Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Από το 2000 έως το 2014 συνεργάστηκε με τη Νευρολογική Κλινική Νοσοκομείου Γεωργ.Γεννηματά, υπό τη Διεύθυνση της Κας Κλημεντίνης Καραγεωργίου, στο Ειδικό Ιατρείο Απομυελωτικών Νοσημάτων (σκλήρυνση κατά πλάκας).

Ο Ειδικός Νευρολόγος κ.Γιαννούλης Χρήστος στο ιατρείο του στην Αδειμάντου 36 στην Κόρινθο, παρέχει νευρολογική φροντίδα με φιλική και ευαίσθητη προσέγγιση στον ασθενή.

Αντιμετωπίζει διάφορες περιπτώσεις νευρολογικής φύσεως όπως διαταραχή μνήμης η οποία συνηθέστερα ερευνάται για αποκλεισμό άνοιας (Alzheimer, αγγειακή κα) ή ψυχικής διαταραχής.  Οι διαταραχές στη βάδιση και στην κίνηση με ή άνευ τρόμου (πχ Πάρκινσον κα), οι επιληπτικές κρίσεις, η σκλήρυνση κατά πλάκας , τα εγκεφαλικά επεισόδια είναι μερικές ακόμη νευρολογικές ασθένειες που καλείται να αντιμετωπίσει. Πολύ συχνές είναι οι κεφαλαλγίες (ημικρανία,  κα), η ζάλη, τα λιποθυμικά επεισόδια, η αυχεναλγία και οσφυαλγία, νευρομυϊκές παθήσεις κλπ που εμφανίζονται σε μεγάλο ποσοστό ατόμων.

Ο Ειδικός Νευρολόγος κ.Γιαννούλης Χρήστος είναι νευρολόγος με πλούσια κλινική εμπειρία στις νευρολογικές παθήσεις και διαθέτει ιδιωτικό ιατρείο  εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά μηχανήματα, στοιχεία που αναμφισβήτητα εγγυώνται την ορθότητα και αξιοπιστία των διαγνωστικών αποτελεσμάτων αλλά και την ορθή αντιμετώπιση του νοσήματος.

 

Αδειμάντου 36 – Κόρινθος

27410 75460

WebBanner_300x250