία & Κέντρο Μαστού Πελοποννήσου – Ισθμός Κορίνθου

kartamelous
Το Κέντρο Μαγνητική – Αξονική Τομογραφία και Μαστού Ισθμού Κορίνθου Πελοποννήσου αποστέλλει ΔΩΡΕΑΝ Κάρτα Μέλους στους ασθενείς, ώστε να επωφεληθούν από τα ποικίλα και μεγάλα προνόμια που παρέχουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στα 27410 71234 και 27410 71771 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας και άμεσα θα σας αποσταλεί η Κάρτα Μέλους του κέντρου μας για παροχές σε όλες σας τις εξετάσεις!

 

Συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία & ασφαλιστικές εταιρείες

medical-snak

Το Κέντρο Μαγνητικής – Αξονικής Τομογραφίας & Μαστού Ισθμού Κορίνθου στην Πελοποννήσο διαθέτει συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία του ΕΟΠΥΥ κι με ασφαλιστικές εταιρείες(για ομαδικά και ατομικά συμβόλαια).

Συμβάσεις με Κρατικούς Ασφαλιστικούς Φορείς

ΙΚΑ

ΔΗΜΟΣΙΟ

ΗΣΑΠ

ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)

ΤΑΕ

ΔΕΗ (Κρατικό Τιμολόγιο)

ΓΕΝΙΚΗΣ

ΑΜ.ΕΞΠΡΕΣ

ΤΑΠΕΤΕ (ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

ΤΑΠΟΤΕ (Κρατικό Τιμολόγιο)

ΤΑΥΣΙΤ

ΤΣΑΥ

ΤΣΕΥΠ

ΤΣΜΕΔΕ

ΤΥΔΚΥ

ΤΑΣ (ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ)

ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΗ (Κρατικό Τιμολόγιο)

ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΑΤΕ (Κρατικό Τιμολόγιο)

Συμβάσεις με Ασφαλιστικές Εταιρίες (ομαδικά & ατομικά συμβόλαια)

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΑLICO

ALLIANZ

ΕΥΡΑΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

ΕUROSTAR

UNIVERSAL LIFE

INTERASCO

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

INTERSALONICA

EFG-EUROLIFE (ΜΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ)

INTERASCO

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΚΥΠΡΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

DINERS

INTERNATIONAL LIFE

ALPHA BANK (Alpha Smart Health)

AXA

Επικοινωνήστε με το κέντρο μας Μαγνητική – Αξονική τομογραφία & Κέντρο Μαστού Ισθμού Κορίνθου Πελοποννήσου για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειάζεστε για το ταμείο σας και την ασφαλιστική σας κάλυψη.

 

Μαγνητική – Αξονική Τομογραφία & Κέντρο Μαστού, Κόρινθος

 

Τηλ: 27410 71234, 27410 71771
Fax: 27410 72609
Ισθμός Κορίνθου – Πελοπόννησος
(δίπλα από τα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου & τις νεροτσουλήθρες “Water Fun”

 

logo_8

τεχνοογι

 

εετεις μιρο μιροβιοογιο ονιι        444444444444προηψη

WebBanner_300x250