Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΗΛΙΟΣ ΝΕΑ

Εδώ θα βρείτε αποκλειστικά πιστοποιημένα Ελληνικά, ξερά και στεγασμένα ξύλα!
Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από καυσόξυλα, οι τιμές των οποίων διαφέρουν ανάλογα με το είδος και την ποιότητα του ξύλου. Η ποιότητα τους είναι εξαιρετική και προέρχονται αποκλειστικά από την εγχώρια αγορά.
Οι περισσότερες κατοικίες στις μέρες μας διαθέτουν τζάκι κι έτσι οι οικογένειες απολαμβάνουν τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του. Γνωρίζουμε όμως ότι το είδος του ξύλου που θα επιλέξουμε για το τζάκι μας παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στη λειτουργία όσο και την απόδοσή του; Δεν είναι κατάλληλα όλα τα ξύλα για καύσιμη ύλη. Άλλα είδη είναι κατάλληλα για «προσάναμμα» και άλλα είδη είναι κατάλληλα για την «κυρίως καύση» που θέλουμε να κρατήσει για πολλές πολλές ώρες!
Επιπρόσθετα, η φωτιά στο τζάκι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό κι από το μέγεθος των καυσόξυλων που επιλέγουμε, καθώς επίσης και από την υγρασία τους.
Γι’αυτό όλα τα ξύλα μας φυλάσσονται πολύ καλά σε στεγασμένο χώρο, σε ειδικές εγκαταστάσεις.
Έτσι, προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες και διατηρούνται στεγνά και ξερά.
Ως αποτέλεσμα αυτού, προσφέρουν υψηλή θερμική απόδοση κατά την καύση τους και όπως είπαμε είναι αποκλειστικά Ελληνικά χωρίς χημικά πρόσθετα.
Τα καυσόξυλα παραμένουν το πιο οικονομικό μέσο θέρμανσης, εμείς έχουμε την εμπειρία 20 χρόνων και μπορούμε να σας προτείνουμε και να σας προμηθεύσουμε το κατάλληλο ξύλο…
Εξυπηρετούμε ολόκληρη την Κορινθία και τις γύρω περιοχές, με ταχύτητα και συνέπεια, ενώ η μεταφορά και η τοποθέτηση των καυσόξυλων στο χώρο σας και ανάλογα με τις ανάγκες σας γίνεται χωρίς δική σας επιβάρυνση.

Προσφορά οξιά 70 ευρώ το κυβικό!

Οξυά
Η οξυά είναι ξύλο «ελαφρύ» που μας δίνει φλόγα και καίγεται εύκολα. Το ξύλο της οξιάς προτιμάται στις περισσότερες των περιπτώσεων, διότι αφενός μεν δίνει ωραία φλόγα, χωρίς προβλήματα και αφετέρου έχει μεγάλη διάρκεια καύσης.

Ελιά
Η ελιά είναι ξύλο «βαρύ» και βραδύκαυστο. Θεωρείται ισάξιο καυσόξυλο μαζί με το πουρνάρι και το δρυς.

Πεύκο
Το πεύκο είναι ξύλο «ελαφρύ» που δίνει εξαιρετική φλόγα και καίγεται γρήγορα.
Δρυς
Το δρυς είναι και αυτό βραδύκαυστο όπως το πουρνάρι και η ελιά. Ιδανικό ξύλο για ανεβάσουμε τη θερμοκρασία στο χώρο μας.

Για ξυλεία κορυφαίας ποιότητας, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, γρήγορα, άμεσα και εύκολα, επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρεία ΗΛΙΟΣ.

Ωρες λειτουργείας από τις 8:30 π.μ.έως 17:00.μμ
Κυριακή από 9:00 π.μ. έως 13:00μμ

Τηλ. 27410 80754
Κιν. 6975 798422
Αερογέφυρα Λεχαιου

FACEBOOK:     Καυσόξυλα ΗΛΙΟΣ

https://www.facebook.com/ILIOSKAYSOXYLA/?fref=ts

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://www.facebook.com/ILIOSKAYSOXYLA/videos/1143421402408045/

 

Γιατί όταν κάνει κρύο εμείς πάντα σας ζεσταινουμε με τα καλύτερα καυσόξυλα στην αγορά!!!!!  “”ΗΛΙΟΣ””!!!!!    ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΤΗΤΑ!!!!

 

 

 

WebBanner_300x250