Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΧΡΗΣΤΟΥ..ΝΕΟ

Απόφοιτος Κολλεγίου Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Λονδίνου

London College of Classical Homeopathy

& μεταπτυχιακού διπλώματος

Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής

International Academy of Classical Homeopathy

Μέλος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος

 

16 χρόνια εμπειρίας

 

Βελτιώστε την Υγεία σας με Ομοιοπαθητική μια Φυσική, Ολιστική & χωρίς παρενέργειες θεραπεία, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

 

Η Αναστασία Χρήστου είναι πτυχιούχος Κλασσική Ομοιοπαθητικός με σχεδόν δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας κυρίως στη Βρετανία αλλά και στην Ελλάδα.  Έχοντας αποφοιτήσει από το χημικό τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εξιδείκευση στην οργανική χημεία και βιοχημεία και ολοκληρώνοντας την πτυχιακή της στη χημεία τροφίμων μετακόμισε στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Εκεί σπούδασε Κλασσική Ομοιοπαθητική για τέσσερα χρόνια και αποφοίτησε από το London College of Classical Homeopathy(Edinburgh branch) το 2000. Το 2008 ολοκλήρωσε το τριετές μεταπτυχειακό στην International Academy of ClassicalHomeopathy στο Λονδίνο.  Έχει δει πάνω απο 5000 ομοιοπαθητικούς ασθενείς στη Βρετανία με ποικίλη παθολογία και κάθε ηλικίας (ενήλικες, παιδιά, μητέρες, εγκυμονούσες και μωρά).

Επιπρόσθετα έχει σπουδάσει συμβουλευτική ψυχολογία στο Εδιμβούργο.  Είναι επίσης δασκάλα της Ομοιοπαθητικής με πέντε χρόνια εμπειρίας στο Edinburgh University Open Studies όπου δίδαξε το μάθημα ‘Εισαγωγή στην Κλασσική Ομοιοπαθητική’ και μετέπειτα το ‘Ολιστικές σπουδές υγείας’.

Μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία της η Αναστασία θεωρεί ότι ο σωστός συνδιασμός εναλλακτικών και σύγχρονων μεθόδων, συμβάλλει στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης και ισχυρής θεραπευτικής προσέγγισης για την αποκατάσταση της υγείας και ευεξίας στον άνθρωπο.

Η Αναστασία επιθυμεί να προωθήσει την Ομοιοπαθητικη ως το επιλεγμένο από τους ασθενείς σύστημα υγείας στον 21ο αιώνα και να προσφέρει τη δυνατότητα στον κόσμο να βελτιώσει την υγεία του και να επιτύχει το βέλτιστο δυναμικό του.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΠ.ΧΡΗΣΤΟΥ

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ

BSc(Hons), Lic. Hom. LCCH, Dip.IACH

 

Περιάνδρου 48 Κόρινθος

Τηλ. 27410 83419  –  κιν. 697 2122891

e-mail: anastasia@homeopath.gr

www.homeopath.gr

flash

WebBanner_300x250