Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πράξη και Ομιλία

Το κέντρο “Πράξη-Ομιλία Χρήστος Καζολιάς” σας περιμένει στην Κόρινθο στο κέντρο της πόλης και στο Βραχάτι Κορινθίας στο πρώτο τους κέντρο  . Ζεστοί και άνετοι χώροι, με όλα τα απαραίτητα μέσα, πολύτιμα εργαλεία και κυρίως με τους κατάλληλους ανθρώπους, για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο .

webkorinthos kazolias

Σας προτείνουμε να το επισκεφτείτε για τους παρακάτω λόγους :

  • Σας παρέχουν  δωρεάν το πρώτο ραντεβού.
  • Αξιολογούν με επιστημονικά σταθμισμένα και αναγνωρισμένα τεστ (ΛΟΓΟΜΕΤΡΟ,  ΛΑΜΔΑ Τεστ, Α’ Τεστ, WISC-V, Τεστ Ανάγνωσης και Ορθογραφίας), την κάθε δυσκολία για έγκυρα και ασφαλή συμπεράσματα.
  • Οργανώνουν  ομαδικά προγράμματα δύο ή περισσότερων ατόμων με στόχο την κοινωνική αλληλεπίδραση.
  • Συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση των θεραπευτών του κ’ από εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους επιστήμονες.
  • Αναλαμβάνουν  την πρώιμη παρέμβαση από την βρεφική ηλικία με έμπειρους θεραπευτές.
  • Θεραπευτική παρέμβαση από πιστοποιημένους θεραπευτές με τη μέθοδο NMES (Νευρομυϊκή Ηλεκτρική Διέγερση) σε παιδιά και ενήλικες.
  • Παρεμβαίνουν  με ανάλυση και θεραπεία συμπεριφοράς.
  • Προσαρμόζουν  το θεραπευτικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.
  • Λειτουργούν σε δύο σύγχρονους ,ζεστούς και πλήρως οργανωμένους χώρους που εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας παροχές.
  • Παρέχουν  επιστημονική προσέγγιση χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας και επιστημονικά αναγνωρισμένες μεθόδους (PECS, TEACCH, MAKATON) καθώς και το πρόγραμμα Cygnet (Δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων στο φάσμα του αυτισμού).
  • Φροντίζουν  τις ανάγκες και τις ανησυχίες κάθε γονέα κανονίζοντας επιπλέον συναντήσεις όποτε χρειαστεί.
  • Συνεργάζονται  με εγκεκριμένο παιδοψυχίατρο ο οποίος παρακολουθεί  παιδιά, εφήβους και γονείς όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Είναι  συμβεβλημένοι με όλα τα ταμεία.

 

   Αναλαμβάνουν  Λογοθεραπεία

Η λογοθεραπεία είναι ο κλάδος της επιστήμης που ασχολείται με την ενίσχυση της λειτουργικότητας του παιδιού στους τομείς της επικοινωνίας, κατανόησης, έκφρασης και συμπεριφοράς/αλληλεπίδρασης με διάφορα διαγνωστικά και θεραπευτικά εργαλεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Εργοθεραπεία

Ειδικότητα που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και ασχολείται με την προώθηση της υγείας μέσω της χρήσης σκόπιμων δραστηριοτήτων. Ο κύριος σκοπός της είναι να βοηθήσει τα άτομα να επιτύχουν το μέγιστο επίπεδο λειτουργικότητας και ανεξαρτησίας σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Ειδική Διαπαιδαγώγηση

Μπορεί να υποστηρίξει ένα παιδί από την προσχολική ηλικία μέχρι την είσοδό του στην ενήλικη ζωή. Καθώς εντοπιστούν συγκεκριμένες δυσκολίες από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που έρχονται σε επαφή με το παιδί, στη συνέχεια την υποστήριξή του αναλαμβάνει η διεπιστημονική ομάδα που αποτελείται από Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή, Ειδικό Παιδαγωγό, Ψυχολόγο και Παιδοψυχίατρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανάλυση και θεραπεία συμπεριφοράς

Το επιστημονικό πεδίο της Ανάλυσης της Συμπεριφοράς επικεντρώνεται σε κάθε ψυχολογικό φαινόμενο, που μπορεί να γίνει κατανοητό μέσα από την ανάλυση της μακροπρόθεσμης αλληλεπίδρασης του ατόμου, ως βιολογικού οργανισμού, με φυσικά γεγονότα της ζωής και με τα προϊόντα της ίδιας της συμπεριφοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 1
2
4
5
8
9
10
11
12
13
14
15
16

 

Κόρινθος

praksi_omilia_korinhtos-800x380

Βραχάτι
praksi_omilia_vraxati2-800x380

Το κέντρο “Πράξη και Ομιλία, Χρήστος Καζολιάς” βρίσκεται στην Κόρινθο στον πεζόδρομο της οδού Περιάνδρου, έναντι Δασαρχείου Κορίνθου. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 27410 21053.

Βραχάτι

Το κέντρο “Πράξη και Ομιλία, Χρήστος Καζολιάς” θα το βρείτε και στο Βραχάτι στη διεύθυνση Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών 38. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 27410 53333.

Περισσότερα στην ηλεκτρονική σελίδα του κέντρου εδώ

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Περιάνδρου 5 Κόρινθος - Βραχάτι Κορινθίας, στο 38ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών

WebBanner_300x250