Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΣΤΑΧΥ

Το Στάχυ αποτελεί την πρόταση στον χώρο του καφέ, των γλυκών και των αρτοποιημάτων κάθε είδους. Δημιουργήθηκε με την φιλοσοφία της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και μοναδικών γεύσεων στους πελάτες.

Το Στάχυ παρέχει φρέσκα νόστιμα υγιεινά αρτοπαρασκευάσματα, snacks, ολόφρεσκα γλυκά και καφέ σε καθημερινή βάση από τις   το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Αυτό που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό είναι το μεράκι και το ενδιαφέρον για τον πελάτη. Όλα μας τα προϊόντα είναι φρέσκα.

Το Στάχυ έρχεται να παρέχει σε όλους μια υγιεινή λύση στον χώρο της εστίασης.

Δοκιμάστε τον από ειδικό χαρμάνι σπέσιαλ καφέ μας σε συνδυασμό με τα ολόφρεσκα γλυκά που θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία και την άριστη εξυπηρέτηση.  Είναι μια πραγματική απόλαυση!

Η διατήρηση της παράδοσης, της φυσικής γεύσης και της υψηλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούμε, και τις κλασικές  γεύσεις που οι πελάτες μας γνωρίζουν και απολαμβάνουν εδώ και γενεές, αλλά και εκπληκτικές μοντέρνες προτάσεις, που μπορείτε να απολαύσετε στο Στάχυ δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην πόλη!

Αγάπη για την ποιότητα!

Αριστες υπηρεσίες!

Μοντέρνες προτάσεις αλλά και παραδοσιακές γεύσεις σας περιμένουν!

Μην τις χάσετε…

Διεύθυνση

  • Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών Βραχάτι
  • 2741 050050

unnamed (16) unnamed (9) unnamed (8) unnamed (7) unnamed (6) unnamed (5) unnamed unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (15) unnamed (14) unnamed (13) unnamed (12) unnamed (11) unnamed (10)

WebBanner_300x250