Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΕΥΜΟΡΦΙΑΔΗΣ Ν

Η σύγχρονη Μεταφορική – Ανυψωτική «Νίκος Ευμορφιάδης» είναι 20 χρόνια ενεργή στον χώρο των μεταφορών και έχει σαν στόχο να ικανοποιήσει όλους τους πελάτες της και τις επιθυμίες τους. Αυτό το καταφέρνει μέσω του σύγχρονου εξοπλισμού της αλλά και μέσω της πληθώρας υπηρεσιών που παρέχει.

Μετά από 20 χρόνια εμπειρία η Μεταφορική – Ανυψωτική «Νίκος Ευμορφιάδης» έχει μεταφέρει όλη την Κορινθία και γνωρίζει κάθε πιθαμή του νομού. Από Λουτράκι έως Ξυλόκαστρο – Κιάτο – Βραχάτι και με έδρα την Κόρινθο η εταιρεία έχει αφήσει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες και στοχεύει να ικανοποιήσει και εσάς!

Μόνιμο Ελληνικό Προσωπικό, αναλαμβάνει την ολική μεταφορά του χώρου σας, το λύσιμο-δέσιμο των επίπλων σας καθώς και το αμπαλάζ αυτών.

 

Εξοπλισμός Και Υπηρεσίες:

Η Μεταφορική «Νίκος Ευμορφιάδης» διαθέτει φορτηγό με καρότσα διαστάσεων: 6.5μ μήκος, 2.5μ πλάτος και 2.5μ ύψος με το οποίο μπορεί να μεταφέρει όλα τα πράγματα σας σε μικρό χρονικό διάστημα με πολύ λίγα δρομολόγια!

 

Η σύγχρονη Μεταφορική «Νίκος Ευμορφιάδης» διαθέτει ανυψωτική πλατφόρμα για να μεταφέρει όλα σας τα πράγματα γρήγορα και με ασφάλεια. Με άνοιγμα έως και 25 μέτρα έχουν την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουν ακόμα και αν ήσαστε στον 8ο όροφο!

Διαθέτουν ανυψωτικά μηχανήματα (καλαθοφώρο και πλατφόρμα) για οποιαδήποτε ανύψωση και εργασία χρειάζεστε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

– ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

– ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

– ΑΜΠΑΛΑΖ –

– ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

–  ΚΟΠΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ

– ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΜΙΩΝ

– ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΒΑΡΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

(ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ – ΠΙΑΝΑ – ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ – ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ                                               – ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΚΑΦΩΝ   κ.α.)

Διαβάστε περισσότερα:

http://metafores-metakomiseis5.webnode.gr

 

Ηλίου 1

Κόρινθος

Τηλ. 27410 72562

κιν: 6944318001

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@eumorfiadis.gr

7700-METAFORES-–-METAKOMISEIS-EYMORFIADIS-NIKOS-1

7700-METAFORES-–-METAKOMISEIS-METAFORES-KIATO-XYLOKASTRO---METAKOMISEIS-LOYTRAKI---ANYPSOTIKA-MIHANIMATA-KORINTHOS-KORINTHIA--GERANOMETAFORES-KORINTHIA---KOPES-DENTRON-KORINTHOS---GERANOI-KORI (1) 609385 48623-METAFORES-–-METAKOMISEIS-METAFORES-METAKOMISEIS-ATHINA-ATTIKI-KIATO---ANYPSOTIKA-MIHANIMATA---KOPES-DENTRON---EYMORFIADIS-NIKOS-05778

609386

7700-METAFORES-–-METAKOMISEIS-METAFORES-KIATO-XYLOKASTRO---METAKOMISEIS-LOYTRAKI---ANYPSOTIKA-MIHANIMATA-KORINTHOS-KORINTHIA--GERANOMETAFORES-KORINTHIA---KOPES-DENTRON-KORINTHOS---GERANOI-KORINTHO

 

WebBanner_300x250